Poletne nostalgije v Planetih Tuš!

POLETNE NOSTALGIJE smo poimenovali akcijo, v kateri si boste po praznični ceni 700 SIT ogledali lahkotne filmske uspešnice preteklega leta.

Poletje se je tudi uradno začelo. Vreme je še nekoliko kislo, kljub temu pa smo vsi z mislimi že na počitnicah. Poleti nam vedno prijajo lahkotne teme, zabava, razvedrilo. Stvari, ob katerih se sprostimo. In ker se tega zavedamo tudi v kinematografih Planeta TUŠ, smo na začetku poletja ter ob 15 letnici podjetja TUŠ pripravili posebno presenečenje.

POLETNE NOSTALGIJE smo poimenovali akcijo, v kateri si boste po praznični ceni 700 SIT ogledali lahkotne filmske uspešnice preteklega leta. Bodite pozorni na oznako POLETNE NOSTALGIJE. Z akcijo začnemo 1. julija 2004. Želimo vam veliko zabave!

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.