Podiramo slovenski rekord v kuhanju bograča!

30.08.2008 bomo pred Planeti Tuš Celje, Maribor in Novo mesto podirali slovenski rekord v kuhanju bograča.

30.08.2008 bomo pred Planeti Tuš Celje, Maribor in Novo mesto podirali slovenski rekord v kuhanju bograča. Na vsaki lokaciji bomo skuhali več kot 400 l bograča, skupaj torej več kot 1200 litrov. In to še ni vse – bograč bomo brezplačno razdelili med obiskovalce, zato preprosto ne smete manjkati.

Program se bo začel ob 15. uri. Da bo vzdušje pravo, bodo poskrbeli glasbeni gostje in naši animatorji, ki bodo pripravili številna presenečenja in nagrade.

V Celju bodo z nami Veseli svatje in Novi spomini.
V Mariboru bodo z nami Vesele Štajerke in Zlati muzikantje.
V Novem mestu bodo z nami Navihanke in Robert Goličnik.

Ne zamudite!

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • 18

    S prvim predtekmovajnem v pripravi regionalno obarvanih jedi se je v Izoli začelo šesto leto kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica.