Planet Tuš Kranj bo prve kupce sprejel že konec leta 2008

Že konec leta 2008 bomo v Kranju odprli nov Planet Tuš, ki bo svojim obiskovalcem na 21.600 m2 ponudil prostor nakupovanja, zabave, rekreacije, druženja in preživljanja prostega časa.

Že konec leta 2008 bomo v Kranju odprli nov Planet Tuš, ki bo svojim obiskovalcem na 21.600 m2 ponudil prostor nakupovanja, zabave, rekreacije, druženja in preživljanja prostega časa. Poleg Tuševega supermarketa bo obiskovalcem Planeta na voljo še multikino, bowling center, otroški kotiček Oslarije ter še številni drugi trgovski, gostinski in storitveni lokali in trgovine. Investicija je že v fazi izgradnje, vredna pa je več kot 30 milijonov evrov.

Za izvedbo najobsežnejšega projekta na slovenskem trgu v letu 2008 smo že pridobili gradbeno dovoljenje in pričeli z gradnjo. Na izbrani lokaciji v Kranju tako potekajo prva dela operativne faze projekta, ki bo zaključen predvidoma konec prihodnjega leta. Gorenjska prestolnica bo takrat bogatejša za najsodobnejši Planet Tuš, v katerem bomo na 21.600 m2 združili zabavo, sprostitev, nakupovanje in prijetno preživljanje prostega časa, primerno za vse družino in vse generacije, vanj pa bomo vložili kar 31 milijonov evrov.

Obiskovalci se bodo v multikinu novega Planeta Tuš družili z zvezdami v petih kinodvoranah s kar 1.238 sedeži. Za rekreacijo in sprostitev bo namenjen bowling s 14 sodobnimi, računalniško vodenimi stezami, zabava v dobri družbi pa se bo lahko nadaljevala tudi ob igri biljarda ali elektronskega pikada. Druženje in sproščena razigranost bosta doživela svoj vrhunec v večernih urah, ko se bowling spremeni v nočni klub z najboljšimi zabavami v mestu. Nepozabna doživetja pa bodo obiskovalci lahko dopolnili s kulinaričnimi doživetji izpod rok večkrat nagrajenih Tuševih kuharskih mojstrov. V Planetu Tuš bomo za gastronomske užitke, potešitev lakote ali preprosto za sprostitev poskrbeli z restavracijo, pizzerijo, restavracijo s hitro prehrano, kavarno-slaščičarno in večimi gostinskimi lokali.

Planet Tuš bo pravi naslov tudi za opravljanje vsakodnevnih nakupov, saj se bo v njem na 3000 m2 prodajnih površin nahajal tudi supermarket Tuš po meri najzahtevnejših kupcev, ki bodo lahko izbirali med več kot 30.000 izdelki živilskega in neživilskega segmenta. Kar 4.700 m2 pa bo namenjenih za ostalih 22 gostinskih in trgovskih lokalov priznanih blagovnih znamk s prvovrstno ponudbo. Medtem ko bodo starši opravljali nakupe, pa bodo njihovi malčki uživali v ustvarjalnih igrah pod budnim varstvom strokovno usposobljenih animatork in animatorjev v Oslarijah, kotičku namenjenem prav najmlajšim. V Planetu Tuš Kranj se bo raztezal na 500 m2, poleg organiziranega varstva pa bo namenjen tudi za proslave rojstnih dni in številne dogodke, ki jih v Tušu redno pripravljajo za najmlajše. Za udobje vseh obiskovalcev bo na razpolago kar 800 parkirnih mest, od tega kar polovica v pokriti garaži.

Aleksander Svetelšek, generalni direktor Skupine Tuš, je o Planetu Tuš Kranj povedal: »Planeti Tuš na obstoječih lokacijah v Sloveniji so kupce prepričali s svojim inovativnim konceptom. Njihov odziv je najboljši dokaz, da smo v Skupini Tuš s sožitjem nakupovanja in kakovostnim preživljanjem prostega časa dvignili standarde in postavili nove smernice, ki jih bomo sedaj predstavili še Gorenjski. V Kranj prihajamo z dolgoletnimi izkušnjami – naš prvi Planet Tuš v Celju je ravno v novembru praznoval okrogli 5. rojstni dan – in jasno vizijo, zaradi katere so prebivalci Maribora in Novega mesta vzeli tamkajšnja Planeta za svoja. Investicija Planeta Tuš Kranj bo naša največja na slovenskem trgu v prihodnjem letu in prepričan sem, da bo izpolnila pričakovanja Gorenjk in Gorenjcev.«

Planet Tuš pa se obeta tudi na Primorskem. Nov center nakupov in zabave se bo razprostiral na kar 40.000 m2 bruto površin, vrednost celotne investicije pa ocenjujemo na 55 milijonov evrov. Na izbrani lokaciji v Kopru že poteka sanacija terena.

< Nazaj

Ostale novice

  • 17

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več