Predpraznični premieri: Alvin in veverički 3 ter Sherlock Holmes: Igra senc

V Planete Tuš prihajata v predbožičnem tednu dve filmski novosti. Alvin in veverički 3 bo prava popestritev praznikov za vse družine, Sherlock Holmes: Igra senc pa za vse ljubitelje detektivk. Minuli konec tedna je najbolj gledani film postala četrtkova novost Misija: Nemogoče – Protokol duh. Decembrsko vzdušje vlada tudi v Disco Planetih – v mariborskem bo v petek nastopila hrvaška dance zasedba ET, v koprskem pa v nedeljo zvečer Pop Design. Planete Tuš je že obiskal Božiček, ki bo letos v Tuševih trgovinah obdaril 20.000 otrok.

Leta 2007 je globalni fenomen mnogih generacij, imenovan Alvin in veverički, postal igrano-risani film s sodobnim komičnim izrazom. V Planetih Tuš bo od četrtka na ogled že 3. del. V času počitnic na krovu luksuzne ladje, Alvin, Simon, Theodore in veverice po svoji stari navadi počnejo oslarije in spremenijo ladjo v svoje igrišče. Nepričakovano se znajdejo na samotnem otoku, kjer veverice v svojem elementu pojejo in plešejo, da bi pregnale dolgčas. Vendar kmalu se izkaže, da samotni otok ni tako zapuščen, kot se zdi.

Druga novost na velikih platnih bo akcijski kriminalni triler Sherlock Holmes: Igra Senc. Sherlock Holmes je bil vedno najpametnejši človek v prostoru… do sedaj. Pojavil se je nov kriminalni genij, profesor Moriarty. On ne samo da je Holmesov intelektualni tekmec, temveč pridobiva prednost pred detektivom s svojo hudobnostjo in brez kančka slabe vesti. Holmes njegovo usodno sestavljanko začne odkrivati v preiskavi umora avstrijskega princa.

V Planetih Tuš v Celju, Mariboru, Kranju, Novem mestu in Kopru so minuli konec tedna našteli 13.164 kino obiskovalcev. Na prvem mestu gledanosti je pristala novost prejšnjega tedna, Misija: Nemogoče – Protokol duh. Nato pa sledijo trije praznični filmi; na drugem mestu Arthur Božiček, na tretjem Silvestrovo v New Yorku in na četrtem Pisma svetemu Nikolaju. Na petem mestu je pristala slovenska komedija Traktor, ljubezen in rok`n`roll.

Petek bo v Disco Planetih v znamenju predbožičnega vzdušja. V Kopru bo vroče na predbožičnem partyu Radia Capris, v Kranju in Celju pa bosta za veselo decembrsko vzdušje poskrbela DJ Aqua in Mr. Andy DJ & DJ Podgy. Disco Planet v Mariboru bo obiskala ena najuspešnejših dance zasedb v regiji – hrvaški ET, ki bo z uspešnicami iz 90-ih let in tega tisočletja razgrel mrzli decembrski večer. Na božični večer, v soboto, zabav ne bo, bo pa ponovno vroče v nedeljo in ponedeljek. Na božič zvečer bodo v Kopru nastopili legendarni Pop Design, v ostalih Disco Planetih bodo potekale božične zabave s hišnimi dj-i. V ponedeljek bosta v Celju in Kranju, v torek pa v Mariboru, Super Highschool zabave za vse, starejše od 16 let.

V Planetih Tuš je decembra še posebej pravljično. Minuli konec tedna se je v vseh Planetih mudil Božiček, ki je obdaril vse najbolj pridne otroke. V Planetih Tuš v Celju, Kranju in Kopru pa se bo decembrski dobri mož mudil še enkrat, in sicer ta petek, 23. decembra, samo zato, da bo prisluhnil vsem božičnim željam otrok in se z njimi fotografiral. V Tušu bodo sicer v letošnjem decembru obdarili 20.000 otrok. K nakupom pa še vedno vabijo praznične tržnice, ki jih najdete v vseh Planetih, in ki ponujajo pestro izbiro izvirnih daril za lepši december.

Podrobnejše opise posameznih filmov in dogodkov ter morebitne spremembe lahko najdete na www.planet-tus.si.

< Nazaj

Ostale novice

  • 8

    Prisluhnil smo željam kupcev in prenovil izjemno priljubljen lokalni market, ki ponuja najsodobnejšo, priročno nakupovanje v trajnostno opremljenem ambientu z razširjeno ponudbo svežih izdelkov.

  • Cenjene stranke obveščamo, o odpoklicu izdelka Sladoledna palčka Snickers Ice, 6x48G, Mars Wrigley, zaradi vsebnosti etilenoksida v eni od sestavin izdelka. Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • 1

    V Tušu smo se v zadnjem tednu Dirke po Franciji obarvali v rumeno. Rumena je postala prevladujoča in tako v finalnem tednu v podporo našemu kolesarskemu asu Pogiju zamenjala našo prepoznavno zeleno.