Premierno v Sloveniji Tacabro s hitom Tacata v Planetih Tuš Celje in Koper

Bowlinga Planetov Tuš Celje in Koper bosta prihodnji vikend gostila enega najbolj zvezdniških duetov tega poletja Tacabro, ki je ustvaril mega uspešnico Tacata. Italijanska DJ-a Mario Romano in Salvatore “Salvo” Sapienza sta ustvarila skladbo, ki to poletje ni manjkala v nobenem evropskem klubu, pri nas pa je bila visoko uvrščena na radijskih lestvicah. Na Bowlingu Planeta Tuš Koper bosta nastopila v petek, 9. novembra, zvečer, v Celju pa dan kasneje, v soboto, 10. novembra.

V Planetih Tuš nadaljujejo serijo ekskluzivnih premiernih nastopov, na katerih gostijo največje evropske klubske zvezde. Potem ko smo v letošnjem letu premierno slišali mega uspešnega DJ Antoina in nedavno še Sasho Lopeza, v drugem novembrskem vikendu v Kopru v petek, 9. novembra, in v Celju v soboto, 10. novembra, pripravljajo jesensko klubsko poslastico. Slovenski publiki bodo prvič v živo, potem ko je bila njuna pesem sestavni del zabav na bowlingu, predstavili italijanski duet Tacabro, ki je zaslovel s klubsko uspešnico Tacata.

Italijanski dj-jevsko-producentski duet Tacabro sta na Siciliji pred štirimi leti ustvarila Mario Romano in Salvatore “Salvo” Sapienza. Po prvih uspešnicah Judas Brass, Mujeres in I Like Reggaeton sta lani v Italiji predstavila single Tacata, ki je takoj postal uspešnica. V letošnjem letu sta z njim okužila preostanek Evrope in se prebila na vrhove lestvic. Skladba z dinamičnimi plesnimi ritmi ni manjkala v domala nobenem evropskem klubu.