Pokaži kaj znaš’ že drugič v Planetu”

V četrtek, 10. julija, se je v PLanetu odvijala druga prireditev ‘Pokaži kaj znaš’.

Prireditev se je pričela ob 18.00 uri. Za premagovanje treme so najprej zapele Polka punce, za njimi pa prijavljeni otroci. Nastopili so v 22. različnih točkah, od plesa (tudi break dancea), petja, mažuret,… Vseh nastopajočih je bilo 36, stari pa so bili med 4 in 17 let. Vsak, ki se je pogumno odločil nastopiti, pa je bil zato tudi nagrajen z nahrbtnikom in majčko. Ob koncu nastopov so znova prišle na oder Polka punce in pokrbele za zabaven zaključek prireditve.

Otroškega festivala se je udeležilo okrog 400 obiskovalcev. Veseli smo, da ste se tako obiskovalci, kot seveda tudi nastopajoči tako dobro odzvali!