Prenovljen in osvežen Tuš supermarket Jesenice

  • 6

Od danes dalje se gorenjsko železarsko mesto lahko pohvali s prenovljenim in osveženim Tuš supermarketom, ki na enem mestu potrošnikom ponuja izboljšano nakupovalno izkušnjo, hkrati pa sledi najsodobnejšim nakupovalnim trendom in na police uvršča še več lokalno pridelanih izdelkov.

Tuš supermarket na Jesenicah od zdaj dalje na svoji kvadraturi združuje vse, kar potrebuje sodoben potrošniški objekt: premišljeno urejen prostor, ki sovpada s svetovnimi smernicami nakupovanja, nadgrajeno ponudbo kakovostnih izdelkov in posluh želja svojih kupcev.

»Tuš supermarket smo soustvarili skupaj s svojimi potrošniki, poleg kakovostne prodajne ponudbe pa stavimo še sodoben in privlačen izgled prenovljenega supermarketa,« je povedal Gregor Štampohar, poslovni direktor Skupine Tuš.

Praktična razporeditev v supermarketu ponuja še boljšo nakupovalno izkušnjo, med razširjenimi svežimi oddelki in nadgrajeno ostalo ponudbo pa bodo našli še več izdelkov slovenskega porekla. S tem podjetje Tuš kot največji slovenski trgovec nadaljuje vizija slovenskega trgovca, kjer na svoje police uvršča lokalno pridelane izdelke, kupcem nudi pa domače, sveže in kakovostne izdelke.

Današnjo odprtje so pozdravile tudi degustacije in različne druge ugodnosti.

< Nazaj

Ostale novice

  • 17

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več