Podpiramo mlade smučarje

V Tušu kot ponosni zlati sponzor slovenskih alpskih smučarskih reprezentanc že drugo leto s posebnim projektom podpiramo mlade smučarske upe. Že lani smo jim z uspešnim zaključkom projekta Mladi smučarji omogočili dodatne aktivnosti in priprave na novo sezono, letos pa svoja prizadevanja še nadgrajujemo.

V prispevek k razvoju smučanja vključujemo svoje zveste kupce in vse do konca februarja z vsakim prodanim Tuševim izdelkom doniramo odstotek prodajne vrednosti izdelka v poseben sklad za mlade smučarje. V okviru zbranih sredstev bomo mladim smučarskim upom omogočil izvedbo priprav in treningov, kot so kampi hitrih disciplin, kondicijski in tehnični kampi za starostne kategorije otrok U12, U14, U16, U18 in U21.

S tovrstnimi aktivnostmi pomembno prispevamo k razvoju smučanja ter podpiramo in spodbujamo mlade talente, da postanejo svetovno znane zvezde, ki bodo Slovenijo ponesle med smučarsko elito. S pomočjo kupcev, torej z nakupi Tuš izdelkov, bomo še dodatno podprli naše mlade smučarje in se aktivno vključili v promocijo enega najbolj razširjenih slovenskih športov – smučanja.

Aktivna promocija enega najbolj razširjenih slovenskih športov in odziv kupcev na lanski uspešno zaključen projekt podpiranja mladih zvezd sta dokaz, da v Sloveniji želimo aktivno podpreti mlade talente in jih spodbuditi, da Slovenijo ponesejo v sam vrh smučarske elite.

V okviru projekta smo oblikovali tudi posebno spletno stran – www.nasezvezde.si – z vsemi informacijami o zbranih sredstvih in predstavitvijo naših upov, celotnemu projektu pa namenjamo tudi transparentno spremljanje višine zbranih sredstev. Zvestim kupcem se zahvaljujemo za vso podporo, spodbujanje in navijanje za naše smučarje.