Prenovljen TUŠ supermarket Ljubljana BTC tudi s spletnim supermarketom Hitri Nakup

  • 25

Danes smo v ljubljanskem BTC-ju odprli popolnoma prenovljen supermarket z največjim prevzemnim terminalom za spletni supermarket hitrinakup.com. Kupce je pričakal celovito prenovljen prodajni prostor z razširjeno ponudbo svežih in pripravljenih izdelkov za na pot ter z največjim prevzemnim terminalom spletnega supermarketa Hitri nakup v Sloveniji, kjer lahko svoje spletne nakupe prevzemate na kar 5 prevzemnih pasovih.

Tuš supermarket Ljubljana BTC je doživel celostno prenovo. Našo največjo trgovino v prestolnici smo zasnovali kot sodoben nakupovalni prostor, ki ga odlikuje enostavna, jasna in pregledna nakupna pot. Ta je v celoti prilagojena sodobnemu načinu nakupovanja in v ospredje postavlja nakupne navade sodobnega potrošnika. Na tej lokaciji združujemo klasično in spletno nakupovanje, ki ga sedaj intenzivno širimo po Sloveniji.

Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, razširitvijo svežih oddelkov in okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža peka pic. Novost v ponudbi je kotiček, kjer so na voljo zamrznjene ribe in morski sadeži, ki jih kupci lahko izberejo samopostrežno. V skladu z današnjimi nakupovalnimi pričakovanji smo razširili tudi ponudbo pripravljenih jedi v toploteki in pripravljene hrane za malico ali za na pot (to-go).

Dobrodošla novost je tudi spletni supermarket hitrinakup.com, ki je danes voljo že v kar 12 slovenskih mestih. Kupci iz Ljubljane lahko odslej tudi pri nas nakupujejo preko spletnega supermarketa hitrinakup.com in svoje izdelke prevzamejo na novem Drive-Thru terminalu pred supermarketom v BTC-ju. Prevzem naročenega blaga poteka popolnoma brezstično in varno, saj prodajna ekipa pripravljeno blago enostavno odloži na dogovorjeno mesto v vozilu, vozniku pa pri tem ni treba zapuščati vozila.

Pri prenovi prodajnega prostora smo sledili tudi načelom trajnosti, ki nas vodijo pri prenovah vseh naših trgovin. Tako je supermarket opremljen z mnogimi učinkovitimi in do okolja prijaznimi energetskimi rešitvami, med katerimi je tudi LED razsvetljava, ki omogoča prijetnejše nakupovanje in hkrati varčuje z energijo. Naše kupce hkrati posebej opozarjamo tudi na ekološki kotiček desno pred vhodom v trgovino, kjer spodbujamo ločevanje odpadkov.

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.