Polletno zalogo pleničk Pampers prejela družina iz Ljubljane

Predstavniki Tuša in podjetja Procter&Gamble smo danes v sklopu akcije ´Tuševi dvojčki in trojčki´ s polletno zalogo pleničk Pampers obdarili družino iz Ljubljane.

174Predstavniki Tuša in podjetja Procter&Gamble smo danes v sklopu akcije ´Tuševi dvojčki in trojčki´ s polletno zalogo pleničk Pampers obdarili družino iz Ljubljane.

Družina Kumše Capoani se je namreč pred mesecem dni povečala za kar dva člana. V postojnski porodnišnici je 12. julija najprej zajokal mali Matteo, le 2 minuti kasneje pa še njegov bratec Riccardo. V imenu obeh malčkov sta darilni paket s skoraj 2000 pleničkami prevzela srečna mamica Ivona in očka Emiliano.

S polletno zalogo pleničk, ki jo v Tušu podarimo v okviru dobrodelne akcije ´Tuševi dvojčki in trojčki´ želimo novorojenčkom omogočiti miren spanec in brezskrbno igro, ob tem pa pomagati tudi staršem, ki imajo ob dvojni sreči ob rojstvu malčkov tudi dvojne stroške. Skupno število družin, ki so prejele polletno zalogo pleničk Pampers, se bo konec letošnjega avgusta, po štirih letih dobrodelne akcije, povzpelo na 136, število suhih ritk pa na kar 270.

Mamica Ivona je ob predaji pleničk povedala: »Že pred porodom sva z možem nakupovala potrebščine za otroka in z grozo opazovala, kako so izdatki z vsakim nakupom skokovito naraščali. Zato nama bo Tuševo darilo precej olajšalo teh prvih šest mesecev.«

Letos bomo tako v Tušu ponovno obdarili kar 28 družin v katerih so na svet prijokali dvojčki ali trojčki. Izbrali smo jih v sodelovanju z vsemi slovenskimi porodnišnicami – Brežice, Celje, Izola, Jesenice, Ljubljana, Kranj, Maribor, Murska Sobota, Novo mesto, Postojna, Ptuj, Slovenj Gradec, Šempeter pri Novi Gorici in Trbovlje. Iz vsake od njih pa smo obdarili tisti dve družini, v katerih so dvojčki oziroma trojčki zadnji prijokali na svet.

< Nazaj

Ostale novice