Poletne nostalgije v Planetih Tuš!

POLETNE NOSTALGIJE smo poimenovali akcijo, v kateri si boste po praznični ceni 700 SIT ogledali lahkotne filmske uspešnice preteklega leta.

Poletje se je tudi uradno začelo. Vreme je še nekoliko kislo, kljub temu pa smo vsi z mislimi že na počitnicah. Poleti nam vedno prijajo lahkotne teme, zabava, razvedrilo. Stvari, ob katerih se sprostimo. In ker se tega zavedamo tudi v kinematografih Planeta TUŠ, smo na začetku poletja ter ob 15 letnici podjetja TUŠ pripravili posebno presenečenje.

POLETNE NOSTALGIJE smo poimenovali akcijo, v kateri si boste po praznični ceni 700 SIT ogledali lahkotne filmske uspešnice preteklega leta. Bodite pozorni na oznako POLETNE NOSTALGIJE. Z akcijo začnemo 1. julija 2004. Želimo vam veliko zabave!

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • 18

    S prvim predtekmovajnem v pripravi regionalno obarvanih jedi se je v Izoli začelo šesto leto kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica.