Po šestih letih poslovanja Tuš Oil trdno na tretjem mestu

Danes začenja z obratovanjem 15. bencinski servis Tuš Oil. V Tušu smo prevzeli in obnovili že obstoječi bencinski servis na Ljubljanski cesti v Novem mestu, kar je letos že četrta zaključena naložba v verigo Tuševih bencinskih servisov.

Danes začenja z obratovanjem 15. bencinski servis Tuš Oil. V Tušu smo prevzeli in obnovili že obstoječi bencinski servis na Ljubljanski cesti v Novem mestu, kar je letos že četrta zaključena naložba v verigo Tuševih bencinskih servisov. Z intenzivnimi vlaganji v ta segment pa zeleno-rumena veriga bencinskih servisov še utrjuje svoj položaj tretje največje v Sloveniji.

V drugem novomeškem Tuš Oilu smo zaposlili tri nove sodelavce. Poleg petih točilnih mest je v njem še mini market, v katerem so kupcem na voljo prigrizki in pijače ter izdelki za varno vožnjo in vzdrževanje vozil.

Glavna novost prenovljenega bencinskega servisa so ugodnosti, ki jih v Tušu nudimo s povezovanjem svojih dejavnosti, najpomembnejša prednost za kupce pa je do 5 centov na liter cenejše gorivo. Popust si lahko pridobijo člani Tuš kluba z nakupi v trgovinah in drogerijah Tuš. Znotraj dejavnosti Tuš Holdinga ponujamo zvestim kupcem številne ugodnosti, kot je tudi daleč najcenejše gorivo na trgu. Ob nakupu 60 litrov goriva lahko pri njih privarčujete tudi do 3 €.

Danes, na dan otvoritve, bomo v Tušu vse stranke obdarili. Med prvimi 100 kupci jih bomo izžrebali 15, ki bodo poravnali le polovico računa. Bencinski servis je vrata odprl ob 9. uri, od jutri dalje pa bo odprt vsak dan, od ponedeljka do sobote, od 6. do 22. ure, in ob nedeljah, od 8. do 20. ure.

Najnovejši bencinski servis na Ljubljanski cesti v Novem mestu sledi poslovalnicam v Celju, Mariboru -Radvanju in Pobrežju, Šentjanžu pri Dravogradu, Šentilju, Gornji Radgoni, Murski Soboti, Prestranku, Kozini, Kočevju, Novem mestu, Sežani, Hočah in v Mestinju. Verigo bencinskih servisov bomo v Tušu v letošnjem letu še širili.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • 18

    S prvim predtekmovajnem v pripravi regionalno obarvanih jedi se je v Izoli začelo šesto leto kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica.