Podarili pakete pleničk 55. slovenskim družinam

Pri Tušu smo 28. julija pričeli izvajati še eno dobrodelno akcijo, s katero dokazujemo svojo dobrodelno naravnanost in naklonjenost, predvsem do otrok.

Pri Tušu smo 28. julija pričeli izvajati še eno dobrodelno akcijo, s katero dokazujemo svojo dobrodelno naravnanost in naklonjenost, predvsem do otrok. V podjetju smo se odločili, da bomo približno 2200 paketov pleničk blagovne znamke Pampers razdelili 55-im slovenskim družinam, v katerih so se pred kratkim rodili dvojčki ali trojčki.

Podarili pakete pleničk 55. slovenskim družinam Podarili pakete pleničk 55. slovenskim družinam
Podarili pakete pleničk 55. slovenskim družinam foto: Gregor Katič

Prva družina, ki je prejela darilni paket, je družina Ferec iz Šoštanja, v kateri imajo 5 mesecev stara dvojčka. Družine smo izbrali iz območnih enot: Celje, Velenje, Slovenj Gradec, Maribor, Izola, Novo mesto, Koper in Kranj. V akcijo smo vključili tudi območne bolnišnice, ki so priskrbele vse potrebne podatke in družine obvestile o Tuševi polletni brezplačni dobavi plenic. Darilne pakete bodo vse izbrane družine prejele do konca meseca avgusta.

Mag. Frenk Kristofelc, dr. med., predstojnik ginekološko porodniškega oddelka Splošne bolnišnice Slovenj Gradec, se nam je zelo prijazno zahvalil za izkazano dobro voljo in pomoč mladim družinam. Tudi po besedah dr. Marka Lavriča, direktorja bolnišnice Kranj, je dejanje lepa gesta s strani našega podjetja. Z akcijo smo, vsaj za nekaj časa, delno razbremenili družine z dvojčki oziroma trojčki, saj pleničke predstavljajo velik izdatek.

Podarili pakete pleničk 55. slovenskim družinam Podarili pakete pleničk 55. slovenskim družinam
Podarili pakete pleničk 55. slovenskim družinam foto: Gregor Katič

»Kot z velikim veseljem sprejmemo vsako ponujeno pomoč, tako tudi pri podobnih humanitarnih projektih vedno radi sodelujemo in skušamo pomagati. S podjetjem Tuš smo v preteklosti že sodelovali. Lani smo z njihovo pomočjo posodobili bolnišnični ginekološki oddelek. Z akcijo »podarjenih plenic« Tuš svojo dobrodelno naravnanost samo še potrjuje, sodelovanja z njimi pa si želimo tudi v prihodnje« je dodal še gospod Lavrič.

»Podjetje TUŠ ima za sabo že kar nekaj dobrodelnih projektov, katerih izkupiček je bil namenjen otrokom. Za kakovostnejše preživljanje prostega časa otrok smo z različnimi akcijami v Logatcu, Trbovljah, Celju in celo na Reki na Hrvaškem uredili dotrajana otroška igrišča. Z vseslovensko akcijo »Pet tolarjev« smo štirim slovenskim bolnišnicam in Unicefu podarili sredstva za večjo zdravstveno oskrbo otrok. S podobnimi humanitarnimi akcijami, ki so postale tudi del našega poslanstva, bomo nadaljevali tudi v prihodnje. Tako že pripravljamo dolgoročno zasnovan vseslovenski dobrodelni projekt, ki bo naravnan odkrivanju ter razvoju otrokovih talentov in ga bomo pričeli izvajati konec letošnjega leta.« je ob tej priložnosti povedal Aleksander Svetelšek, direktor podjetja Tuš.

Dodatne informacije:
Leonida PINTER
tel.: 03 424 11 32
leonida.pinter@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • 86

    Danes je vrata odprl popolnoma prenovljen Tuš supermarket Lucija z nakupovalno potjo po meri kupca in ambientom, ki je prilagojen sodobnemu načinu nakupovanja.V prenovljeni poslovalnici je na voljo še več pripravljenih jedi iz toploteke ter širok izbor pripravljene hrane za malico in za na pot, kupce pa presenečamo tudi z … Več

  • 66

    Tuš market Radovljica, ki je doslej deloval kot franšizna trgovina, smo včeraj odprli v osveženi podobi. Celovita prenova vključno z energetskimi izboljšavami je načrtovana v prvi polovici prihodnjega leta, delno prenovljen market v središču Radovljice pa že sedaj prinaša optimizirano nakupovalno pot, ki omogoča hitre in učinkovite nakupe. Kupci lahko- … Več

  • Od 19. 10. 2022 do 17. 1. 2023 z nakupi v Tušu zbirajte točke zvestobe in pridobite do 60 % popusta na izdelke iz linije Dormeo® Charming. Za vsakih 10 € nakupa prejmete eno točko zvestobe kot nalepko za zbiranje na zbirnem kartončku v info letaku in v digitalni obliki, … Več