Poletne nostalgije v Planetih Tuš!

POLETNE NOSTALGIJE smo poimenovali akcijo, v kateri si boste po praznični ceni 700 SIT ogledali lahkotne filmske uspešnice preteklega leta.

Poletje se je tudi uradno začelo. Vreme je še nekoliko kislo, kljub temu pa smo vsi z mislimi že na počitnicah. Poleti nam vedno prijajo lahkotne teme, zabava, razvedrilo. Stvari, ob katerih se sprostimo. In ker se tega zavedamo tudi v kinematografih Planeta TUŠ, smo na začetku poletja ter ob 15 letnici podjetja TUŠ pripravili posebno presenečenje.

POLETNE NOSTALGIJE smo poimenovali akcijo, v kateri si boste po praznični ceni 700 SIT ogledali lahkotne filmske uspešnice preteklega leta. Bodite pozorni na oznako POLETNE NOSTALGIJE. Z akcijo začnemo 1. julija 2004. Želimo vam veliko zabave!

< Nazaj

Ostale novice

  • V Tušu se zavedamo velike izpostavljenosti zdravstvenih delavcev v času epidemije COVID. V zahvalo za njihov trud, čas in požrtvovalnost v težkih pogojih dela smo darovali pakete z dobrotami Tuš izdelkov.

  • 15

    V Tušu ponosno stopamo v 18. leto dobrodelnega projekta Pričarajmo nasmeh. Letos bomo morske počitnice ob pomoči partnerjev in kupcev omogočili 250 otrokom iz socialno ogroženih družin iz vse Slovenije. Otroci bodo v Mladinskem letovišču in zdravilišču Rdečega križa Slovenije na Debelem rtiču preživeli teden dni, poln brezskrbnih morskih radostih, … Več

  • 11

    V Tušu smo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja v Petrovčah odprli nov market. Prebivalcem v Savinjski dolini je zdaj čisto blizu doma na voljo market za priročne, vsakodnevne nakupe, kjer najdejo vse za dom in gospodinjstvo.