Prenovljeni Tuš market v Trbovljah

  • 9

Tuš market v Trbovljah je danes po nekajdnevni vsebinski in kakovostno naravnani prenovi ponovno odprl svoja vrata. Najsodobnejšim nakupovalnim trendom prilagojeno trgovino odlikuje razširjena ponudba ter odlično založeni oddelki kruha, sadja in zelenjave ter delikatese. V Tušu so še posebej prisluhnili željam kupcev in uredili mesnico, kjer je na voljo dnevno sveže meso in mesni izdelki. Za zadovoljstvo kupcev bo vse dni v tednu skrbelo 21 zaposlenih.

V Tušu so v nekaj dneh učinkovito in celostno prenovili svoj dosedanji market v Trbovljah, ki v novi podobi prinaša vse najsodobnejše nakupne trende in še širšo ponudbo. Market je svoja vrata odprl danes, v sredo, 15. maja, ob 9. uri: »Prisluhnili smo željam naših kupcev in danes smo jim s ponosom ponudili trgovino, prilagojeno sodobnim nakupovalnim trendom,« pojasnjujejo v Tušu. Glavni poudarek v ponudbi bo še vedno na svežini in kakovosti: »Prav po teh dveh lastnostih nas naši kupci najbolje poznajo in ju izjemno cenijo. Ob tem smo v trgovini prav na željo kupcev uredili sodobno mesnico, kjer bo na voljo dnevno sveže meso in mesni izdelki,« še dodajajo v Tušu. Za otvoritveni dan so pripravili mnoge posebne akcije, degustacije in presenečenja.

Tuš Market v Trbovljah odlikuje prenovljena in razširjena ponudba. Kupcem je na voljo dobro založen mesni oddelek s posebnim poudarkom na živilih slovenskega porekla iz projekta Spoštujmo slovensko, oddelek kruha in pekovskega peciva z lastno dopeko in privlačna delikatesa z novo mesnico. Delovni čas ostaja nespremenjen, in sicer vsak dan med 7.30 in 20. uro, ob sobotah med 7.30 in 17. uro in ob nedeljah med 7.30 in 12. uro.

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.