Podvojena prodajna površina supermarketa Tuš v Radvanju

V teh dneh smo pričeli s prenovo in širitvijo trgovskega centra v Radvanju. Investicija je poleg izgradnje Planeta Tuš na Studencih največji letošnji gradbeni projekt naše družbe v Mariboru.

V teh dneh smo pričeli s prenovo in širitvijo trgovskega centra v Radvanju. Investicija je poleg izgradnje Planeta Tuš na Studencih največji letošnji gradbeni projekt naše družbe v Mariboru. Mariborčani bodo s prenovo in razširitvijo pridobili najmodernejši supermarket z izjemno raznovrstno ponudbo najširšega tipa po meri najzahtevnejših kupcev.

Trgovina v Radvanju je postala pretesna za pestro ponudbo in kakovost storitve, ki jo želimo v Engrotušu ponuditi svojim kupcem. Ker gre za eno od najuspešnejših trgovin v naši družbi, smo se odločili za njeno razširitev na površino, ki jo omogoča zazidljiva in urbanistično urejena okolica.

Prodajno površino bomo iz sedanjih 1000 povečali na kar 2000 m2. V trgovini bomo zamenjali celotno notranjo opremo in jo uredili skladno z novo celostno grafično podobo družbe. Cilj prenove pa ni le v estetski preureditvi trgovskega centra. Prenovljena trgovina bo ponujala kar 4000 izdelkov več, bistveno povečani bodo oddelki sadja in zelenjave, oddelek s kruhom ter pekarna za dopeko kruha. Največja novost pa bosta ribarnica in povečana mesnica.

Prenova objekta bo zaključena predvidoma konec junija, trgovina pa bo med celotno prenovo odprta za kupce. Zaradi gradbenih del pa bo njeno poslovanje občasno okrnjeno, zato se kupcem že vnaprej zahvaljujejo za razumevanje. Verjamemo namreč, da bo trgovina ob zaključku del z bogatejšo ponudbo in novo podobo navdušila kupce, ki so že do sedaj radi prihajali v supermarket. Da bi še povečali njihovo zadovoljstvo, pa bomo z investicijo v Supermarketu Tuš Radvanje bistveno povečali tudi možnosti za parkiranje v času nakupovanja.

< Nazaj

Ostale novice

  • V Tušu se zavedamo velike izpostavljenosti zdravstvenih delavcev v času epidemije COVID. V zahvalo za njihov trud, čas in požrtvovalnost v težkih pogojih dela smo darovali pakete z dobrotami Tuš izdelkov.

  • 15

    V Tušu ponosno stopamo v 18. leto dobrodelnega projekta Pričarajmo nasmeh. Letos bomo morske počitnice ob pomoči partnerjev in kupcev omogočili 250 otrokom iz socialno ogroženih družin iz vse Slovenije. Otroci bodo v Mladinskem letovišču in zdravilišču Rdečega križa Slovenije na Debelem rtiču preživeli teden dni, poln brezskrbnih morskih radostih, … Več

  • 11

    V Tušu smo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja v Petrovčah odprli nov market. Prebivalcem v Savinjski dolini je zdaj čisto blizu doma na voljo market za priročne, vsakodnevne nakupe, kjer najdejo vse za dom in gospodinjstvo.