Po šestih letih poslovanja Tuš Oil trdno na tretjem mestu

Danes začenja z obratovanjem 15. bencinski servis Tuš Oil. V Tušu smo prevzeli in obnovili že obstoječi bencinski servis na Ljubljanski cesti v Novem mestu, kar je letos že četrta zaključena naložba v verigo Tuševih bencinskih servisov.

Po šestih letih poslovanja Tuš Oil trdno na tretjem mestu Danes začenja z obratovanjem 15. bencinski servis Tuš Oil. V Tušu smo prevzeli in obnovili že obstoječi bencinski servis na Ljubljanski cesti v Novem mestu, kar je letos že četrta zaključena naložba v verigo Tuševih bencinskih servisov. Z intenzivnimi vlaganji v ta segment pa zeleno-rumena veriga bencinskih servisov še utrjuje svoj položaj tretje največje v Sloveniji.

V drugem novomeškem Tuš Oilu smo zaposlili tri nove sodelavce. Poleg petih točilnih mest je v njem še mini market, v katerem so kupcem na voljo prigrizki in pijače ter izdelki za varno vožnjo in vzdrževanje vozil.

Glavna novost prenovljenega bencinskega servisa so ugodnosti, ki jih v Tušu nudimo s povezovanjem svojih dejavnosti, najpomembnejša prednost za kupce pa je do 5 centov na liter cenejše gorivo. Popust si lahko pridobijo člani Tuš kluba z nakupi v trgovinah in drogerijah Tuš. Znotraj dejavnosti Tuš Holdinga ponujamo zvestim kupcem številne ugodnosti, kot je tudi daleč najcenejše gorivo na trgu. Ob nakupu 60 litrov goriva lahko pri njih privarčujete tudi do 3 €.

Danes, na dan otvoritve, bomo v Tušu vse stranke obdarili. Med prvimi 100 kupci jih bomo izžrebali 15, ki bodo poravnali le polovico računa. Bencinski servis je vrata odprl ob 9. uri, od jutri dalje pa bo odprt vsak dan, od ponedeljka do sobote, od 6. do 22. ure, in ob nedeljah, od 8. do 20. ure.

Najnovejši bencinski servis na Ljubljanski cesti v Novem mestu sledi poslovalnicam v Celju, Mariboru -Radvanju in Pobrežju, Šentjanžu pri Dravogradu, Šentilju, Gornji Radgoni, Murski Soboti, Prestranku, Kozini, Kočevju, Novem mestu, Sežani, Hočah in v Mestinju. Verigo bencinskih servisov bomo v Tušu v letošnjem letu še širili.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več