Prenovljeni Tuš supermarket Idrija danes odprl svoja vrata

  • 3

Tuš supermarket v Idriji je po prenovi danes ob 8. uri ponovno odprl svoja vrata. Najsodobnejšim nakupovalnim trendom prilagojen supermarket odlikuje razširjena ponudba v vseh oddelkih, urejenih po željah kupcev. Tako so nadgradili oddelek kruha z lastno pekarno, sadja in zelenjave, delikatese s toploteko, mesnice in ribarnice. Prenovljen in osvežen supermarket poleg široke izbire s poudarkom na svežih oddelkih zaradi svoje odlične lokacije omogoča hitre in priročne nakupe.

V Tušu so učinkovito in celostno prenovili svoj dosedanji supermarket v Idriji, ki v novi podobi prinaša vse najsodobnejše nakupne trende in kupcem prilagojeno ponudbo. Supermarket na svoji prodajni površini nudi širok izbor živil in neživil, s poudarkom na svežih oddelkih. Nadgradili so ponudbo na oddelku kruha z lastno pekarno, kjer je kupcem ves dan na voljo sveže pečen kruh in pekovsko pecivo. Prav tako velik poudarek namenjajo ponudbi iz privlačno oblikovane delikatese, mesnice in ribarnice ter svežini na oddelku sadja in zelenjave. Prenovljeni supermarket je svoja vrata odprl danes, ob 8. uri in ob odprtju so v Tušu pojasnili: »Prisluhnili smo željam naših kupcev in danes jim s ponosom predstavljamo supermarket, prilagojen sodobnim nakupovalnim trendom. Tuš supermarket v Idriji tako s svojo ponudbo in odlično lokacijo omogoča hitre in priročne nakupe.«

 

Glavni poudarek prenovljene trgovine bo še vedno na najboljši kakovosti in izjemni svežini, ki jo Tuš kupcem ponuja za najbolj ugodno ceno: »V Tušu se vsak dan trudimo ustreči željam in potrebam številnih kupcev, tako smo v svojih 25 letih delovanja postali slovenski trgovec najbolj zadovoljnih in zvestih kupcev. Naši kupci so središče našega dela in trudimo se, da jim pri nakupu ponudimo najboljše razmerje med ceno in kakovostjo,« še dodajajo v Tušu, ki ostajajo zavezani slovenskemu, podpirajo slovenske dobavitelje in verjamejo v domače gospodarstvo.

< Nazaj

Ostale novice

  • V Tušu se zavedamo velike izpostavljenosti zdravstvenih delavcev v času epidemije COVID. V zahvalo za njihov trud, čas in požrtvovalnost v težkih pogojih dela smo darovali pakete z dobrotami Tuš izdelkov.

  • 15

    V Tušu ponosno stopamo v 18. leto dobrodelnega projekta Pričarajmo nasmeh. Letos bomo morske počitnice ob pomoči partnerjev in kupcev omogočili 250 otrokom iz socialno ogroženih družin iz vse Slovenije. Otroci bodo v Mladinskem letovišču in zdravilišču Rdečega križa Slovenije na Debelem rtiču preživeli teden dni, poln brezskrbnih morskih radostih, … Več

  • 11

    V Tušu smo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja v Petrovčah odprli nov market. Prebivalcem v Savinjski dolini je zdaj čisto blizu doma na voljo market za priročne, vsakodnevne nakupe, kjer najdejo vse za dom in gospodinjstvo.