Položnice lahko sedaj plačate v vseh trgovinah Tuš po Sloveniji

Storitev plačevanja položnic na blagajnah trgovin Tuš, ki so jo v Tušu ponudili v sodelovanju z Abanko sredi lanskega septembra, je sedaj mogoča v celotni verigi njihovih trgovin. Storitev je pol leta potekala v 60 večjih Tuševih trgovinah, zaradi izjemnega zanimanja pa so jo sedaj razširili na celotno mrežo svojih trgovin po Sloveniji. Položnice lahko tako sedaj plačujete v kar 93 trgovinah Tuš na 156 blagajniških mestih._x000D_
_x000D_

Storitev plačevanja položnic na blagajnah trgovin Tuš, ki so jo v Tušu ponudili v sodelovanju z Abanko sredi lanskega septembra, je sedaj mogoča v celotni verigi njihovih trgovin. Storitev je pol leta potekala v 60 večjih Tuševih trgovinah, zaradi izjemnega zanimanja pa so jo sedaj razširili na celotno mrežo svojih trgovin po Sloveniji. Položnice lahko tako sedaj plačujete v kar 93 trgovinah Tuš na 156 blagajniških mestih.

Plačevanje položnic je mogoče v vseh trgovinah Tuš po Sloveniji. Zaradi izjemnega zanimanja in številnih pozitivnih odzivov so se v Tušu odločili, da storitev, ki so jo kot prvi v Sloveniji vpeljali lanskega septembra, razširijo na vseh svojih 93 trgovin Tuš v Sloveniji, kjer je kupcem na voljo kar 156 blagajniških mest, ki omogočajo to storitev.

Posamezna blagajna, ki storitev omogoča, je označena z znakom Abatočka. Podjetje Tuš se kot posrednik storitve povezuje z Abanko, ki storitev izvaja in jamči za njeno izvedbo. Plačilne naloge do največjega zneska 500 € na eni položnici lahko na blagajniškem mestu stranke plačujejo z gotovino, bančna provizija za plačilo posamezne položnice pa znaša le 0,65 €. Na blagajnah trgovin Tuš lahko Abanka sprejema plačilne naloge v evrih, v korist prejemnikov, ki imajo račun odprt pri eni od bank s sedežem v Sloveniji. Plačilo položnic je mogoče v okviru delovnega časa posamezne trgovine Tuš, plačilna transakcija pa bo izvršena naslednji delovni dan banke.

Odziv na storitev, ki so jo v Tušu vpeljali pred pol leta, je bil že v prvih dneh odličen. Hiter in enostaven postopek plačila namreč omogoča kupcem pomemben prihranek časa, saj lahko na enem mestu skupaj z vsakodnevnimi nakupi opravijo tudi plačila svojih mesečnih obveznosti. Ob tem pa je provizija za plačilo položnic na blagajnah trgovin Tuš zelo nizka, saj znaša le 0,65 €.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več