Polletno zalogo pleničk Pampers prejela družina iz Celja

Predstavniki Tuša in podjetja Procter&Gamble smo danes v Celju v sklopu akcije ´Tuševi dvojčki in trojčki´ s polletno zalogo pleničk Pampers obdarili že drugo družino.

Družina Krajinovič iz Celja se je namreč pred manj kot mesecem in pol povečala za kar dva člana. V celjski porodnišnici je 17. junija najprej zajokal mali Gašper, le minuto kasneje pa še njegova sestrica Pia. V imenu obeh malčkov sta darilni paket s skoraj 2000 pleničkami prevzela srečna mamica Anja in očka Mario.

S polletno zalogo pleničk, ki jo v Tušu podarimo v okviru dobrodelne akcije ´Tuševi dvojčki in trojčki´, želimo novorojenčkom omogočili miren spanec in brezskrbno igro, ob tem pa pomagati tudi staršem, ki imajo ob dvojni sreči ob rojstvu malčkov tudi dvojne stroške. Skupno število družin, ki so prejele polletno zalogo pleničk Pampers, se bo konec letošnjega avgusta, po štirih letih dobrodelne akcije, tako povzpelo na 136, število suhih ritk pa na kar 270.

Mamica Anja je ob predaji pleničk povedala: »Ob novici, da nam bodo v Tušu podarili polletno zalogo pleničk, sva bila najprej šokirana. Ko se je razburjenje malce poleglo, pa sva bila zelo vesela. Pleničke nama bodo prišle zelo prav, saj te poleg hrane predstavljajo največji strošek.«

Letos bomo tako v Tušu ponovno obdarili kar 28 družin, v katerih so na svet prijokali dvojčki ali trojčki. Izbrali smo jih v sodelovanju z vsemi slovenskimi porodnišnicami – Brežice, Celje, Izola, Jesenice, Ljubljana, Kranj, Maribor, Murska Sobota, Novo mesto, Postojna, Ptuj, Slovenj Gradec, Šempeter pri Novi Gorici in Trbovlje. Iz vsake od njih pa smo obdarili tisti dve družini, v katerih so dvojčki oziroma trojčki zadnji prijokali na svet.