Pomladna pesem zate v Planetu Tuš Celje

V četrtek, 25. marca, je se je v Planetu Tuš Celje odvila prireditev Pomladna pesem zate, ki so so pripravili dijaki Poslovno komercialne šole v Celju.

V četrtek, 25. marca, je se je v Planetu Tuš Celje odvila prireditev Pomladna pesem zate, ki so so pripravili dijaki Poslovno komercialne šole v Celju.

Pomladna pesem zate v Planetu Tuš Celje Pomladna pesem zate v Planetu Tuš Celje

Na enourni prireditvi v pozdrav pomladi in materinskem dnevu so dijaki nastopili s plesnimi in pevskimi točkami. Povezovanje prireditve je bilo prav tako v njihovih rokah. Celotni nastop so izpeljali zelo dobro, prireditev pa je bila lepa popestritev dogajanja v Planetu.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več