Podarili obutev Rdečemu križu Mostar in Sarajevo

Tuš Holding je na bosansko-hercegovski trg prvič stopil leta 2006, ko smo v Bihaću odprli svoj prvi trgovski center.

Podarili obutev Rdečemu križu Mostar in Sarajevo Tuš Holding je na bosansko-hercegovski trg prvič stopil leta 2006, ko smo v Bihaću odprli svoj prvi trgovski center. Od takrat smo svojo prisotnost v Bosni in Hercegovini okrepili z osmimi supermarketi, do konca letošnjega leta pa načrtujemo otvoritev še treh. V skupno 11 objektih bomo konec leta zagotavljali stabilno zaposlitev skoraj 500 zaposlenim. A Tuš Holding ni poznan le po svoji hitri rasti in uspešnem poslovanju, smo tudi eno najbolj družbeno odgovornih podjetij v Sloveniji. Svojo družbeno odgovornost pa dokazujemo sedaj tudi na bosansko-hercegovskem tržišču.

Ob vsaki otvoritvi novega supermarketa smo lokalni skupnosti podarili donacijo. V tem tednu smo tako Rdečemu križu podarili novo obutev za celotno družino v skupni vrednosti skoraj 45.600 EUR, s čimer želimo pomagati socialno ogroženim, ki se na njih obrnejo po pomoč. Rdeči križ mesta Mostar je tako donacijo v vrednosti 20.250 EUR prejel v torek, Rdeči Križ Kantona Sarajevo pa v vrednosti več kot 25.300 EUR danes.

˝Vse naše aktivnosti so namenjene ljudem in okolju v katerem živimo in delamo. Naša skrb pa se ne ustavi le pri naši osnovni dejavnosti, trgovini. Vpetost v lokalno okolje izgrajujemo tudi z družbeno odgovornimi akcijami, kot je današnja.˝ je na novinarski konferenci povedal Mirsad Beširević, vodja marketinga Tuš d.o.o.

Na vseh tržiščih, na katerih smo prisotni, usmerjamo svojo družbeno odgovornost predvsem v projekte namenjene socialno ogroženim ter otrokom in mladini. Z njimi želimo prispevati k dvigu splošne kakovosti življenja, pomagati socialno ogroženim ter doprinesti h kvalitetnejši vzgoji, izobraževanju in zdravstveni oskrbi.

Tako smo v Sloveniji pred petimi leti ustanovili poseben Tušev dobrodelni sklad, iz katerega za najmlajše vsako leto namenimo več kot 460 tisoč evrov. Pričarajmo nasmeh je eden izmed naših največjih dobrodelnih projektov, za katerega smo letos namenili več kot 112.000 evrov, sodelujejo pa tudi v številnih drugih. V zimskem času poskrbimo za praznično obdarovanje več kot 25.000 otrok, januarja letos smo sodelovali pri opremljanju pravljičnih kotičkov v 12 splošnih bolnišnicah, ob otvoritvah novih poslovalnic namenjamo donacijska sredstva lokalnim izobraževalnim in zdravstvenim ustanovam ter se vključujemo tudi v številne druge dobrodelne aktivnosti. Za različne dobrodelne projekte smo v Sloveniji prejeli tudi že več priznanj in plaket.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več