Predstavniki makedonskih medijev na strokovnem in študijskem obisku skupine Tuš v Sloveniji

Predstavniki makedonskih medijev so danes zaključili strokovni in študijski obisk Skupine Tuš v Sloveniji, na katerem smo jim predstavili podrobnosti načrtovanih investicij skupine Tuš v Makedoniji.

Predstavniki makedonskih medijev so danes zaključili strokovni in študijski obisk Skupine Tuš v Sloveniji, na katerem smo jim predstavili podrobnosti načrtovanih investicij skupine Tuš v Makedoniji. Na področju celotne Republike Makedonije bomo v roku treh let zgradili najmanj 20 modernih supermarketov in sodoben logistični center.

Direktor naše družbe, Aleksander Svetelšek, je o obisku Makedonskih novinarjev povedal: ˝Makedonskim novinarjem smo želeli predstaviti pestro ponudbo na področju trgovine, zabave in kulinarike ter kompleksen informacijsko-tehnološki sistem, ki podpira tako velik poslovni sistem, kot je Skupina Tuš. Standard storitve, ki ga sedaj zagotavljamo doma, bomo namreč kmalu zagotavljali tudi v Republiki Makedoniji.˝

Investicije v trgovsko dejavnost v Republiki Makedoniji bomo v skupini Tuš usmerili izrazito policentrično, saj načrtujemo odprtje supermarketov s ponudbo živil in gospodinjskih potrebščin v vseh večjih mestih Republike Makedonije. 23 modernih tipskih supermarketov bomo v roku treh let postavili v vsa večja makedonska mesta. V okviru supermarketov bomo ponudili tudi bencinske črpalke. Kupcem pa bomo z izgradnjo parkirnih mest za osebna vozila, skladno s standardom 10 parkirnih mest na 100 m2 prodajne površine, omogočili kar se da udoben nakup. Zgradili bomo tudi sodoben logistični center za oskrbo mreže maloprodajnih enot, ki bo opremljen z najsodobnejšo informacijsko tehnologijo za organizacijski model »kaotičnega« skladiščenja blaga. Z ustrezno programsko podporo pa bosta v celoti podprta tudi komisioniranje in odprema blaga.

Skupna vrednost investicij, načrtovanih za obdobje treh let, je ocenjena na 61 milijonov EUR. V tem obdobju načrtujemo tudi odprtje približno 900 novih delovnih mest na področju celotne države.

Končni cilj investicij v Republiki Makedoniji je izgradnja mreže približno 40 supermarketov. V okviru projekta načrtujemo poleg večjega števila supermarketov tudi izgradnjo nakupovalno zabaviščnega centra Planet Tuš, kjer bo pod eno streho združena ponudba hipermarketa ter različnih trgovskih, storitvenih in gostinskih lokalov. Planet Tuš bo ponujal tudi moderen multikino z več z digitalno tehnologijo opremljenimi kinodvoranami in kar 1.450 sedeži. Za udobje obiskovalcev pa bomo uredili tudi 1.500 parkirnih mest.

< Nazaj

Ostale novice

  • 8

    Pred glavno turistično sezono smo znova odprli mobilno trgovino Tuš v River Campingu Bled. V njej bodo gostom kampa in okoliškim prebivalcem vse do konca turistične sezone na voljo osnovna živila, pakirani sveži izdelki, hlajene pijače in osnovni neživilski izdelki. Koncept mobilne trgovine smo prvič predstavili lani s priročno in … Več

  • Prihranite ob nakupu izdelkov za dojenčke in malčke. Včlanite se in prejmite brezplačno knjižico z več kot 200 ekskluzivnimi kuponi, ki jih lahko unovčite v trgovinah in franšizah Tuš, Tuš drogerijah in pri zunanjih partnerjih. Več na tus.si/druzina.

  • 21

    V veleblagovnici Nama ljubljančane odslej navdušuje tudi vrhunska trgovina Tuš gourmet&delikatesa s skrbno izbranimi izdelki, kjer bodo kupcem med drugim na voljo izbrani lokalni izdelki socialne kmetije Korenika, Božičeve kmetije 1987, številnih slovenskih kmetov ter Hiše Marinič, unikatne čokolade čokoladnice Lucifer Chocolate, peciva in ostale slastne dobrote Keksarne Brodnjak. Kupci … Več