Prenovljeni Tuš supermarket Idrija danes odprl svoja vrata

  • 3

Tuš supermarket v Idriji je po prenovi danes ob 8. uri ponovno odprl svoja vrata. Najsodobnejšim nakupovalnim trendom prilagojen supermarket odlikuje razširjena ponudba v vseh oddelkih, urejenih po željah kupcev. Tako so nadgradili oddelek kruha z lastno pekarno, sadja in zelenjave, delikatese s toploteko, mesnice in ribarnice. Prenovljen in osvežen supermarket poleg široke izbire s poudarkom na svežih oddelkih zaradi svoje odlične lokacije omogoča hitre in priročne nakupe.

V Tušu so učinkovito in celostno prenovili svoj dosedanji supermarket v Idriji, ki v novi podobi prinaša vse najsodobnejše nakupne trende in kupcem prilagojeno ponudbo. Supermarket na svoji prodajni površini nudi širok izbor živil in neživil, s poudarkom na svežih oddelkih. Nadgradili so ponudbo na oddelku kruha z lastno pekarno, kjer je kupcem ves dan na voljo sveže pečen kruh in pekovsko pecivo. Prav tako velik poudarek namenjajo ponudbi iz privlačno oblikovane delikatese, mesnice in ribarnice ter svežini na oddelku sadja in zelenjave. Prenovljeni supermarket je svoja vrata odprl danes, ob 8. uri in ob odprtju so v Tušu pojasnili: »Prisluhnili smo željam naših kupcev in danes jim s ponosom predstavljamo supermarket, prilagojen sodobnim nakupovalnim trendom. Tuš supermarket v Idriji tako s svojo ponudbo in odlično lokacijo omogoča hitre in priročne nakupe.«

 

Glavni poudarek prenovljene trgovine bo še vedno na najboljši kakovosti in izjemni svežini, ki jo Tuš kupcem ponuja za najbolj ugodno ceno: »V Tušu se vsak dan trudimo ustreči željam in potrebam številnih kupcev, tako smo v svojih 25 letih delovanja postali slovenski trgovec najbolj zadovoljnih in zvestih kupcev. Naši kupci so središče našega dela in trudimo se, da jim pri nakupu ponudimo najboljše razmerje med ceno in kakovostjo,« še dodajajo v Tušu, ki ostajajo zavezani slovenskemu, podpirajo slovenske dobavitelje in verjamejo v domače gospodarstvo.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več