Prenovljeni Tuš market v Trbovljah

  • 9

Tuš market v Trbovljah je danes po nekajdnevni vsebinski in kakovostno naravnani prenovi ponovno odprl svoja vrata. Najsodobnejšim nakupovalnim trendom prilagojeno trgovino odlikuje razširjena ponudba ter odlično založeni oddelki kruha, sadja in zelenjave ter delikatese. V Tušu so še posebej prisluhnili željam kupcev in uredili mesnico, kjer je na voljo dnevno sveže meso in mesni izdelki. Za zadovoljstvo kupcev bo vse dni v tednu skrbelo 21 zaposlenih.

V Tušu so v nekaj dneh učinkovito in celostno prenovili svoj dosedanji market v Trbovljah, ki v novi podobi prinaša vse najsodobnejše nakupne trende in še širšo ponudbo. Market je svoja vrata odprl danes, v sredo, 15. maja, ob 9. uri: »Prisluhnili smo željam naših kupcev in danes smo jim s ponosom ponudili trgovino, prilagojeno sodobnim nakupovalnim trendom,« pojasnjujejo v Tušu. Glavni poudarek v ponudbi bo še vedno na svežini in kakovosti: »Prav po teh dveh lastnostih nas naši kupci najbolje poznajo in ju izjemno cenijo. Ob tem smo v trgovini prav na željo kupcev uredili sodobno mesnico, kjer bo na voljo dnevno sveže meso in mesni izdelki,« še dodajajo v Tušu. Za otvoritveni dan so pripravili mnoge posebne akcije, degustacije in presenečenja.

Tuš Market v Trbovljah odlikuje prenovljena in razširjena ponudba. Kupcem je na voljo dobro založen mesni oddelek s posebnim poudarkom na živilih slovenskega porekla iz projekta Spoštujmo slovensko, oddelek kruha in pekovskega peciva z lastno dopeko in privlačna delikatesa z novo mesnico. Delovni čas ostaja nespremenjen, in sicer vsak dan med 7.30 in 20. uro, ob sobotah med 7.30 in 17. uro in ob nedeljah med 7.30 in 12. uro.

< Nazaj

Ostale novice

  • 8

    Prisluhnil smo željam kupcev in prenovil izjemno priljubljen lokalni market, ki ponuja najsodobnejšo, priročno nakupovanje v trajnostno opremljenem ambientu z razširjeno ponudbo svežih izdelkov.

  • Cenjene stranke obveščamo, o odpoklicu izdelka Sladoledna palčka Snickers Ice, 6x48G, Mars Wrigley, zaradi vsebnosti etilenoksida v eni od sestavin izdelka. Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • 1

    V Tušu smo se v zadnjem tednu Dirke po Franciji obarvali v rumeno. Rumena je postala prevladujoča in tako v finalnem tednu v podporo našemu kolesarskemu asu Pogiju zamenjala našo prepoznavno zeleno.