Podarili pakete pleničk 55. slovenskim družinam

Pri Tušu smo 28. julija pričeli izvajati še eno dobrodelno akcijo, s katero dokazujemo svojo dobrodelno naravnanost in naklonjenost, predvsem do otrok.

Pri Tušu smo 28. julija pričeli izvajati še eno dobrodelno akcijo, s katero dokazujemo svojo dobrodelno naravnanost in naklonjenost, predvsem do otrok. V podjetju smo se odločili, da bomo približno 2200 paketov pleničk blagovne znamke Pampers razdelili 55-im slovenskim družinam, v katerih so se pred kratkim rodili dvojčki ali trojčki.

Podarili pakete pleničk 55. slovenskim družinam Podarili pakete pleničk 55. slovenskim družinam
Podarili pakete pleničk 55. slovenskim družinam foto: Gregor Katič

Prva družina, ki je prejela darilni paket, je družina Ferec iz Šoštanja, v kateri imajo 5 mesecev stara dvojčka. Družine smo izbrali iz območnih enot: Celje, Velenje, Slovenj Gradec, Maribor, Izola, Novo mesto, Koper in Kranj. V akcijo smo vključili tudi območne bolnišnice, ki so priskrbele vse potrebne podatke in družine obvestile o Tuševi polletni brezplačni dobavi plenic. Darilne pakete bodo vse izbrane družine prejele do konca meseca avgusta.

Mag. Frenk Kristofelc, dr. med., predstojnik ginekološko porodniškega oddelka Splošne bolnišnice Slovenj Gradec, se nam je zelo prijazno zahvalil za izkazano dobro voljo in pomoč mladim družinam. Tudi po besedah dr. Marka Lavriča, direktorja bolnišnice Kranj, je dejanje lepa gesta s strani našega podjetja. Z akcijo smo, vsaj za nekaj časa, delno razbremenili družine z dvojčki oziroma trojčki, saj pleničke predstavljajo velik izdatek.

Podarili pakete pleničk 55. slovenskim družinam Podarili pakete pleničk 55. slovenskim družinam
Podarili pakete pleničk 55. slovenskim družinam foto: Gregor Katič

»Kot z velikim veseljem sprejmemo vsako ponujeno pomoč, tako tudi pri podobnih humanitarnih projektih vedno radi sodelujemo in skušamo pomagati. S podjetjem Tuš smo v preteklosti že sodelovali. Lani smo z njihovo pomočjo posodobili bolnišnični ginekološki oddelek. Z akcijo »podarjenih plenic« Tuš svojo dobrodelno naravnanost samo še potrjuje, sodelovanja z njimi pa si želimo tudi v prihodnje« je dodal še gospod Lavrič.

»Podjetje TUŠ ima za sabo že kar nekaj dobrodelnih projektov, katerih izkupiček je bil namenjen otrokom. Za kakovostnejše preživljanje prostega časa otrok smo z različnimi akcijami v Logatcu, Trbovljah, Celju in celo na Reki na Hrvaškem uredili dotrajana otroška igrišča. Z vseslovensko akcijo »Pet tolarjev« smo štirim slovenskim bolnišnicam in Unicefu podarili sredstva za večjo zdravstveno oskrbo otrok. S podobnimi humanitarnimi akcijami, ki so postale tudi del našega poslanstva, bomo nadaljevali tudi v prihodnje. Tako že pripravljamo dolgoročno zasnovan vseslovenski dobrodelni projekt, ki bo naravnan odkrivanju ter razvoju otrokovih talentov in ga bomo pričeli izvajati konec letošnjega leta.« je ob tej priložnosti povedal Aleksander Svetelšek, direktor podjetja Tuš.

Dodatne informacije:
Leonida PINTER
tel.: 03 424 11 32
leonida.pinter@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.