Prenovljen TUŠ supermarket Ljubljana BTC tudi s spletnim supermarketom Hitri Nakup

  • 25

Danes smo v ljubljanskem BTC-ju odprli popolnoma prenovljen supermarket z največjim prevzemnim terminalom za spletni supermarket hitrinakup.com. Kupce je pričakal celovito prenovljen prodajni prostor z razširjeno ponudbo svežih in pripravljenih izdelkov za na pot ter z največjim prevzemnim terminalom spletnega supermarketa Hitri nakup v Sloveniji, kjer lahko svoje spletne nakupe prevzemate na kar 5 prevzemnih pasovih.

Tuš supermarket Ljubljana BTC je doživel celostno prenovo. Našo največjo trgovino v prestolnici smo zasnovali kot sodoben nakupovalni prostor, ki ga odlikuje enostavna, jasna in pregledna nakupna pot. Ta je v celoti prilagojena sodobnemu načinu nakupovanja in v ospredje postavlja nakupne navade sodobnega potrošnika. Na tej lokaciji združujemo klasično in spletno nakupovanje, ki ga sedaj intenzivno širimo po Sloveniji.

Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, razširitvijo svežih oddelkov in okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža peka pic. Novost v ponudbi je kotiček, kjer so na voljo zamrznjene ribe in morski sadeži, ki jih kupci lahko izberejo samopostrežno. V skladu z današnjimi nakupovalnimi pričakovanji smo razširili tudi ponudbo pripravljenih jedi v toploteki in pripravljene hrane za malico ali za na pot (to-go).

Dobrodošla novost je tudi spletni supermarket hitrinakup.com, ki je danes voljo že v kar 12 slovenskih mestih. Kupci iz Ljubljane lahko odslej tudi pri nas nakupujejo preko spletnega supermarketa hitrinakup.com in svoje izdelke prevzamejo na novem Drive-Thru terminalu pred supermarketom v BTC-ju. Prevzem naročenega blaga poteka popolnoma brezstično in varno, saj prodajna ekipa pripravljeno blago enostavno odloži na dogovorjeno mesto v vozilu, vozniku pa pri tem ni treba zapuščati vozila.

Pri prenovi prodajnega prostora smo sledili tudi načelom trajnosti, ki nas vodijo pri prenovah vseh naših trgovin. Tako je supermarket  opremljen z mnogimi učinkovitimi in do okolja prijaznimi energetskimi rešitvami, med katerimi je tudi LED razsvetljava, ki omogoča prijetnejše nakupovanje in hkrati varčuje z energijo. Naše kupce hkrati posebej opozarjamo tudi na ekološki kotiček desno pred vhodom v trgovino, kjer spodbujamo ločevanje odpadkov.

< Nazaj

Ostale novice

  • 8

    Prisluhnil smo željam kupcev in prenovil izjemno priljubljen lokalni market, ki ponuja najsodobnejšo, priročno nakupovanje v trajnostno opremljenem ambientu z razširjeno ponudbo svežih izdelkov.

  • Cenjene stranke obveščamo, o odpoklicu izdelka Sladoledna palčka Snickers Ice, 6x48G, Mars Wrigley, zaradi vsebnosti etilenoksida v eni od sestavin izdelka. Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • 1

    V Tušu smo se v zadnjem tednu Dirke po Franciji obarvali v rumeno. Rumena je postala prevladujoča in tako v finalnem tednu v podporo našemu kolesarskemu asu Pogiju zamenjala našo prepoznavno zeleno.