Prenovljena Tuš drogerija Mozirje

V Tuš centru Mozirje je svoja vrata odprla prenovljena Tuš drogerija. Sodobno urejena drogerija v svoji zasnovi v ospredje postavlja sodobne nakupovalne trende in je izrazito prilagojena zahtevam kupcev.

Najsodobnejšim nakupovalnim trendom prilagojeno drogerijo v Tuš centru Mozirjeodlikuje odlična ponudba dekorativne kozmetike svetovnih znamk, kozmetike za nego obraza ter naravne kozmetike. Poslovalnica ima v svoji ponudbi tudi bogato ponudbo prehranskih dopolnil, parfumov ter  barv za lase.

V Tušu si prizadevamo spoštovati želje kupcev, ki so na nek način soustvarjali Tuš drogerije. Sledili smo najsodobnejšim trendom nakupovanja in v naš asortiman vključili številne novosti na področju dekorativne kozmetike ter izdelkov za nego, precej poudarka pa namenjamo ponudbi prehranskih dopolnil. Ponosni smo, da smo prisotni tudi v manjših slovenskih mestih in naseljih, tako že vrsto let in skupaj s prebivalci soustvarjamo prijetno nakupovanje.