Pokaži kaj znaš’ privabil več kot 700 obiskovalcev”

V četrtek, 3. 7. se je v Planetu Tuš pričel otroški glasbeni festival, na katerem je nastopilo prvih 16 mladih talentov.

V četrtek, 3. 7. se je v Planetu Tuš pričel otroški glasbeni festival, na katerem je nastopilo prvih 16 mladih talentov. Otroški glasbeni festival bo v juliju v Planetu Tuš vsak četrtek ob 18. uri. Prijavilo se je kar 58 otrok, starih med 6 in 15 let, od teh pa jih je nastopilo le 16, medtem ko bodo drugi nastopili v prihodnjih tednih. Mladi talenti so se ob bučni podpori gledalcev pomerili v 12. različnih točkah, dogodek pa je popestril tudi nastop Foxy Teens ter nagradno žrebanje s Piko Božič in plesno skupino Top Fit Divas.

Otroški glasbeni festival je namenjen vsem mladim, ki radi pojejo, plešejo in igrajo na glasbene inštrumente. Prireditev, ki bo vsak četrtek, bodo tudi v prihodnje spremljali znani voditelji in glasbeni gostje.
Pokaži kaj znaš' privabil več kot 700 obiskovalcev"
Sicer pa je ves mesec julij v Planetu Tuš namenjen otrokom, ki bodo lahko ob mnogih aktivnostih in dogodkih, skupaj s svojimi vrstniki, kakovostno preživeli svoj prosti, počitniški čas. Z bogatim počitniškim programom, ki ga sestavljajo ustvarjalne in plesne delavnice ter delavnice družabnih iger, želimo pri Tušu vzpodbuditi mlade, da izrazijo svoje sposobnosti, jih pod mentorstvom vzgojiteljic in plesnih učiteljic nadgraditi, predvsem pa želimo, da izkoristijo svoj prosti čas v družbi sovrstnikov.

Dodatne informacije:
Leonida PINTER
tel.: 03 424 11 32
leonida.pinter@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • Cenjene stranke obveščamo, o odpoklicu izdelka: SUŠENI DATELJNI S KOŠČICO, 200g uporabno najmanj do: 31.12.2023 LOT:HA310/43 zaradi možne prisotnosti tujka v živilu. Kupci lahko izdelek vrnete, na mesto nakupa in povrnili vam bomo kupnino.

  • 52

    Tudi letos bomo skupaj s partnerji v okviru dobrodelnega projekta Pričarajmo nasmeh 500 otrokom omogočili brezplačno enotedensko letovanje v Zdravilišču RKS Debeli rtič. V 21 letih bomo tako s počitnicami na morju razveselili že nekaj več kot 10.500 otrok. Za njihovo dobro počutje in razvedrilo skrbijo vzgojitelji, ki jih spremljajo … Več

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka PECIVO QUADRONE VARIEGATO (EAN: 8015854142501, uporabno najmanj do 21. 9. 2023, 02. 11. 2023, 23. 11. 2023,) zaradi kemične neskladnosti – prisotnosti nedovoljenega pesticida. Kupci lahko izdelek vrnete na mesto nakupa in povrnili vam bomo kupnino.