Poletno veselje v kočevskem Tušu

V Kočevju bo v torek, 24. junija nadvse veselo.

V Kočevju bo v torek, 24. junija nadvse veselo. Od 15.00 do 17.00 ure bo podelitev nagrad najboljšim učencem osnovne šole, ob 17.00 uri bo nastopila Romana Kranjčan, ob 18.00 uri pa se bo začela modna preobrazba. Glasbena gostja preobrazbe bo Pika Božič in plesno glasbena skupina Eisn n hot. Sodelovali bodo KBM Fashion, IN SHOE in MITJA Hair Team.

Popoldan pa se boste obiskovalci lahko srečali in soočili z živo kačo velikanko po imenu BOBO (meri preko 5m, tehta 80 kg). Boba boste lahko pobožali in se z njim fotografirali, njegovemu dreserju pa boste lahko postavljati najrazličnejša vprašanja.

Zabavno bo tudi v soboto, 28. junija, ko bo izpred centra štart in cilj 8. turističnega rally-a oldtimerjev Kočevja 2003.

Vabimo vas, da se nam pridružite!

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več