Prenovljena Tuš drogerija v Ravnah na Koroškem

V Ravnah na Koroškem je danes v Tuš centru na Prežihovi ulici 5 vrata odprla prenovljena Tuš drogerija. Kupce pričakuje prenovljena notranjost, usklajena z novo celostno grafično podobo drogerij Tuš ter dopolnjen in osvežen prodajni program.

Prenovljena drogerija v Tuševem centru na Prežihovi ulici 5 na Ravnah na Koroškem je sodobna trgovina, prilagojena modernim trgovskim smernicam in najnovejšim nakupovalnim trendom. V Tušu so namreč svojo drogerijo posodobili, notranjost so uskladili z novo, svežo celostno grafično podobo Tuš drogerij in razširili prodajni program predvsem na segmentu otroške kozmetike in ponudbe za nego ust in zob.

V sodobni, specializirana drogeriji, prenova katere je trajala le deset dni, je na voljo bogata in kakovostna izbira dekorativne kozmetike, dišav, izdelkov za nego telesa, prehranskih dopolnil in modnih dodatkov. Poleg tega pa bodo kupci v njej deležni tudi prijaznega in strokovnega svetovanja, ki so ga bili vajeni že pred prenovo.

Tuš drogerija na Ravnah na Koroškem bo od ponedeljka do petka odprta od 7.30 do 20. ure ter ob sobotah od 7.30 do 14. ure. Ob nedeljah in praznikih bo drogerija Tuš zaprta.

< Nazaj

Ostale novice

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Na letošnji podelitvi priznanj 100 najboljšim kuharskih mojstrom na svetu The Best Chef Awards, ki je potekala v Amsterdamu, je slaščičarska mojstrica Maša Salopek iz Hiše Franko v svoji kategoriji osvojila prvo mesto in tako postala najboljša slaščičarka na svetu.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.