Položnice lahko sedaj plačate v vseh trgovinah Tuš po Sloveniji

Storitev plačevanja položnic na blagajnah trgovin Tuš, ki so jo v Tušu ponudili v sodelovanju z Abanko sredi lanskega septembra, je sedaj mogoča v celotni verigi njihovih trgovin. Storitev je pol leta potekala v 60 večjih Tuševih trgovinah, zaradi izjemnega zanimanja pa so jo sedaj razširili na celotno mrežo svojih trgovin po Sloveniji. Položnice lahko tako sedaj plačujete v kar 93 trgovinah Tuš na 156 blagajniških mestih._x000D_
_x000D_

Storitev plačevanja položnic na blagajnah trgovin Tuš, ki so jo v Tušu ponudili v sodelovanju z Abanko sredi lanskega septembra, je sedaj mogoča v celotni verigi njihovih trgovin. Storitev je pol leta potekala v 60 večjih Tuševih trgovinah, zaradi izjemnega zanimanja pa so jo sedaj razširili na celotno mrežo svojih trgovin po Sloveniji. Položnice lahko tako sedaj plačujete v kar 93 trgovinah Tuš na 156 blagajniških mestih.

Plačevanje položnic je mogoče v vseh trgovinah Tuš po Sloveniji. Zaradi izjemnega zanimanja in številnih pozitivnih odzivov so se v Tušu odločili, da storitev, ki so jo kot prvi v Sloveniji vpeljali lanskega septembra, razširijo na vseh svojih 93 trgovin Tuš v Sloveniji, kjer je kupcem na voljo kar 156 blagajniških mest, ki omogočajo to storitev.

Posamezna blagajna, ki storitev omogoča, je označena z znakom Abatočka. Podjetje Tuš se kot posrednik storitve povezuje z Abanko, ki storitev izvaja in jamči za njeno izvedbo. Plačilne naloge do največjega zneska 500 € na eni položnici lahko na blagajniškem mestu stranke plačujejo z gotovino, bančna provizija za plačilo posamezne položnice pa znaša le 0,65 €. Na blagajnah trgovin Tuš lahko Abanka sprejema plačilne naloge v evrih, v korist prejemnikov, ki imajo račun odprt pri eni od bank s sedežem v Sloveniji. Plačilo položnic je mogoče v okviru delovnega časa posamezne trgovine Tuš, plačilna transakcija pa bo izvršena naslednji delovni dan banke.

Odziv na storitev, ki so jo v Tušu vpeljali pred pol leta, je bil že v prvih dneh odličen. Hiter in enostaven postopek plačila namreč omogoča kupcem pomemben prihranek časa, saj lahko na enem mestu skupaj z vsakodnevnimi nakupi opravijo tudi plačila svojih mesečnih obveznosti. Ob tem pa je provizija za plačilo položnic na blagajnah trgovin Tuš zelo nizka, saj znaša le 0,65 €.

< Nazaj

Ostale novice

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več

  • 8

    Prisluhnil smo željam kupcev in prenovil izjemno priljubljen lokalni market, ki ponuja najsodobnejšo, priročno nakupovanje v trajnostno opremljenem ambientu z razširjeno ponudbo svežih izdelkov.