Prihajajo Možje v črnem 3

V boj z najbolj gledanim filmom vikenda, komedijo Diktator se v Planetih Tuš ta teden podaja tretji del akcijske komedije Možje v črnem. Will Smith in Tommy Lee Jones bosta premierno na ogled že v sredo. Disco Planeti bodo ta vikend v petek ob Dnevu mladosti prizorišča bučnih jugonostalgičnih zabav in balkanskih specialitet Ave, v soboto pa bo Celje razgrel Fudge show, Kranj ritmi paške Papaye, Koper pa še zadnjič v sezoni dvojec Secret Disco. Podvodni svet pa se z vsemi svojimi zanimivostmi, delavnicami in dogodki seli v Planet Tuš Koper.

Kino dvorane Planetov Tuš so ta teden rezervirane za novo globalno filmsko uspešnico – Možje v črnem 3, ki prihaja tudi v 3 D tehniki. V tretjem nadaljevanju legendarnih agentov, ki varujejo Zemljo pred vesoljnim svetom, sta nazaj tudi agenta J (Will Smith) in K (Tommy Lee Jones). Usoda planeta je spet postavljena na kocko in tako mora agent J potovati v preteklost, kjer bo odkril skrivnosti vesolja, ki mu jih njegov partner ni nikoli zaupal. V preteklosti mora obiskati mladega agenta K (Josh Brolin) in le tako rešiti svojega sedanjega partnerja, agencijo in celotno prihodnost človeštva. Film bo premierno na ogled v vseh Planetih že v sredo.

Minuli konec tedna so v Planetih Tuš našteli 9.990 gledalcev. Na prvem mestu je po prvih dneh predvajanj suvereno Sacha Baron Cohen v vlogi generala Aladeena v filmu Diktator. Ogledalo si ga je 5250 gledalcev. Na drugem mestu je pristala druga novost minulega tedna, romantična komedija Kaj pričakovati, ko pričakuješ, nastala po literarni uspešnici Heidi Murkoff. Na tretjem mestu je po dveh tednih vodstva pustolovski spektakel Maščevalci, na četrtem fantazijska komedija Temne sence, lestvico pa zaključuje nadaljevanje plesne komedije Ulični ples 2 3D.

Petkov večer bo v Disco Planetih v Celju, Kranju in Kopru v znamenju vrnitve v čase pionirjev. Nekdanji dan mladosti se bo zaključil ob vročih ritmih in v duhu yugo nostalgije. V soboto bo v celjskem Discu Fudge show – najbolj vroč show v mestu v družbi s Trkajem, vročimi dekleti in fudge fanti. Kranjski Disco Planet bo v soboto razplesala Papaya official european club tour, Maribor pa Man in black 3 party. Energični in neumorni dvojec Secret disco bo v koprskem Disco Planetu zaplesal zadnji ples v tej sezoni.

Avle Planetov Tuš so v maju prizorišča razstav fotografij iz podvodnega sveta. Ta teden bo razstava v petek zapustila Kranj in se preselila v Planet Tuš Koper. Vsi tisti, ki želijo poleg sličic iz albumov še podrobneje spoznati življenje pod vodo, boste izvedeli marsikaj zanimivega in se lahko udeležili tudi poučnih delavnic. V avle Planetov Tuš v Mariboru, Celju in Novem mestu pa ob sobotah vabijo tudi domače tržnice, kjer vas bodo premamile avtohtone dobrote.