Planet Tuš v Mariboru je odprt

Planet Tuš v Mariboru je danes ob 11. uri odprl svoja vrata. Otvoritev objekta s 16.000 m2 uporabnih površin spremlja pestro celodnevno dogajanje v stilu zvezd, posebni otvoritveni popusti, nagradne igre in še mnogo več.

Planet Tuš v Mariboru je danes ob 11. uri odprl svoja vrata. Otvoritev objekta s 16.000 m2 uporabnih površin spremlja pestro celodnevno dogajanje v stilu zvezd, posebni otvoritveni popusti, nagradne igre in še mnogo več.

Največji trgovsko zabaviščni center v Mariboru sta ob 11. uri otvorila župan Mestne občine Maribor Boris Sovič in direktor naše družbe Aleksander Svetelšek. Skladno z našo družbeno odgovorno naravnanostjo smo tudi ob tej otvoritvi kar milijon slovenskih tolarjev podarili mariborskim otrokom, 500 tisoč tolarjev štipendijskemu skladu Mestne občine Maribor, 500 tisoč pa Vrtcu Studenci Maribor.

Otvoritveno dogajanje spremljajo številni dogodki v stilu zvezd. Do vhoda v Planet Tuš se lahko obiskovalci pripeljejo z limuzino, se v soju fotografskih bliskavic sprehodijo po rdeči preprogi, se fotografirajo ter v stilu hollywoodskega pločnika slavnih odtisnejo svojo dlan v vosek. Aleksander Svetelšek, naš direktor, je povedal: ˝Obiskovalcem smo z današnjo otvoritvijo želeli povedati, da so pri nas zvezde oni! V Planetu Tuš so zvezde doma, pravi naš slogan, in s tem ne mislimo le na tiste s filmskih platen. Želimo, da se tako počutijo tudi naši obiskovalci.˝

Poleg zvezdnega blišča smo v Planetu Tuš poskrbeli tudi za adrenalinsko presenečenje – human bowling, obiskovalci se za bogate nagrade lahko poizkusijo v bowlingu in biljardu, ob otvoritvi pa ne manjka tudi obilice hrane in pijače.

Z otvoritvijo Planeta Tuš se je pričelo tudi tekmovanje, v katerem si lahko vsi obiskovalci bowlinga z malo sreče in znanja priigrajo velikega in močnega jeklenega konjička, motor Ducati Monster 695. Na njem se bo namreč domov odpeljal tisti, ki mu bo v bowlingu Planeta Tuš Maribor uspela popolna igra. Do konca oktobra pa se lahko obiskovalci Planeta Tuš v Mariboru v veliki nagradni igri potegujejo tudi za novo Mazdo MX-5 1,8l Challenge.

Planet Tuš v Mariboru, v katerem so poleg 3.000 m2 velikega supermarketa, založenega z več kot 25.000 izdelki, tudi zlatar, urar, prva banka v Sloveniji, odprta vsak delovnik do 20. ure, otroške trgovine, trgovine z oblačili, obutvijo, modnimi dodatki, trafika in še mnogo drugega, ponudbo pa dopolnjujejo multikino, bowling, biljard, disco, otroško igrišče ter več gostinskih lokalov, je torej po desetih mesecih gradnje odprt.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.