Prenovljen Tuš supermarket Maribor Pobrežje

  • 9

Tuš je v dobrem mesecu dni celovito prenovil Tuš supermarket Maribor Pobrežje. Kupce čaka najsodobnejša nakupovalna izkušnja s pregledno in jasno ureditvijo prostora, ki je v celoti prilagojen sodobnim nakupovalnim trendom. Poseben poudarek so v prenovi namenili razširitvi ponudbe sveže pripravljene hrane, delikates, sadja in zelenjave ter svežih izdelkov iz pekarne. Supermarket Pobrežje je prenovljen tudi v skladu z do okolja prijaznimi smernicami.

Popolnoma prenovljen Tuš supermarket Pobrežje je v novi podobi danes pričakal prve kupce: »Imamo zveste kupce, znova in znova prihajajo novi in bilo je prav, da jim ponudimo nekaj novega,« poudarjajo v Tušu. V prenovi so se osredotočili na glavne usmeritve iz svoje strategije: »Prenovili smo celoten prostor, poskrbeli za nadgraditev nakupovalne izkušnje in ponudbe ter optimirali nakupno pot trgovine,« razlagajo.

Razporeditev izdelkov in oddelkov v supermarketu Maribor Pobrežje je po prenovi v celoti prilagojena sodobnemu načinu nakupovanja, kar pomeni predvsem do kupca prijazno nakupno pot. Prav tako je prilagojena tudi ponudba: »Naše kupce čaka najsodobnejša pekarna z ves dan sveže pečenimi pekovskimi izdelki in s pripravo svežih pic, večja ponudba pripravljene hrane v toploteki, kot so pečene jedi ter nekaj za na žlico, razširjena ponudba sadja in zelenjave ter izdelkov TO – GO, solat, sadja in sendvičev,« dobrodošle novosti v ponudbi opisujejo Tušu. Nova je tudi ribarnica, ki je postala samopostrežni oddelek svežih in zamrznjenih rib ter morskih sadežev, kjer si kupci lahko postrežejo sami.

V Tušu izjemno veliko pozornosti ob prenovi svojih objektov posvečajo trajnosti – prenovi z do okolja prijaznimi materiali in tehnološkimi rešitvami. »Veliko pozornosti pri načrtovanju obnove smo namenili naši zavezi do ohranjanja okolja. Vgradili so novo hladilno tehniko, ki za hlajenje uporablja do okolja prijaznejši CO2. Prodajalno razsvetljujejo nove, energetsko varčne, a svetilno učinkovite LED svetilke in še bi lahko dodali,« poudarjajo v Tušu.

Tuš je lani v Mariboru odprl svojo 100 maloprodajno poslovalnico, kar je bila pomembna prelomnica za trgovca, ki letos praznuje 30 let poslovanja.

< Nazaj

Ostale novice

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Na letošnji podelitvi priznanj 100 najboljšim kuharskih mojstrom na svetu The Best Chef Awards, ki je potekala v Amsterdamu, je slaščičarska mojstrica Maša Salopek iz Hiše Franko v svoji kategoriji osvojila prvo mesto in tako postala najboljša slaščičarka na svetu.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.