Plesni spektakel Odpleši svoje sanje se vrača

  • 1

V zadnjem avgustovskem tednu bodo v Planetih Tuš tri filmske premiere. Na velika platna prihaja četrti del uspešenga plesnega filma Odpleši svoje sanje, tokrat v 3D. Ob njem bosta na ogled še animirana komedija ParaNorman 3D in komedija Stari je nor. Na vrhu lestvice gledanosti v Planetih Tuš še vedno kraljujejo simpatične živali iz animiranega filma Madagaskar 3 3D. Poletno vroče pa ostaja na Bowlingih Planetov Tuš, kjer se ta vikend v Kopru in Kranju obetajo vroči ritmi iz Guče, v Celju pa bo nastopil Adi Smolar.

Ta teden bodo filmski program Planetov Tuš popestrile tri novosti. Na velika platna prihaja prejšnji teden premierno predstavljena nova plesna uspešnica, film Odpleši svoje sanje 4 3D. Četrto nadaljevanje isker in romantike polne plesne franšize Odpleši svoje sanje je še za (plesni) korak bolj osupljivo in se v 3D dogaja v erotike polnem Miamiju, kjer se skupina mladih poda na ulice in počne, kar mladi počno najbolje – plešejo.

Naslednja novost je animirana družinska pustolovščina ParaNorman 3D. Norman je poseben fant, ki ima sposobnost govoriti z mrtvimi. Da bi svoje mesto rešil pred starodavnim prekletstvom, bo potreboval malo pomoči in veliko poguma. Ko majhno mestece oblegajo zombiji, koga lahko pokliče? Normana! Podrobnosti pa v kino dvoranah … Zadnja novost tega tedna je komedija Stari je nor. Donny (Adam Sandler) kot najstnik postane očka, ko z učiteljico Mary dobi sina Todda. Ker mora Mary za zapahe, postane Donny samohranilec. Todda vzgaja do njegovega 18. rojstnega dne, nato pa dolga leta nimata stikov. Ko Donny izve, da se bo sin poročil, se odloči, da ga bo obiskal.

Minuli vikend so v kinematografih Planetov Tuš zabeležili 14.942 obiskovalcev. Znova je največ obiskovalcev (5.116) pred filmska platna privabil Madagaskar 3 3D. Tako ko prejšnji teden je na drugem mestu akcijska pustolovščina Plačanci 2, tretja je komedija Ted, četrta družinska animirana komedija Ledena doba 4: Celinski premiki. Lestvico najbolj gledanih filmov zaključuje novost prejšnjega tedna, akcijski film Bournova zapuščina.

Zadnji počitniški vikend bo še vedno vroče na Bowlingih Planetov Tuš. V Kranju bo v petek zadnji od večerov Minglajmo po svetu, ki bo tokrat slovensko obarvan. V soboto pa bo tam nastopil prva truba Guče in najboljši orkester Guče – House&Trumpet. V petek bodo sicer razvneli že slovensko obalo v Kopru, v soboto pa bo tam vroče zaradi ritmov iz 90-ih. V Celju bo v soboto zvečer v Planet baru nastopil legendarni slovenski kantavtor Adi Smolar.

Prvega septembra praznujeta svoj rojstni dan tudi Planeta Tuš Maribor in Novo mesto. V Mariboru ob tej priložnosti pripravljajo nepozabno praznovanje z nogometom na milnici, otroško predstavo, rojstnodnevno torto in mnogimi drugimi presenečenji. Zabavno in pestro bo tudi v Novem mestu, saj obiskovalce čaka praznovanje z otroško gledališko in filmsko predstavo, prav tako pa ne bodo pozabili na slastno rojstnodnevno torto in posebna presenečenja.

S septembrom se bo tudi v avlah Planetov Tuš začelo pestro dogajanje, ko bodo obiskovalcio doživljali Jesensko razkošje: vsako soboto prireditve za otroke, spoznavanje slovenskih običajev, poljedelskih jesenskih opravil in različne dobrote, ki jih lahko pripravimo iz buč. Sobotni dopoldnevi v Planetih Tuš v Celju, Mariboru in Novem mestu so še vedno rezervirani za Tuševo domačo tržnico, kjer vas vsak teden znova pričakajo stojnice z različnimi domačimi izdelki, pridelki in dobrotami domačih proizvajalcev in predelovalcev.

< Nazaj

Ostale novice

  • 86

    Danes je vrata odprl popolnoma prenovljen Tuš supermarket Lucija z nakupovalno potjo po meri kupca in ambientom, ki je prilagojen sodobnemu načinu nakupovanja.V prenovljeni poslovalnici je na voljo še več pripravljenih jedi iz toploteke ter širok izbor pripravljene hrane za malico in za na pot, kupce pa presenečamo tudi z … Več

  • 66

    Tuš market Radovljica, ki je doslej deloval kot franšizna trgovina, smo včeraj odprli v osveženi podobi. Celovita prenova vključno z energetskimi izboljšavami je načrtovana v prvi polovici prihodnjega leta, delno prenovljen market v središču Radovljice pa že sedaj prinaša optimizirano nakupovalno pot, ki omogoča hitre in učinkovite nakupe. Kupci lahko- … Več

  • Od 19. 10. 2022 do 17. 1. 2023 z nakupi v Tušu zbirajte točke zvestobe in pridobite do 60 % popusta na izdelke iz linije Dormeo® Charming. Za vsakih 10 € nakupa prejmete eno točko zvestobe kot nalepko za zbiranje na zbirnem kartončku v info letaku in v digitalni obliki, … Več