Poletna promocija Planeta Tuš Koper na plažah

Močan motor pod avtomobilskim pokrovom in mične hostese so razgibali poletne vikende letovišč.

Zanimiva in inovativna promocija koprskega Planeta Tuš je s svojo opazno podobo pritegnila številne poglede ter na inovativen način, s številnimi nagradami in promocijskimi popusti, tudi dopustnike v naših in sosednjih letoviščih prepričala v obisk največjega trgovsko-zabaviščnega centra na Jadranu.

Planet Tuš v Kopru ponuja več kot 70 trgovskih in storitvenih lokalov, modernim bowling center, prostor za koncerte, velik multikino, biljard, otroški kotiček in raznoliko kulinarično ponudbo. Splet vsebin, ki je lahko odlična popestritev vsakih zabavnih, razgibanih in sproščujočih počitnic.

Planet Tuš je tako sinonim za zabavo z dance večeri in ekskluzivnimi nastopi, 13. avgusta tako na primer predstavlja Alexa Gaudina, enega najbolj popularnih house DJ-ev v Evropi. Planet Tuš je sinonim za igro in ustvarjanje, saj potekajo v njem številne delavnice, igrarije in bralne urice. In Planet Tuš je nenazadnje sinonim za nakupovanje, druženje in prijetna doživetja.

Zeleno obarvan Toyotin lepotec se po plažah, promenadah in uličicah slovenske in hrvaške obale vozi med vikendi vse od konca junija pa vse do zaključka počitnic, konec avgusta.

< Nazaj

Ostale novice

  • 17

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več