Pokaži kaj znaš’ že drugič v Planetu”

V četrtek, 10. julija, se je v PLanetu odvijala druga prireditev ‘Pokaži kaj znaš’.

V četrtek, 10. julija, se je v PLanetu odvijala druga prireditev ‘Pokaži kaj znaš’.
Prireditev se je pričela ob 18.00 uri. Za premagovanje treme so najprej zapele Polka punce, za njimi pa prijavljeni otroci. Nastopili so v 22. različnih točkah, od plesa (tudi break dancea), petja, mažuret,… Vseh nastopajočih je bilo 36, stari pa so bili med 4 in 17 let. Vsak, ki se je pogumno odločil nastopiti, pa je bil zato tudi nagrajen z nahrbtnikom in majčko. Ob koncu nastopov so znova prišle na oder Polka punce in pokrbele za zabaven zaključek prireditve.

Otroškega festivala se je udeležilo okrog 400 obiskovalcev. Veseli smo, da ste se tako obiskovalci, kot seveda tudi nastopajoči tako dobro odzvali!

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • 18

    S prvim predtekmovajnem v pripravi regionalno obarvanih jedi se je v Izoli začelo šesto leto kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica.