Pričela se je gradnja novega poslovno – stanovanjskega objekta na Ljubljanski cesti v Celju

Na Ljubljanski cesti je od leta 1992 poslovala najstarejša Tuševa trgovina v Celju.

Na Ljubljanski cesti je od leta 1992 poslovala najstarejša Tuševa trgovina v Celju. Ker objekt ni več ustrezal modernim smernicam razvoja trgovske dejavnosti, smo se v družbi odločili za rušitev objekta in izgradnjo novega, ki bo omogočal bolj kakovostno opravljanje storitev in zagotavljal kapacitete, primerne za poslovanje sodobnega supermarketa po meri najzahtevnejših kupcev.

Na Ljubljanski cesti v Celju bo tako zrasel poslovno-stanovanjski objekt, v katerem bo tudi nov moderen supermarket Tuš. Aleksander Svetelšek, direktor družbe ,je o tem, kdaj lahko pričakujemo otvoritev nove trgovine, povedal: ˝ Ker želimo moderen supermarket, s ponudbo in ureditvijo katerega bodo naši kupci res lahko zadovoljni, ponuditi čim prej, bo supermarket dokončan že v jeseni letošnjega leta.˝

Supermarket bo na 1300 m2 ponujal bogat živilski in neživilski prodajni program s številnimi specializiranimi oddelki. V okviru celotnega poslovno-stanovanjskega objekta bo tudi večje število parkirnih mest, za udobje svojih kupcev pa bomo v Engrotušu poskrbeli s skoraj 50 parkirnimi mesti.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več