Prenovljen in osvežen Tuš market Novo mesto

  • 3

Svoja vrata je na široko odprl Tuš market v Novem mestu. Prenovljena in osvežena poslovalnica daje dolenjski prestolnici pečat marketa z najsodobnejšimi trendi, na svoji kvadraturi ponuja premišljeno urejen prostor, hkrati pa sledi željam potrošnikov.

Novo mesto se lahko pohvali s še privlačnejšim Tuš marketom, ki sovpada s trendi, hkrati pa ima izjemen posluh do želja in potreb svojih potrošnikov. Prav to, da kupci soustvarjajo Tuševo prihodnost, je eno ključnih vodil odgovornih, ki hkrati vestno spremljajo tudi aktualne novosti na tem področju.

 

»Pri prenovi smo sledili svetovnim smernicam nakupovanja in v asortiman vključili še več lokalnih izdelkov, seveda pa razširili tudi sveže oddelke in poskrbeli za privlačen izgled prenovljenega marketa,« je povedal Gregor Štampohar, poslovni direktor Skupine Tuš.

 

Dolenjce zdaj čaka še izboljšana nakupovalna izkušnja z nadgrajeno ponudbo kakovostnih izdelkov, med katere ponosno uvrščajo še več izdelkov z oznako slovensko. Tuš kot največji slovenski trgovec namreč v svoji zavezi spoštovanja slovenskega podpira domače gospodarstvo, ohranja delovna mesta in lokalnim predelovalcem omogoča, da njihova kakovost najde prostor na prodajnih policah.

 

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več