Prenovljena Tuš drogerija v Ravnah na Koroškem

V Ravnah na Koroškem je danes v Tuš centru na Prežihovi ulici 5 vrata odprla prenovljena Tuš drogerija. Kupce pričakuje prenovljena notranjost, usklajena z novo celostno grafično podobo drogerij Tuš ter dopolnjen in osvežen prodajni program.

Prenovljena drogerija v Tuševem centru na Prežihovi ulici 5 na Ravnah na Koroškem je sodobna trgovina, prilagojena modernim trgovskim smernicam in najnovejšim nakupovalnim trendom. V Tušu so namreč svojo drogerijo posodobili, notranjost so uskladili z novo, svežo celostno grafično podobo Tuš drogerij in razširili prodajni program predvsem na segmentu otroške kozmetike in ponudbe za nego ust in zob.

V sodobni, specializirana drogeriji, prenova katere je trajala le deset dni, je na voljo bogata in kakovostna izbira dekorativne kozmetike, dišav, izdelkov za nego telesa, prehranskih dopolnil in modnih dodatkov. Poleg tega pa bodo kupci v njej deležni tudi prijaznega in strokovnega svetovanja, ki so ga bili vajeni že pred prenovo.

Tuš drogerija na Ravnah na Koroškem bo od ponedeljka do petka odprta od 7.30 do 20. ure ter ob sobotah od 7.30 do 14. ure. Ob nedeljah in praznikih bo drogerija Tuš zaprta.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.