Pri Tušu za otroke pripravili brezplačne ustvarjalne delavnice, plesno šolo in družabne igre

TUŠ za otroke organiziral brezplačne ustvarjalne delavnice, plesno šolo in družabne igre

V Planetu Tuš smo v času počitnic za otroke pripravili bogat, ustvarjalni počitniški program. Pod vodstvom strokovno usposobljenih vzgojiteljic in plesnih učiteljic bodo lahko otroci brezplačno, od ponedeljka do petka v mesecu juliju, kvalitetno preživljali prosti čas v družbi svojih vrstnikov. Dolgčas bodo tešili v ustvarjalnih delavnicah, plesu in zabavi. Program bo namenjen otrokom med šestim in desetim letom starosti.

Mladi glasbeni talenti pa se bodo vsak četrtek, v spremstvu znanih voditeljev in glasbenih gostov, udeležili tudi otroškega glasbenega festivala »Pokaži kaj znaš«.

Otroci se bodo lahko v okviru počitniškega programa v Planetu Tuš vključili v tri sklope ustvarjalnih delavnic, ki bodo delovale med 9. in 12. uro. Pod strokovnim vodstvom pedagoginj bodo otroci na otroških ustvarjalnih delavnicah izdelovali raznovrstne izdelke iz papirja, blaga, volne, naravnega materiala, žice, plute, lesa, odpadnega materiala ter drugih materialov. Naučili se bodo izdelovati prtičke nakit, ptičje hišice, pletene košare, kamnite mozaike, mini lutke, zlate sončnice, itd. V sklop delavnic spada tudi poletna plesna šola s skupino Power Dancers. Vsem, ki bo manjkalo družbe za igre, pa se bodo lahko pridružili delavnici družabnih iger, kjer bodo igrali karte, spomin, vislice, vseveda, mikado, igre s kocko in še mnoge druge.

V juliju bo v Planetu TUŠ vsak četrtek ob 18. uri potekal tudi otroški glasbeni festival »Pokaži kaj znaš«. Na njem bodo lahko sodelovali vsi mladi glasbeni talenti, ki radi pojejo, plešejo ali igrajo na glasbene inštrumente. Prireditev bodo spremljali znani voditelji in glasbeni gostje, kot so: Foxy Teens, Polka Punce, Navihanke, Dvojčici.

Ob pestrem programu za otroke, se bodo v Planetu TUŠ v juliju zvrstili še številni drugi dogodki. V četrtek, 3. julija 2003, bo podjetje TUŠ v sodelovanju s Fructalom izžrebanemu srečnežu podarilo počitnice v vrednosti 500.000 tolarjev po lastni izbiri. Zadnji petek v juliju pa se bo ob 19. uri na prireditvenem prostoru v Planetu TUŠ odvijala že tretja modna preobrazba za dva prijavljena kandidata.

Dodatne informacije:
Leonida PINTER