Prenovljen Tuš supermarket Maribor Pobrežje

  • 9

Tuš je v dobrem mesecu dni celovito prenovil Tuš supermarket Maribor Pobrežje. Kupce čaka najsodobnejša nakupovalna izkušnja s pregledno in jasno ureditvijo prostora, ki je v celoti prilagojen sodobnim nakupovalnim trendom. Poseben poudarek so v prenovi namenili razširitvi ponudbe sveže pripravljene hrane, delikates, sadja in zelenjave ter svežih izdelkov iz pekarne. Supermarket Pobrežje je prenovljen tudi v skladu z do okolja prijaznimi smernicami.

Popolnoma prenovljen Tuš supermarket Pobrežje je v novi podobi danes pričakal prve kupce: »Imamo zveste kupce, znova in znova prihajajo novi in bilo je prav, da jim ponudimo nekaj novega,« poudarjajo v Tušu. V prenovi so se osredotočili na glavne usmeritve iz svoje strategije: »Prenovili smo celoten prostor, poskrbeli za nadgraditev nakupovalne izkušnje in ponudbe ter optimirali nakupno pot trgovine,« razlagajo.

Razporeditev izdelkov in oddelkov v supermarketu Maribor Pobrežje je po prenovi v celoti prilagojena sodobnemu načinu nakupovanja, kar pomeni predvsem do kupca prijazno nakupno pot. Prav tako je prilagojena tudi ponudba: »Naše kupce čaka najsodobnejša pekarna z ves dan sveže pečenimi pekovskimi izdelki in s pripravo svežih pic, večja ponudba pripravljene hrane v toploteki, kot so pečene jedi ter nekaj za na žlico, razširjena ponudba sadja in zelenjave ter izdelkov TO – GO, solat, sadja in sendvičev,« dobrodošle novosti v ponudbi opisujejo Tušu. Nova je tudi ribarnica, ki je postala samopostrežni oddelek svežih in zamrznjenih rib ter morskih sadežev, kjer si kupci lahko postrežejo sami.

V Tušu izjemno veliko pozornosti ob prenovi svojih objektov posvečajo trajnosti – prenovi z do okolja prijaznimi materiali in tehnološkimi rešitvami. »Veliko pozornosti pri načrtovanju obnove smo namenili naši zavezi do ohranjanja okolja. Vgradili so novo hladilno tehniko, ki za hlajenje uporablja do okolja prijaznejši CO2. Prodajalno razsvetljujejo nove, energetsko varčne, a svetilno učinkovite LED svetilke in še bi lahko dodali,« poudarjajo v Tušu.

Tuš je lani v Mariboru odprl svojo 100 maloprodajno poslovalnico, kar je bila pomembna prelomnica za trgovca, ki letos praznuje 30 let poslovanja.

< Nazaj

Ostale novice

  • 8

    Ana Roš & Tuš prinašata na trgovske police vrhunske kulinarične izdelke slovenskih pridelovalcev in predelovalcev hrane. V Tušu, največjem slovenskem trgovcu, bodo tako povezali vrhunsko kulinariko, lokalne sestavine in izkušene slovenske proizvajalce, ki bodo za njihove kupce pripravljali inovativne kulinarične mojstrovine, namenjene vsakodnevnim nakupom. Projekt zaradi njegove izjemnosti povezovanja in … Več

  • V Tušu se zavedamo velike izpostavljenosti zdravstvenih delavcev v času epidemije COVID. V zahvalo za njihov trud, čas in požrtvovalnost v težkih pogojih dela smo darovali pakete z dobrotami Tuš izdelkov.

  • 15

    V Tušu ponosno stopamo v 18. leto dobrodelnega projekta Pričarajmo nasmeh. Letos bomo morske počitnice ob pomoči partnerjev in kupcev omogočili 250 otrokom iz socialno ogroženih družin iz vse Slovenije. Otroci bodo v Mladinskem letovišču in zdravilišču Rdečega križa Slovenije na Debelem rtiču preživeli teden dni, poln brezskrbnih morskih radostih, … Več