Pokaži kaj znaš’ privabil več kot 700 obiskovalcev”

V četrtek, 3. 7. se je v Planetu Tuš pričel otroški glasbeni festival, na katerem je nastopilo prvih 16 mladih talentov.

V četrtek, 3. 7. se je v Planetu Tuš pričel otroški glasbeni festival, na katerem je nastopilo prvih 16 mladih talentov. Otroški glasbeni festival bo v juliju v Planetu Tuš vsak četrtek ob 18. uri. Prijavilo se je kar 58 otrok, starih med 6 in 15 let, od teh pa jih je nastopilo le 16, medtem ko bodo drugi nastopili v prihodnjih tednih. Mladi talenti so se ob bučni podpori gledalcev pomerili v 12. različnih točkah, dogodek pa je popestril tudi nastop Foxy Teens ter nagradno žrebanje s Piko Božič in plesno skupino Top Fit Divas.

Otroški glasbeni festival je namenjen vsem mladim, ki radi pojejo, plešejo in igrajo na glasbene inštrumente. Prireditev, ki bo vsak četrtek, bodo tudi v prihodnje spremljali znani voditelji in glasbeni gostje.
Pokaži kaj znaš' privabil več kot 700 obiskovalcev"
Sicer pa je ves mesec julij v Planetu Tuš namenjen otrokom, ki bodo lahko ob mnogih aktivnostih in dogodkih, skupaj s svojimi vrstniki, kakovostno preživeli svoj prosti, počitniški čas. Z bogatim počitniškim programom, ki ga sestavljajo ustvarjalne in plesne delavnice ter delavnice družabnih iger, želimo pri Tušu vzpodbuditi mlade, da izrazijo svoje sposobnosti, jih pod mentorstvom vzgojiteljic in plesnih učiteljic nadgraditi, predvsem pa želimo, da izkoristijo svoj prosti čas v družbi sovrstnikov.

Dodatne informacije:
Leonida PINTER
tel.: 03 424 11 32
leonida.pinter@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.