Planet Tuš med Celjani že 10 let

V teh dneh mineva 10 let, odkar je Tuš v Celju odprl prvi, konceptualno povsem novi tip nakupovalnih središč. V Planetu Tuš Celje so prvič združili nakupovanje in kinematografe, kasneje še zabavo in bowling. Ta konec tedna bodo desetletnico proslavili skupaj s svojimi obiskovalci, kupci in slovenskimi glasbenimi zvezdami. Prižgali bodo praznične lučke, se zabavali na koncertih, ob gledaliških predstavah, otroških animacijah in nagradnih igrah.

Leta 2002 je Tuš v Celju odprl prvi Planet Tuš, ki je bil novost in konceptualno drugačen od obstoječih nakupovalnih središč. Poleg izjemnega izbora trgovin, prvič se je v Sloveniji naprimer predstavila priznana modna hiša za mlade New Yorker, je prinesel še multikino, tri leta kasneje pa so zabavni del ponudbe dopolnili z biljardnico, bowlingom in zabaviščem za koncerte. »Planet Tuš je postal osrednje zabavno in nakupovalno središče regije. Ljudje so ga vzeli za svojega, kar zagotovo dokazuje priljubljena fraza, ki jo pogosto slišimo – Se dobimo v Planetu,« pojasnjujejo v Tušu. Praznovanje 10-letnice Planeta Tuš Celje bo v petek, 23. novembra, in v soboto, 24. novembra, še posebej pestro.

V petek bodo dogajanje za najmlajše popestrili z lutkovno predstavo Muca Copatarica, nastopili bodo plesalci studia Igen, vrhunec pa bo po 18. uri, ko bodo ob izjemni pevski spremljavi glasbenih zvezd Lucienne Lončina, Line Kuduzovič in Julije Kramar slavnostno prižgali lučke na novoletni jelki. V sobotnem dopoldnevu bodo potekale različne animacijske delavnice za najmlajše, ki si bodo lahko ogledali tudi gledališko predstavo Najboljši par z Damjano Golavšek in Stenom Vilarjem. Popoldansko zabavno dogajanje se bo po 16. uri začelo z voščili znanih Celjanov, nadaljevalo z rojstnodnevnim sladkanjem z 10 tortami in zaključilo s koncertom najbolj vroče najstniške glasbene skupine In&Out.

Planet Tuš Celje na površini 30.000 m² poleg Tuševega supermarketa ponuja še številne modne in športne trgovine, drogerijo in storitvene lokale. Ljubiteljem filma je na voljo 8 kinodvoran, v bowling centru lahko na 14 sodobnih bowling stezah naenkrat igra kar 80 oseb. Prostor ob njem se v večernih urah spremeni v prizorišče zabav in koncertov. Čez dan je živahno tudi v Avli Planeta Tuš Celje, kjer se odvijajo delavnice, animacije, prireditve in drugi dogodki. Ob vikendih pa obiskovalce razvajajo s tržnico domačih dobrot. Najmlajšim je namenjen otroški kotiček Oslarija, kjer se otroci igrajo in lahko praznujejo tudi najboljši rojstni dan na planetu.