Planet Tuš v Mariboru je odprt

Planet Tuš v Mariboru je danes ob 11. uri odprl svoja vrata. Otvoritev objekta s 16.000 m2 uporabnih površin spremlja pestro celodnevno dogajanje v stilu zvezd, posebni otvoritveni popusti, nagradne igre in še mnogo več.

Planet Tuš v Mariboru je odprt Planet Tuš v Mariboru je danes ob 11. uri odprl svoja vrata. Otvoritev objekta s 16.000 m2 uporabnih površin spremlja pestro celodnevno dogajanje v stilu zvezd, posebni otvoritveni popusti, nagradne igre in še mnogo več.

Največji trgovsko zabaviščni center v Mariboru sta ob 11. uri otvorila župan Mestne občine Maribor Boris Sovič in direktor naše družbe Aleksander Svetelšek. Skladno z našo družbeno odgovorno naravnanostjo smo tudi ob tej otvoritvi kar milijon slovenskih tolarjev podarili mariborskim otrokom, 500 tisoč tolarjev štipendijskemu skladu Mestne občine Maribor, 500 tisoč pa Vrtcu Studenci Maribor.

Otvoritveno dogajanje spremljajo številni dogodki v stilu zvezd. Do vhoda v Planet Tuš se lahko obiskovalci pripeljejo z limuzino, se v soju fotografskih bliskavic sprehodijo po rdeči preprogi, se fotografirajo ter v stilu hollywoodskega pločnika slavnih odtisnejo svojo dlan v vosek. Aleksander Svetelšek, naš direktor, je povedal: ˝Obiskovalcem smo z današnjo otvoritvijo želeli povedati, da so pri nas zvezde oni! V Planetu Tuš so zvezde doma, pravi naš slogan, in s tem ne mislimo le na tiste s filmskih platen. Želimo, da se tako počutijo tudi naši obiskovalci.˝

Poleg zvezdnega blišča smo v Planetu Tuš poskrbeli tudi za adrenalinsko presenečenje – human bowling, obiskovalci se za bogate nagrade lahko poizkusijo v bowlingu in biljardu, ob otvoritvi pa ne manjka tudi obilice hrane in pijače.

Z otvoritvijo Planeta Tuš se je pričelo tudi tekmovanje, v katerem si lahko vsi obiskovalci bowlinga z malo sreče in znanja priigrajo velikega in močnega jeklenega konjička, motor Ducati Monster 695. Na njem se bo namreč domov odpeljal tisti, ki mu bo v bowlingu Planeta Tuš Maribor uspela popolna igra. Do konca oktobra pa se lahko obiskovalci Planeta Tuš v Mariboru v veliki nagradni igri potegujejo tudi za novo Mazdo MX-5 1,8l Challenge.

Planet Tuš v Mariboru, v katerem so poleg 3.000 m2 velikega supermarketa, založenega z več kot 25.000 izdelki, tudi zlatar, urar, prva banka v Sloveniji, odprta vsak delovnik do 20. ure, otroške trgovine, trgovine z oblačili, obutvijo, modnimi dodatki, trafika in še mnogo drugega, ponudbo pa dopolnjujejo multikino, bowling, biljard, disco, otroško igrišče ter več gostinskih lokalov, je torej po desetih mesecih gradnje odprt.

< Nazaj

Ostale novice

  • Cenjene stranke obveščamo vas o odpoklicu izdelka: LAN NATURA 150 g, EAN: 3859891427673, uporabno najmanj do: 16.11.2024, lot: 228 zaradi presežene vrednosti cianovodikove kisline. Kupci lahko izdelek vrnete na mesto nakupa in vrnili vam bomo kupnino. Vaš Tuš  

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka: PURANJI FILE, PRSI VP Uporabno najmanj do: 25. 10. 2023 (datum je odtisnjen na etiketi vrečke). Serija št.: 6150489154 Proizvajalec: ANIMEX FOODS SP. Z.O.O, ul. T. Chatubinskiego 8, Warszawa zaradi ugotovljene prisotnosti bakterije Salmonella spp. Potrošniki naj živila ne zaužijejo, temveč ga zavržejo ali … Več

  • Cenjene stranke obveščamo o preventivnem umiku izdelka:   OSTRA MOKA VSAK DAN, TIP 400, 1 kg. Uporabno najmanj do 10. 7. 2024 (datum je odtisnjen na vrhu vrečke). Proizvajalec: Mlinotest živilska industrija d.d. za Engrotuš d.o.o., Cesta v Trnovlje 10a, 3000 Celje.   Kupci lahko izdelek vrnete na mesto nakupa … Več