Po slovensko meso v Tuš

  • 1

Slovenski izdelki zasedajo v trgovinah Tuš prav posebno mesto. Ne samo, da nas slovensko in slovenski izdelki povezujejo, temveč so tudi pojem domačnosti, kakovosti in seveda svežine. Tudi zato skozi vsa leta delovanja v Tušu podpirajo slovenske proizvajalce, predelovalce in dobavitelje ter skupaj soustvarjajo Tuševo slovensko zgodbo. Zadnja leta so sodelovanje še poglobili, ga nadgradili in tako pospešeno gradijo na prepoznavnosti kakovostnih slovenskih izdelkov.

S spoštovanjem do naše dežele, kmetijstva in gospodarstva v Tušu nadaljujejo zgodbo o slovenskih izdelkih, saj si želijo tudi tako podpreti in prikazati slovensko tradicijo, okolje in ljudi. V svoje poslovalnice po vsej Sloveniji vnašajo domačnost in pristno slovensko kakovost, saj na police uvrščajo več kot 70 odstotkov izdelkov slovenskega porekla. Tako v ospredje postavljajo podporo lokalnim pridelovalcem in krepijo vezi z lokalnimi skupnostmi širom Slovenije.

Tokrat opozarjajo na odlično in kakovostno slovensko meso. So imetniki certifikata “Izbrana kakovost” za goveje in perutninsko meso. Njihove mesnice so bile že od nekdaj prepoznane po kakovosti in strokovnosti priprave, njihov paradni konj, saj imajo bogato izbiro mesa slovenskega porekla. Ponujajo govedino slovenske reje, kulinarično posebnost – uležano mlado govedino slovenske reje, ekskluzivno ponudbo svinjskega PIGI mesa, z visoko mesnatostjo in nizko vsebnostjo maščobe ter mesne pripravke izdelane le iz svežega mesa in naravnih začimb. Seveda pa nudijo tudi izvrstno piščančje meso slovenskih rejcev ter mesne izdelke Slovenskih dobrot, izdelane na tradicionalen način.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • 18

    S prvim predtekmovajnem v pripravi regionalno obarvanih jedi se je v Izoli začelo šesto leto kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica.