Polletno zalogo pleničk Pampers prejela družina z Raven na Koroškem

Predstavniki Tuša in podjetja Procter&Gamble smo danes v Ravnah na Koroškem v sklopu akcije ´Tuševi dvojčki in trojčki´ s polletno zalogo pleničk Pampers obdarili prvo družino.

Polletno zalogo pleničk Pampers prejela družina z Raven na Koroškem Predstavniki Tuša in podjetja Procter&Gamble smo danes v Ravnah na Koroškem v sklopu akcije ´Tuševi dvojčki in trojčki´ s polletno zalogo pleničk Pampers obdarili prvo družino.

Družina Bobek-Polajner z Raven na Koroškem se je namreč pred enim mesecem povečala za kar dva člana. V slovenjgraški porodnišnici je 1. julija najprej zajokal Urban, le minuto kasneje pa še njegov bratec Staš. V imenu obeh malčkov sta darilni paket s skoraj 2000 pleničkami prevzela srečna mamica Nataša in očka Milan.

S polletno zalogo pleničk Pampers, ki jo v Tušu podarimo v okviru dobrodelne akcije ‘Tuševi dvojčki in trojčki’, želimo novorojenčkom omogočili miren spanec in brezskrbno igro, ob tem pa pomagati tudi staršem, ki imajo ob dvojni sreči ob rojstvu malčkov tudi dvojne stroške. Skupno število družin, ki so prejele polletno zalogo pleničk, se bo konec letošnjega avgusta, po štirih letih dobrodelne akcije, tako povzpelo na 136, število suhih ritk pa na kar 270.

Mamica Nataša je ob predaji pleničk povedala: »Akcijo ´Tuševi dvojčki in trojčki’ sem sicer že poznala, a nikakor nisem pričakovala, da bomo izbrani prav mi. Zato sem bila prijetno presenečena, ko mi je sestra v porodnišnici prinesla dopis z obvestilom iz Tuša.«

Letos bomo tako v Tušu ponovno obdarili kar 28 družin, v katerih so na svet prijokali dvojčki ali trojčki. Izbrali smo jih v sodelovanju z vsemi slovenskimi porodnišnicami – Brežice, Celje, Izola, Jesenice, Ljubljana, Kranj, Maribor, Murska Sobota, Novo mesto, Postojna, Ptuj, Slovenj Gradec, Šempeter pri Novi Gorici in Trbovlje. Iz vsake od njih pa so obdarili tisti dve družini, v katerih so dvojčki oziroma trojčki zadnji prijokali na svet.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več