Prenovljena trgovina Tuš v Murski Soboti

Danes so v Murski Soboti, natančneje na Bakovski, odprli povsem posodobljeno trgovino Tuš, ki bo strankam omogočila nakupovanje v še privlačnejši podobi in s prilagojeno nakupno potjo. Poslovalnica v svoji osnovi še naprej ponuja ponudbo supermarketa in Cash&Carry-a, torej maloprodajnega in veleprodajnega formata.

Trgovina Tuš v Murski Soboti na Bakovski cesti je kupce pričakala v osveženi podobi. Tako kot vse Tuševe trgovine so tudi to uredili v skladu z najnovejšimi smerinicami nakupovanja, pri čemer so sledili cilju – kupcu ponuditi najboljšo nakupovalno izkušnjo. Prodajni prostor je osvežen, z optimirano nakupno potjo,  še privlačnejšo notranjostjo, nadgrajenim prodajnim programom, z bogatejšo in izbrano ponudbo s poudarkom na svežih oddelkih, torej na oddelku sadja in zelenjave, delikatese, oddelka kruha s pekarno, in mesnice. Prav tako pa so skladno s trendi dodali tudi nove maloprodajne samopostrežne blagajne.

Poslovalnica ostaja kombinirana, saj združuje format supermarket in Cash&Carry poslovalnice. Gre za inovativen format Tuševe trgovine, ki oskrbuje tako maloprodajne kot tudi veleprodajne kupce.

Delovni čas prenovljene poslovalnice je prilagojen kupcem, saj je trgovina odprta od ponedeljka do sobote med 8. in 20. uro, nedeljski odpiralni čas pa je med 8. in 12. uro.

V Tušu se še intenzivneje osredotočajo na primarno dejavnost – trgovino. S številnimi prenovami in osvežitvami poslovalnic, se prilagajajo kupcem in sledijo nakupovalnim trendom. Hkrati krepijo in nadgrajujejo svojo prodajno ponudbo, predvsem z lokalnimi, slovenskimi izdelki, saj so največji slovenski trgovec, ki vseskozi krepi sodelovanje s slovenskimi pridelovalci.