Prenovljen Tuš supermarket Maribor Pobrežje

  • 9

Tuš je v dobrem mesecu dni celovito prenovil Tuš supermarket Maribor Pobrežje. Kupce čaka najsodobnejša nakupovalna izkušnja s pregledno in jasno ureditvijo prostora, ki je v celoti prilagojen sodobnim nakupovalnim trendom. Poseben poudarek so v prenovi namenili razširitvi ponudbe sveže pripravljene hrane, delikates, sadja in zelenjave ter svežih izdelkov iz pekarne. Supermarket Pobrežje je prenovljen tudi v skladu z do okolja prijaznimi smernicami.

Popolnoma prenovljen Tuš supermarket Pobrežje je v novi podobi danes pričakal prve kupce: »Imamo zveste kupce, znova in znova prihajajo novi in bilo je prav, da jim ponudimo nekaj novega,« poudarjajo v Tušu. V prenovi so se osredotočili na glavne usmeritve iz svoje strategije: »Prenovili smo celoten prostor, poskrbeli za nadgraditev nakupovalne izkušnje in ponudbe ter optimirali nakupno pot trgovine,« razlagajo.

Razporeditev izdelkov in oddelkov v supermarketu Maribor Pobrežje je po prenovi v celoti prilagojena sodobnemu načinu nakupovanja, kar pomeni predvsem do kupca prijazno nakupno pot. Prav tako je prilagojena tudi ponudba: »Naše kupce čaka najsodobnejša pekarna z ves dan sveže pečenimi pekovskimi izdelki in s pripravo svežih pic, večja ponudba pripravljene hrane v toploteki, kot so pečene jedi ter nekaj za na žlico, razširjena ponudba sadja in zelenjave ter izdelkov TO – GO, solat, sadja in sendvičev,« dobrodošle novosti v ponudbi opisujejo Tušu. Nova je tudi ribarnica, ki je postala samopostrežni oddelek svežih in zamrznjenih rib ter morskih sadežev, kjer si kupci lahko postrežejo sami.

V Tušu izjemno veliko pozornosti ob prenovi svojih objektov posvečajo trajnosti – prenovi z do okolja prijaznimi materiali in tehnološkimi rešitvami. »Veliko pozornosti pri načrtovanju obnove smo namenili naši zavezi do ohranjanja okolja. Vgradili so novo hladilno tehniko, ki za hlajenje uporablja do okolja prijaznejši CO2. Prodajalno razsvetljujejo nove, energetsko varčne, a svetilno učinkovite LED svetilke in še bi lahko dodali,« poudarjajo v Tušu.

Tuš je lani v Mariboru odprl svojo 100 maloprodajno poslovalnico, kar je bila pomembna prelomnica za trgovca, ki letos praznuje 30 let poslovanja.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več