Prenovljen Tuš market Čečovje bi jutri sprejel prve kupce

V sredo, 17. oktobra, bomo ob 10. uri odprli prenovljeni in posodobljeni Tuš market Čečovje po meri najzahtevnejših kupcev. Temeljito obnovo celotne notranjosti trgovine na naslovu Čečovje 5 na Ravnah na Koroškem je izvedlo podjetje Kograd Igem, d.o.o., vrednost investicije pa znaša kar 1.150.000 evrov. V Tušu smo s prenovo izdatno obogatili ponudbo ter še izboljšali storitev z odprtjem 8-ih novih delovnih mest.

Kupce bo tako v trgovini, ki je bila zaradi obnove zaprta od 1. avgusta, na 521 m2 prodajnih površin pričakala pestrejša ponudba vedno svežih izdelkov, saj je v njej povsem nov oddelek mesnice vrhunskega standarda, poleg tega pa smo povečali in posodobili tudi oddelke sadja in zelenjave, delikatese ter kruha in pekovskega peciva.

Aleksander Svetelšek, generalni direktor Skupine Tuš, je ob otvoritvi povedal: »Prenovljena Tuševa trgovina na Čečovju je konkretna potrditev naše zaveze, da postanemo trgovec najbolj zadovoljnih kupcev, kar uresničujemo z nenehnimi izboljšavami. Verjamem, da bodo zaradi višjih standardov ponudbe in kakovosti storitev ravenski kupci odslej v njej še raje nakupovali in se zadovoljni vanjo tudi redno vračali.«

Izboljšana ponudba Tuš marketa Čečovje pa jutri ne bo le na ogled, temveč jo bodo lahko prvi kupci tudi poskusili, saj smo v Tušu zanje pripravili številne degustacije priznanih proizvajalcev. Trgovina bo odprta od ponedeljka do petka od 7:30 do 20:00, ob sobotah od 7:30 do 17:00, ob nedeljah pa od 7:30 do 12:00.