Po Six Pack Čukurju in Petru Polesu se bo v bowlingu pomerila prva zvezdnica!

V četrtek, 14. julija, ob 21. uri se bo v svojih bowling spretnostih pomerila in dokazala Alya. Ali bo ugnala moške nasprotnike?

Družba Engrotuš organizira zvezdniško bowling tekmovanje ´Bowling zvezd´.

Napet boj se nadaljuje. Kdo se bo zmogel prebiti med 14 najboljših? Kdo bo zmagovalec?

V četrtek, 14. julija, ob 21. uri se bo v svojih bowling spretnostih pomerila in dokazala Alya. Ali bo ugnala moške nasprotnike?

Napeto pričakovanje, vroče navijanje in še mnogo drugega vas čakajo v četrtek, 14.7.2005, ob 21. uri v bowlingu Planeta Tuš v Celju.

Vabljeni v družbo zvezd!

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.