Pokaži kaj znaš’ že drugič v Planetu”

V četrtek, 10. julija, se je v PLanetu odvijala druga prireditev ‘Pokaži kaj znaš’.

V četrtek, 10. julija, se je v PLanetu odvijala druga prireditev ‘Pokaži kaj znaš’.
Prireditev se je pričela ob 18.00 uri. Za premagovanje treme so najprej zapele Polka punce, za njimi pa prijavljeni otroci. Nastopili so v 22. različnih točkah, od plesa (tudi break dancea), petja, mažuret,… Vseh nastopajočih je bilo 36, stari pa so bili med 4 in 17 let. Vsak, ki se je pogumno odločil nastopiti, pa je bil zato tudi nagrajen z nahrbtnikom in majčko. Ob koncu nastopov so znova prišle na oder Polka punce in pokrbele za zabaven zaključek prireditve.

Otroškega festivala se je udeležilo okrog 400 obiskovalcev. Veseli smo, da ste se tako obiskovalci, kot seveda tudi nastopajoči tako dobro odzvali!

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več