Prenovljen in osvežen Tuš supermarket Jesenice

  • 6

Od danes dalje se gorenjsko železarsko mesto lahko pohvali s prenovljenim in osveženim Tuš supermarketom, ki na enem mestu potrošnikom ponuja izboljšano nakupovalno izkušnjo, hkrati pa sledi najsodobnejšim nakupovalnim trendom in na police uvršča še več lokalno pridelanih izdelkov.

Tuš supermarket na Jesenicah od zdaj dalje na svoji kvadraturi združuje vse, kar potrebuje sodoben potrošniški objekt: premišljeno urejen prostor, ki sovpada s svetovnimi smernicami nakupovanja, nadgrajeno ponudbo kakovostnih izdelkov in posluh želja svojih kupcev.

»Tuš supermarket smo soustvarili skupaj s svojimi potrošniki, poleg kakovostne prodajne ponudbe pa stavimo še sodoben in privlačen izgled prenovljenega supermarketa,« je povedal Gregor Štampohar, poslovni direktor Skupine Tuš.

Praktična razporeditev v supermarketu ponuja še boljšo nakupovalno izkušnjo, med razširjenimi svežimi oddelki in nadgrajeno ostalo ponudbo pa bodo našli še več izdelkov slovenskega porekla. S tem podjetje Tuš kot največji slovenski trgovec nadaljuje vizija slovenskega trgovca, kjer na svoje police uvršča lokalno pridelane izdelke, kupcem nudi pa domače, sveže in kakovostne izdelke.

Današnjo odprtje so pozdravile tudi degustacije in različne druge ugodnosti.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več