Poletna promocija Planeta Tuš Koper na plažah

Močan motor pod avtomobilskim pokrovom in mične hostese so razgibali poletne vikende letovišč.

Zanimiva in inovativna promocija koprskega Planeta Tuš je s svojo opazno podobo pritegnila številne poglede ter na inovativen način, s številnimi nagradami in promocijskimi popusti, tudi dopustnike v naših in sosednjih letoviščih prepričala v obisk največjega trgovsko-zabaviščnega centra na Jadranu.

Planet Tuš v Kopru ponuja več kot 70 trgovskih in storitvenih lokalov, modernim bowling center, prostor za koncerte, velik multikino, biljard, otroški kotiček in raznoliko kulinarično ponudbo. Splet vsebin, ki je lahko odlična popestritev vsakih zabavnih, razgibanih in sproščujočih počitnic.

Planet Tuš je tako sinonim za zabavo z dance večeri in ekskluzivnimi nastopi, 13. avgusta tako na primer predstavlja Alexa Gaudina, enega najbolj popularnih house DJ-ev v Evropi. Planet Tuš je sinonim za igro in ustvarjanje, saj potekajo v njem številne delavnice, igrarije in bralne urice. In Planet Tuš je nenazadnje sinonim za nakupovanje, druženje in prijetna doživetja.

Zeleno obarvan Toyotin lepotec se po plažah, promenadah in uličicah slovenske in hrvaške obale vozi med vikendi vse od konca junija pa vse do zaključka počitnic, konec avgusta.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • 18

    S prvim predtekmovajnem v pripravi regionalno obarvanih jedi se je v Izoli začelo šesto leto kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica.