Poletno veselje v kočevskem Tušu

V Kočevju bo v torek, 24. junija nadvse veselo.

V Kočevju bo v torek, 24. junija nadvse veselo. Od 15.00 do 17.00 ure bo podelitev nagrad najboljšim učencem osnovne šole, ob 17.00 uri bo nastopila Romana Kranjčan, ob 18.00 uri pa se bo začela modna preobrazba. Glasbena gostja preobrazbe bo Pika Božič in plesno glasbena skupina Eisn n hot. Sodelovali bodo KBM Fashion, IN SHOE in MITJA Hair Team.

Popoldan pa se boste obiskovalci lahko srečali in soočili z živo kačo velikanko po imenu BOBO (meri preko 5m, tehta 80 kg). Boba boste lahko pobožali in se z njim fotografirali, njegovemu dreserju pa boste lahko postavljati najrazličnejša vprašanja.

Zabavno bo tudi v soboto, 28. junija, ko bo izpred centra štart in cilj 8. turističnega rally-a oldtimerjev Kočevja 2003.

Vabimo vas, da se nam pridružite!

< Nazaj

Ostale novice

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Na letošnji podelitvi priznanj 100 najboljšim kuharskih mojstrom na svetu The Best Chef Awards, ki je potekala v Amsterdamu, je slaščičarska mojstrica Maša Salopek iz Hiše Franko v svoji kategoriji osvojila prvo mesto in tako postala najboljša slaščičarka na svetu.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.