Podvojena prodajna površina supermarketa Tuš v Radvanju

V teh dneh smo pričeli s prenovo in širitvijo trgovskega centra v Radvanju. Investicija je poleg izgradnje Planeta Tuš na Studencih največji letošnji gradbeni projekt naše družbe v Mariboru.

V teh dneh smo pričeli s prenovo in širitvijo trgovskega centra v Radvanju. Investicija je poleg izgradnje Planeta Tuš na Studencih največji letošnji gradbeni projekt naše družbe v Mariboru. Mariborčani bodo s prenovo in razširitvijo pridobili najmodernejši supermarket z izjemno raznovrstno ponudbo najširšega tipa po meri najzahtevnejših kupcev.

Trgovina v Radvanju je postala pretesna za pestro ponudbo in kakovost storitve, ki jo želimo v Engrotušu ponuditi svojim kupcem. Ker gre za eno od najuspešnejših trgovin v naši družbi, smo se odločili za njeno razširitev na površino, ki jo omogoča zazidljiva in urbanistično urejena okolica.

Prodajno površino bomo iz sedanjih 1000 povečali na kar 2000 m2. V trgovini bomo zamenjali celotno notranjo opremo in jo uredili skladno z novo celostno grafično podobo družbe. Cilj prenove pa ni le v estetski preureditvi trgovskega centra. Prenovljena trgovina bo ponujala kar 4000 izdelkov več, bistveno povečani bodo oddelki sadja in zelenjave, oddelek s kruhom ter pekarna za dopeko kruha. Največja novost pa bosta ribarnica in povečana mesnica.

Prenova objekta bo zaključena predvidoma konec junija, trgovina pa bo med celotno prenovo odprta za kupce. Zaradi gradbenih del pa bo njeno poslovanje občasno okrnjeno, zato se kupcem že vnaprej zahvaljujejo za razumevanje. Verjamemo namreč, da bo trgovina ob zaključku del z bogatejšo ponudbo in novo podobo navdušila kupce, ki so že do sedaj radi prihajali v supermarket. Da bi še povečali njihovo zadovoljstvo, pa bomo z investicijo v Supermarketu Tuš Radvanje bistveno povečali tudi možnosti za parkiranje v času nakupovanja.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več