Pričela se je gradnja novega poslovno – stanovanjskega objekta na Ljubljanski cesti v Celju

Na Ljubljanski cesti je od leta 1992 poslovala najstarejša Tuševa trgovina v Celju.

Na Ljubljanski cesti je od leta 1992 poslovala najstarejša Tuševa trgovina v Celju. Ker objekt ni več ustrezal modernim smernicam razvoja trgovske dejavnosti, smo se v družbi odločili za rušitev objekta in izgradnjo novega, ki bo omogočal bolj kakovostno opravljanje storitev in zagotavljal kapacitete, primerne za poslovanje sodobnega supermarketa po meri najzahtevnejših kupcev.

Na Ljubljanski cesti v Celju bo tako zrasel poslovno-stanovanjski objekt, v katerem bo tudi nov moderen supermarket Tuš. Aleksander Svetelšek, direktor družbe ,je o tem, kdaj lahko pričakujemo otvoritev nove trgovine, povedal: ˝ Ker želimo moderen supermarket, s ponudbo in ureditvijo katerega bodo naši kupci res lahko zadovoljni, ponuditi čim prej, bo supermarket dokončan že v jeseni letošnjega leta.˝

Supermarket bo na 1300 m2 ponujal bogat živilski in neživilski prodajni program s številnimi specializiranimi oddelki. V okviru celotnega poslovno-stanovanjskega objekta bo tudi večje število parkirnih mest, za udobje svojih kupcev pa bomo v Engrotušu poskrbeli s skoraj 50 parkirnimi mesti.

< Nazaj

Ostale novice

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Na letošnji podelitvi priznanj 100 najboljšim kuharskih mojstrom na svetu The Best Chef Awards, ki je potekala v Amsterdamu, je slaščičarska mojstrica Maša Salopek iz Hiše Franko v svoji kategoriji osvojila prvo mesto in tako postala najboljša slaščičarka na svetu.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.