Prenovljena Tuš drogerija v Ravnah na Koroškem

V Ravnah na Koroškem je danes v Tuš centru na Prežihovi ulici 5 vrata odprla prenovljena Tuš drogerija. Kupce pričakuje prenovljena notranjost, usklajena z novo celostno grafično podobo drogerij Tuš ter dopolnjen in osvežen prodajni program.

Prenovljena drogerija v Tuševem centru na Prežihovi ulici 5 na Ravnah na Koroškem je sodobna trgovina, prilagojena modernim trgovskim smernicam in najnovejšim nakupovalnim trendom. V Tušu so namreč svojo drogerijo posodobili, notranjost so uskladili z novo, svežo celostno grafično podobo Tuš drogerij in razširili prodajni program predvsem na segmentu otroške kozmetike in ponudbe za nego ust in zob.

V sodobni, specializirana drogeriji, prenova katere je trajala le deset dni, je na voljo bogata in kakovostna izbira dekorativne kozmetike, dišav, izdelkov za nego telesa, prehranskih dopolnil in modnih dodatkov. Poleg tega pa bodo kupci v njej deležni tudi prijaznega in strokovnega svetovanja, ki so ga bili vajeni že pred prenovo.

Tuš drogerija na Ravnah na Koroškem bo od ponedeljka do petka odprta od 7.30 do 20. ure ter ob sobotah od 7.30 do 14. ure. Ob nedeljah in praznikih bo drogerija Tuš zaprta.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več