Položnice lahko sedaj plačate v vseh trgovinah Tuš po Sloveniji

Storitev plačevanja položnic na blagajnah trgovin Tuš, ki so jo v Tušu ponudili v sodelovanju z Abanko sredi lanskega septembra, je sedaj mogoča v celotni verigi njihovih trgovin. Storitev je pol leta potekala v 60 večjih Tuševih trgovinah, zaradi izjemnega zanimanja pa so jo sedaj razširili na celotno mrežo svojih trgovin po Sloveniji. Položnice lahko tako sedaj plačujete v kar 93 trgovinah Tuš na 156 blagajniških mestih._x000D_
_x000D_

Storitev plačevanja položnic na blagajnah trgovin Tuš, ki so jo v Tušu ponudili v sodelovanju z Abanko sredi lanskega septembra, je sedaj mogoča v celotni verigi njihovih trgovin. Storitev je pol leta potekala v 60 večjih Tuševih trgovinah, zaradi izjemnega zanimanja pa so jo sedaj razširili na celotno mrežo svojih trgovin po Sloveniji. Položnice lahko tako sedaj plačujete v kar 93 trgovinah Tuš na 156 blagajniških mestih.

Plačevanje položnic je mogoče v vseh trgovinah Tuš po Sloveniji. Zaradi izjemnega zanimanja in številnih pozitivnih odzivov so se v Tušu odločili, da storitev, ki so jo kot prvi v Sloveniji vpeljali lanskega septembra, razširijo na vseh svojih 93 trgovin Tuš v Sloveniji, kjer je kupcem na voljo kar 156 blagajniških mest, ki omogočajo to storitev.

Posamezna blagajna, ki storitev omogoča, je označena z znakom Abatočka. Podjetje Tuš se kot posrednik storitve povezuje z Abanko, ki storitev izvaja in jamči za njeno izvedbo. Plačilne naloge do največjega zneska 500 € na eni položnici lahko na blagajniškem mestu stranke plačujejo z gotovino, bančna provizija za plačilo posamezne položnice pa znaša le 0,65 €. Na blagajnah trgovin Tuš lahko Abanka sprejema plačilne naloge v evrih, v korist prejemnikov, ki imajo račun odprt pri eni od bank s sedežem v Sloveniji. Plačilo položnic je mogoče v okviru delovnega časa posamezne trgovine Tuš, plačilna transakcija pa bo izvršena naslednji delovni dan banke.

Odziv na storitev, ki so jo v Tušu vpeljali pred pol leta, je bil že v prvih dneh odličen. Hiter in enostaven postopek plačila namreč omogoča kupcem pomemben prihranek časa, saj lahko na enem mestu skupaj z vsakodnevnimi nakupi opravijo tudi plačila svojih mesečnih obveznosti. Ob tem pa je provizija za plačilo položnic na blagajnah trgovin Tuš zelo nizka, saj znaša le 0,65 €.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.