Planeti Tuš Celje, Kranj in Maribor v soboto odprti do polnoči

PLANET TUŠ FEST je enodnevna super akcija ugodnosti in zabave, ki bo v Planetih Tuš Celje, Kranj in Maribor potekala jutri, v soboto, 17. marca, Planet Tuš v Kopru pa bo norel v petek, 30. aprila. S sloganom ˝Planet nori do polnoči˝ bodo v Tušu po izjemnem uspehu prvega Planet Tuš festa izpeljali že drugi takšen festival. Izjemne ugodnosti, ki jih bodo kupcem ponudili v vseh trgovinah, restavracijah, barih in zabaviščni ponudbi Planetov Tuš, bo spremljala zabava za vse generacije – koncerti, nagradne igre, otroške predstave in delavnice.

V Tušu želijo kupcem in obiskovalcem Planetov Tuš ponuditi dan zabave in prijetnega druženja ter jim omogočiti nakup sezonskih izdelkov po izjemno ugodnih cenah. Celodnevni dogodek, ki bo potekal od jutra pa vse do polnoči, bo spremljal zanimiv zabaven program. Otroci bodo ustvarjali, plesali in se igrali z Nodijem, Frančkot ter Fifi in Cvetličniki. Pestro dogajanje z nagradnimi igrami in koncerti se bo odvijalo tudi za vse starejše obiskovalce Planetov Tuš. Raznoliko glasbeno kuliso bodo ustvarjali skupine Mambo Kings, Colonia, Karma, E.T., gosti oddaje Randevu in številni drugi. Vse koncerte in dogodke po posameznih Planetih ter vse ugodnosti, ki jih ponujajo posamezni Planet Tuš Festi, si lahko ogledate na spletni strani www.planet-tus.si.

Za organizacijo drugega Planet Tuš festa so se v Tušu odločili po izjemnem odzivu obiskovalcev na festivalu, ki so ga organizirali oktobra lani. Obisk in zanimanje za cenovno zelo ugodno ponudbo sezonskih oblačil, obutve in ostale trgovske in storitvene ponudbe Planetov Tuš je bil namreč zelo velik.