Prenovljen tudi Tuš market Poljčane

Tuš market Poljčane v svoji prenovljeni podobi strankam omogoča nakupovanje v še privlačnejši podobi in s prilagojeno nakupno potjo.

Tako kot vse Tuševe trgovine smo tudi to uredili v skladu z najnovejšimi smerinicami nakupovanja, pri čemer smo sledili cilju – kupcu ponuditi najboljšo nakupovalno izkušnjoProdajni prostor je osvežen, z optimirano nakupno potjo,  še privlačnejšo notranjostjo, nadgrajenim prodajnim programom, z bogatejšo in izbrano ponudbo s poudarkom na svežih oddelkih, torej na oddelku sadja in zelenjave, delikatese, oddelka kruha s pekarno, in mesnice.

V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

• Na letošnji podelitvi priznanj 100 najboljšim kuharskih mojstrom na svetu The Best Chef Awards, ki je potekala v Amsterdamu, je slaščičarska mojstrica Maša Salopek iz Hiše Franko v svoji kategoriji osvojila prvo mesto in tako postala najboljša slaščičarka na svetu.

• Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.