Prenovljen TUŠ supermarket Ljubljana BTC tudi s spletnim supermarketom Hitri Nakup

  • 25

Danes smo v ljubljanskem BTC-ju odprli popolnoma prenovljen supermarket z največjim prevzemnim terminalom za spletni supermarket hitrinakup.com. Kupce je pričakal celovito prenovljen prodajni prostor z razširjeno ponudbo svežih in pripravljenih izdelkov za na pot ter z največjim prevzemnim terminalom spletnega supermarketa Hitri nakup v Sloveniji, kjer lahko svoje spletne nakupe prevzemate na kar 5 prevzemnih pasovih.

Tuš supermarket Ljubljana BTC je doživel celostno prenovo. Našo največjo trgovino v prestolnici smo zasnovali kot sodoben nakupovalni prostor, ki ga odlikuje enostavna, jasna in pregledna nakupna pot. Ta je v celoti prilagojena sodobnemu načinu nakupovanja in v ospredje postavlja nakupne navade sodobnega potrošnika. Na tej lokaciji združujemo klasično in spletno nakupovanje, ki ga sedaj intenzivno širimo po Sloveniji.

Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, razširitvijo svežih oddelkov in okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža peka pic. Novost v ponudbi je kotiček, kjer so na voljo zamrznjene ribe in morski sadeži, ki jih kupci lahko izberejo samopostrežno. V skladu z današnjimi nakupovalnimi pričakovanji smo razširili tudi ponudbo pripravljenih jedi v toploteki in pripravljene hrane za malico ali za na pot (to-go).

Dobrodošla novost je tudi spletni supermarket hitrinakup.com, ki je danes voljo že v kar 12 slovenskih mestih. Kupci iz Ljubljane lahko odslej tudi pri nas nakupujejo preko spletnega supermarketa hitrinakup.com in svoje izdelke prevzamejo na novem Drive-Thru terminalu pred supermarketom v BTC-ju. Prevzem naročenega blaga poteka popolnoma brezstično in varno, saj prodajna ekipa pripravljeno blago enostavno odloži na dogovorjeno mesto v vozilu, vozniku pa pri tem ni treba zapuščati vozila.

Pri prenovi prodajnega prostora smo sledili tudi načelom trajnosti, ki nas vodijo pri prenovah vseh naših trgovin. Tako je supermarket opremljen z mnogimi učinkovitimi in do okolja prijaznimi energetskimi rešitvami, med katerimi je tudi LED razsvetljava, ki omogoča prijetnejše nakupovanje in hkrati varčuje z energijo. Naše kupce hkrati posebej opozarjamo tudi na ekološki kotiček desno pred vhodom v trgovino, kjer spodbujamo ločevanje odpadkov.

< Nazaj

Ostale novice

  • 86

    Danes je vrata odprl popolnoma prenovljen Tuš supermarket Lucija z nakupovalno potjo po meri kupca in ambientom, ki je prilagojen sodobnemu načinu nakupovanja.V prenovljeni poslovalnici je na voljo še več pripravljenih jedi iz toploteke ter širok izbor pripravljene hrane za malico in za na pot, kupce pa presenečamo tudi z … Več

  • 66

    Tuš market Radovljica, ki je doslej deloval kot franšizna trgovina, smo včeraj odprli v osveženi podobi. Celovita prenova vključno z energetskimi izboljšavami je načrtovana v prvi polovici prihodnjega leta, delno prenovljen market v središču Radovljice pa že sedaj prinaša optimizirano nakupovalno pot, ki omogoča hitre in učinkovite nakupe. Kupci lahko- … Več

  • Od 19. 10. 2022 do 17. 1. 2023 z nakupi v Tušu zbirajte točke zvestobe in pridobite do 60 % popusta na izdelke iz linije Dormeo® Charming. Za vsakih 10 € nakupa prejmete eno točko zvestobe kot nalepko za zbiranje na zbirnem kartončku v info letaku in v digitalni obliki, … Več