Prenovljen in osvežen Tuš supermarket Jesenice

  • 6

Od danes dalje se gorenjsko železarsko mesto lahko pohvali s prenovljenim in osveženim Tuš supermarketom, ki na enem mestu potrošnikom ponuja izboljšano nakupovalno izkušnjo, hkrati pa sledi najsodobnejšim nakupovalnim trendom in na police uvršča še več lokalno pridelanih izdelkov.

Tuš supermarket na Jesenicah od zdaj dalje na svoji kvadraturi združuje vse, kar potrebuje sodoben potrošniški objekt: premišljeno urejen prostor, ki sovpada s svetovnimi smernicami nakupovanja, nadgrajeno ponudbo kakovostnih izdelkov in posluh želja svojih kupcev.

»Tuš supermarket smo soustvarili skupaj s svojimi potrošniki, poleg kakovostne prodajne ponudbe pa stavimo še sodoben in privlačen izgled prenovljenega supermarketa,« je povedal Gregor Štampohar, poslovni direktor Skupine Tuš.

Praktična razporeditev v supermarketu ponuja še boljšo nakupovalno izkušnjo, med razširjenimi svežimi oddelki in nadgrajeno ostalo ponudbo pa bodo našli še več izdelkov slovenskega porekla. S tem podjetje Tuš kot največji slovenski trgovec nadaljuje vizija slovenskega trgovca, kjer na svoje police uvršča lokalno pridelane izdelke, kupcem nudi pa domače, sveže in kakovostne izdelke.

Današnjo odprtje so pozdravile tudi degustacije in različne druge ugodnosti.

< Nazaj

Ostale novice