Polletno zalogo pleničk prejela družina iz Bakovcev pri Murski Soboti

Predstavniki Tuša in podjetja Procter&Gamble smo danes v sklopu akcije ´Tuševi dvojčki in trojčki´ s polletno zalogo pleničk Pampers obdarili družino iz Bakovcev pri Murski Soboti.

173Predstavniki Tuša in podjetja Procter&Gamble smo danes v sklopu akcije ´Tuševi dvojčki in trojčki´ s polletno zalogo pleničk Pampers obdarili družino iz Bakovcev pri Murski Soboti.

Družina Marič – Štesl se je namreč pred dobrima dvema mesecema povečala za kar dva člana. V murskosoboški porodnišnici je 30. maja najprej zajokal mali Gal, le 1 minuto kasneje pa še njegova sestrica Ela. V imenu obeh malčkov sta darilni paket s skoraj 2000 pleničkami prevzela srečna mamica Tanja in očka Aleš.

S polletno zalogo pleničk, ki jo v Tušu podarimo v okviru dobrodelne akcije ´Tuševi dvojčki in trojčki´ želimo novorojenčkom omogočiti miren spanec in brezskrbno igro, ob tem pa pomagati tudi staršem, ki imajo ob dvojni sreči ob rojstvu malčkov tudi dvojne stroške. Skupno število družin, ki so prejele polletno zalogo pleničk Pampers, se bo konec letošnjega avgusta, po štirih letih dobrodelne akcije, povzpelo na 136, število suhih ritk pa na kar 270.

Mamica Tanja je ob predaji pleničk povedala: »Ob novici, da bomo dobili za pol leta pleničk sem bila najprej zelo presenečena. Nato pa je sledilo olajšanje, saj pleničk porabimo res veliko. Poleg tega pa pri nas, če rodiš dvojčka, ne dobiš nobenih posebnih ugodnosti. Zato smo zelo veseli, da so se v Tušu spomnili na nas.«

Letos bomo tako v Tušu ponovno obdarili kar 28 družin v katerih so na svet prijokali dvojčki ali trojčki. Izbrali smo jih v sodelovanju z vsemi slovenskimi porodnišnicami – Brežice, Celje, Izola, Jesenice, Ljubljana, Kranj, Maribor, Murska Sobota, Novo mesto, Postojna, Ptuj, Slovenj Gradec, Šempeter pri Novi Gorici in Trbovlje. Iz vsake od njih pa smo obdarili tisti dve družini, v katerih so dvojčki oziroma trojčki zadnji prijokali na svet.

< Nazaj

Ostale novice