Pričela se je gradnja novega poslovno – stanovanjskega objekta na Ljubljanski cesti v Celju

Na Ljubljanski cesti je od leta 1992 poslovala najstarejša Tuševa trgovina v Celju.

Na Ljubljanski cesti je od leta 1992 poslovala najstarejša Tuševa trgovina v Celju. Ker objekt ni več ustrezal modernim smernicam razvoja trgovske dejavnosti, smo se v družbi odločili za rušitev objekta in izgradnjo novega, ki bo omogočal bolj kakovostno opravljanje storitev in zagotavljal kapacitete, primerne za poslovanje sodobnega supermarketa po meri najzahtevnejših kupcev.

Na Ljubljanski cesti v Celju bo tako zrasel poslovno-stanovanjski objekt, v katerem bo tudi nov moderen supermarket Tuš. Aleksander Svetelšek, direktor družbe ,je o tem, kdaj lahko pričakujemo otvoritev nove trgovine, povedal: ˝ Ker želimo moderen supermarket, s ponudbo in ureditvijo katerega bodo naši kupci res lahko zadovoljni, ponuditi čim prej, bo supermarket dokončan že v jeseni letošnjega leta.˝

Supermarket bo na 1300 m2 ponujal bogat živilski in neživilski prodajni program s številnimi specializiranimi oddelki. V okviru celotnega poslovno-stanovanjskega objekta bo tudi večje število parkirnih mest, za udobje svojih kupcev pa bomo v Engrotušu poskrbeli s skoraj 50 parkirnimi mesti.

< Nazaj

Ostale novice