Polletno zalogo pleničk Pampers prejela družina iz Prepolja

Predstavniki Tuša in podjetja Procter&Gamble smo danes v sklopu akcije ´Tuševi dvojčki in trojčki´ s polletno zalogo pleničk Pampers obdarili družino iz Prepolja pri Mariboru.

172Predstavniki Tuša in podjetja Procter&Gamble smo danes v sklopu akcije ´Tuševi dvojčki in trojčki´ s polletno zalogo pleničk Pampers obdarili družino iz Prepolja pri Mariboru.

Družina Pihler – Gajser se je namreč pred manj kot mesecem in pol povečala za kar dva člana. V mariborski porodnišnici je 27. junija najprej zajokal mali Žan, le 14 minut kasneje pa še njegov bratec Jan. V imenu obeh malčkov sta darilni paket s skoraj 2000 pleničkami prevzela srečna mamica Anja in očka Robi.

S polletno zalogo pleničk, ki jo v Tušu podarimo v okviru dobrodelne akcije ´Tuševi dvojčki in trojčki´ želimo novorojenčkom omogočiti miren spanec in brezskrbno igro, ob tem pa pomagati tudi staršem, ki imajo ob dvojni sreči ob rojstvu malčkov tudi dvojne stroške. Skupno število družin, ki so prejele polletno zalogo pleničk Pampers, se bo konec letošnjega avgusta, po štirih letih dobrodelne akcije, povzpelo na 136, število suhih ritk pa na kar 270.

Mamica Anja je ob predaji pleničk povedala: »Že pri prvem otroku se je pokazalo, da predstavljajo pleničke največji strošek. Medicinski sestri, ki nam je sporočila, da nam v Tušu podarjajo kar dva tisoč pleničk, zato najprej sploh nisem verjela. Ko pa se je začetno presenečenje poleglo, sem bila zelo vesela, saj nam bo to darilo resnično prišlo zelo prav.«

Letos bomo tako v Tušu ponovno obdarili kar 28 družin v katerih so na svet prijokali dvojčki ali trojčki. Izbrali smo jih v sodelovanju z vsemi slovenskimi porodnišnicami – Brežice, Celje, Izola, Jesenice, Ljubljana, Kranj, Maribor, Murska Sobota, Novo mesto, Postojna, Ptuj, Slovenj Gradec, Šempeter pri Novi Gorici in Trbovlje. Iz vsake od njih pa smo obdarili tisti dve družini, v katerih so dvojčki oziroma trojčki zadnji prijokali na svet.

< Nazaj

Ostale novice