Prenovljen Tuš market Čečovje bi jutri sprejel prve kupce

V sredo, 17. oktobra, bomo ob 10. uri odprli prenovljeni in posodobljeni Tuš market Čečovje po meri najzahtevnejših kupcev.

V sredo, 17. oktobra, bomo ob 10. uri odprli prenovljeni in posodobljeni Tuš market Čečovje po meri najzahtevnejših kupcev. Temeljito obnovo celotne notranjosti trgovine na naslovu Čečovje 5 na Ravnah na Koroškem je izvedlo podjetje Kograd Igem, d.o.o., vrednost investicije pa znaša kar 1.150.000 evrov. V Tušu smo s prenovo izdatno obogatili ponudbo ter še izboljšali storitev z odprtjem 8-ih novih delovnih mest.

Kupce bo tako v trgovini, ki je bila zaradi obnove zaprta od 1. avgusta, na 521 m2 prodajnih površin pričakala pestrejša ponudba vedno svežih izdelkov, saj je v njej povsem nov oddelek mesnice vrhunskega standarda, poleg tega pa smo povečali in posodobili tudi oddelke sadja in zelenjave, delikatese ter kruha in pekovskega peciva.

Aleksander Svetelšek, generalni direktor Skupine Tuš, je ob otvoritvi povedal: »Prenovljena Tuševa trgovina na Čečovju je konkretna potrditev naše zaveze, da postanemo trgovec najbolj zadovoljnih kupcev, kar uresničujemo z nenehnimi izboljšavami. Verjamem, da bodo zaradi višjih standardov ponudbe in kakovosti storitev ravenski kupci odslej v njej še raje nakupovali in se zadovoljni vanjo tudi redno vračali.«

Izboljšana ponudba Tuš marketa Čečovje pa jutri ne bo le na ogled, temveč jo bodo lahko prvi kupci tudi poskusili, saj smo v Tušu zanje pripravili številne degustacije priznanih proizvajalcev. Trgovina bo odprta od ponedeljka do petka od 7:30 do 20:00, ob sobotah od 7:30 do 17:00, ob nedeljah pa od 7:30 do 12:00.

< Nazaj

Ostale novice

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več

  • 8

    Prisluhnil smo željam kupcev in prenovil izjemno priljubljen lokalni market, ki ponuja najsodobnejšo, priročno nakupovanje v trajnostno opremljenem ambientu z razširjeno ponudbo svežih izdelkov.