Podiramo slovenski rekord v kuhanju bograča!

30.08.2008 bomo pred Planeti Tuš Celje, Maribor in Novo mesto podirali slovenski rekord v kuhanju bograča.

Podiramo slovenski rekord v kuhanju bograča! 30.08.2008 bomo pred Planeti Tuš Celje, Maribor in Novo mesto podirali slovenski rekord v kuhanju bograča. Na vsaki lokaciji bomo skuhali več kot 400 l bograča, skupaj torej več kot 1200 litrov. In to še ni vse – bograč bomo brezplačno razdelili med obiskovalce, zato preprosto ne smete manjkati.

Program se bo začel ob 15. uri. Da bo vzdušje pravo, bodo poskrbeli glasbeni gostje in naši animatorji, ki bodo pripravili številna presenečenja in nagrade.

V Celju bodo z nami Veseli svatje in Novi spomini.
V Mariboru bodo z nami Vesele Štajerke in Zlati muzikantje.
V Novem mestu bodo z nami Navihanke in Robert Goličnik.

Ne zamudite!

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več