Prenovljen in osvežen Tuš market Novo mesto

  • 3

Svoja vrata je na široko odprl Tuš market v Novem mestu. Prenovljena in osvežena poslovalnica daje dolenjski prestolnici pečat marketa z najsodobnejšimi trendi, na svoji kvadraturi ponuja premišljeno urejen prostor, hkrati pa sledi željam potrošnikov.

Novo mesto se lahko pohvali s še privlačnejšim Tuš marketom, ki sovpada s trendi, hkrati pa ima izjemen posluh do želja in potreb svojih potrošnikov. Prav to, da kupci soustvarjajo Tuševo prihodnost, je eno ključnih vodil odgovornih, ki hkrati vestno spremljajo tudi aktualne novosti na tem področju.

 

»Pri prenovi smo sledili svetovnim smernicam nakupovanja in v asortiman vključili še več lokalnih izdelkov, seveda pa razširili tudi sveže oddelke in poskrbeli za privlačen izgled prenovljenega marketa,« je povedal Gregor Štampohar, poslovni direktor Skupine Tuš.

 

Dolenjce zdaj čaka še izboljšana nakupovalna izkušnja z nadgrajeno ponudbo kakovostnih izdelkov, med katere ponosno uvrščajo še več izdelkov z oznako slovensko. Tuš kot največji slovenski trgovec namreč v svoji zavezi spoštovanja slovenskega podpira domače gospodarstvo, ohranja delovna mesta in lokalnim predelovalcem omogoča, da njihova kakovost najde prostor na prodajnih policah.

 

< Nazaj

Ostale novice