Poletne razprodaje bodo poskrbele za dvig temperatur tudi v Planetih Tuš

  • 1

Čeprav smo morali na prave poletne temperature letos malce počakati, so v Planetih Tuš že povsem v poletnem razpoloženju. Le-tega bodo v prihodnjih tednih najbolj zaznamovale poletne razprodaje, ki se začenjajo v drugem tednu julija. V Planetu Tuš Koper za poletne mesece, ko se težišče dogajanja prestavi na Obalo, med drugim pripravljajo tudi posebno plažno animacijo. Sproščeno poletno vzdušje, ki ga bodo občasno popestrili tudi živahnejši glasbeni ritmi, pa bo zavladalo tudi v Planetih v Celju, Kranju, Novem mestu in Mariboru.

Prvi vrhunec poletja vsakokrat napovejo poletne sezonske razprodaje oblačil in obutve, ko se lahko kupci po še privlačnejših in denarnicam prijaznejših cenah opremijo za poletno sezono, ki šele začenja svoj glavni pohod. V nizkem startu s pravimi sezonskimi razprodajami tokrat v Celju, Mariboru, Kopru Novem mestu in Kranju začenjajo v ponedeljek, 8. julija, ugodnejše nakupovanje pa bo v prijetno ohlajene Planete vabilo vse tja do srede avgusta.

Nekaj prijetnega hlada narave bo v poletnih mesecih v Planetih pričarala tudi atraktivna razstava Korenine slovenskih gozdov, ki bo po odmevnem gostovanju v Kopru julija navduševala še obiskovalce celjskega in kranjskega Planeta. Razstava, v kateri se z zanimivimi slikami, sestavljenimi iz korenin, ki jih je v četrt stoletja nabral po slovenskih gozdovih, predstavlja Danijel Koželj iz Celja, bo obiskovalce popeljala v svet redkokdaj videnega življenja pod zemljo. Inovativni slikarski izdelki bodo obisk Planeta Tuš do 7. julija popestrili v Celju, od 15. do 28. julija pa še v Kranju. V okviru razstave se bodo obiskovalci v soboto, 20. julija, na delavnici v Kranju v obdelavi korenin lahko preizkusili tudi sami.

Planet Tuš Koper se v poletnih mesecih za kratek čas seli na plažo. Tako bodo vsako soboto do 28. julija med 15. in 20. uro na plaži Svetilnik v Izoli ob glasbenem vzdušju, za katerega bo poskrbel radio Koper Capodistria, obdarovali obiskovalce in poskrbeli za hladno osvežitev v obliki priljubljene pijače v novih zanimivih okusih. Osvežilno bo tudi na terasah Planetov Tuš v Celju, Kranju in Kopru, kjer bodo lahko obiskovalci ob malih in velikih, sladkih in osvežilnih koktejlih v mavričnih barvah ob prijetni glasbi v družbi prijateljev posedeli ob prijetnih poletnih večerih, obujali spomine na pretekla ter se veselili novih poletnih doživetij. V Planetih pa bo poskrbljeno tudi za vse tiste, ki jim je poleti ljubše malce bolj energično vzdušje. Tako bodo julijske konce tedna v koprskem Planetu odprli vroči balkanski ritmi, ob katerih se bo moč zabavati že ta petek, drugo julijsko soboto pa v Kopru pripravljajo tudi posebno tematsko Glow zabavo v znamenju sijočijh barv. V živih barvah pa bodo konec meseca na Glow zabavi zasijali tudi v Celju.

Za vse tiste, ki jih bo v poletnih mesecih zamikalo malce tekmovalne rekreacije v prijateljski družbi in prijetno ohlajenem ambientu, pa so v Planetih pripravili vikend bowlinga&biljarda. Petkov in sobotni večer bosta za družabno rekreacijo v Celju in Kranju rezervirana v 3. vikendu v juliju, v Mariboru in Kopru pa ob koncu meseca.

In ker je v poletni vročici po dolgih poletnih nočeh, ki jih boste lahko preživeli tudi ob zanimivih dogodkih v Planetih, še toliko bolj pomemben krepčilni nočni spanec, pa čeprav skrajšan, bo obiskovalce v Planetu Tuš Koper razveselila prenovljena in osvežena trgovina Studia Dormeo.

< Nazaj

Ostale novice

  • 8

    Prisluhnil smo željam kupcev in prenovil izjemno priljubljen lokalni market, ki ponuja najsodobnejšo, priročno nakupovanje v trajnostno opremljenem ambientu z razširjeno ponudbo svežih izdelkov.

  • Cenjene stranke obveščamo, o odpoklicu izdelka Sladoledna palčka Snickers Ice, 6x48G, Mars Wrigley, zaradi vsebnosti etilenoksida v eni od sestavin izdelka. Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • 1

    V Tušu smo se v zadnjem tednu Dirke po Franciji obarvali v rumeno. Rumena je postala prevladujoča in tako v finalnem tednu v podporo našemu kolesarskemu asu Pogiju zamenjala našo prepoznavno zeleno.