Pokaži kaj znaš’ že drugič v Planetu”

V četrtek, 10. julija, se je v PLanetu odvijala druga prireditev ‘Pokaži kaj znaš’.

V četrtek, 10. julija, se je v PLanetu odvijala druga prireditev ‘Pokaži kaj znaš’.
Prireditev se je pričela ob 18.00 uri. Za premagovanje treme so najprej zapele Polka punce, za njimi pa prijavljeni otroci. Nastopili so v 22. različnih točkah, od plesa (tudi break dancea), petja, mažuret,… Vseh nastopajočih je bilo 36, stari pa so bili med 4 in 17 let. Vsak, ki se je pogumno odločil nastopiti, pa je bil zato tudi nagrajen z nahrbtnikom in majčko. Ob koncu nastopov so znova prišle na oder Polka punce in pokrbele za zabaven zaključek prireditve.

Otroškega festivala se je udeležilo okrog 400 obiskovalcev. Veseli smo, da ste se tako obiskovalci, kot seveda tudi nastopajoči tako dobro odzvali!

< Nazaj

Ostale novice

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Na letošnji podelitvi priznanj 100 najboljšim kuharskih mojstrom na svetu The Best Chef Awards, ki je potekala v Amsterdamu, je slaščičarska mojstrica Maša Salopek iz Hiše Franko v svoji kategoriji osvojila prvo mesto in tako postala najboljša slaščičarka na svetu.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.