Planet Tuš Koper v znamenju zvezd

  • 1

Če združimo ugodne nakupe, dobro zabavo, modno svetovanje, obiske zvezd, nagradne igre in animacije za otroke, dobimo pestro dogajanje za vso družino, ki ga 17. oktobra prireja Planet Tuš Koper. Tradicionalna prireditev Planet Tuš Fest bo letos postregla tako z ugodnim nakupovanjem vse do polnoči kot tudi s prvo ulično modno revijo, z novim filmom in svojim obiskom pa bo navdušil reper Zlatko.

Planet Tuš Fest bo tudi letos potekal pod sloganom Planet nori do polnoči in vse tja do izteka zadnje minute 17. oktobra bodo na svoj račun res lahko prišli kupci vseh generacij.

Začelo se bo že ob 9. uri zjutraj, ko bodo obiskovalci vse do devete zvečer lahko koristili stilske nasvete z modnimi ter lepotnimi strokovnjaki, dekleta iz modnega portala Etiketa Magazin bodo odgovorila na vsa vaša vprašanja in poskrbela za stilske preobrazbe.

Da otrokom ne bo dolgčas, bo ob 11. uri dopoldne na sporedu ljubka otroška predstava Indijanska pravljica z otroško delavnico. Prav tako bo v dopoldanskem času možen ogled čisto prve ulične modne revije, ki bo potekala po izbranih ulicah in uličicah Kopra.

Tudi popoldansko dogajanje bo v znamenju mode, od 16. do 23. ure si boste lahko na živih modelih ogledali prihajajoče modne trende. Tako imenovane Modne vinjete pa bodo odgovorile na vaše stilske dileme in naredila konec nenehnemu vprašanju: »Kaj obleči danes?«.

Prav posebna delavnica se obeta ob 17. uri, ko bo vse nasvete o modi, zakulisju velikih modnih šovov, ter trikih pri objavljanju na družbenih omrežjih z vami delila priznana blogerka in mednarodno uspešna manekenka ter fotomodel Anela Šabanagić, ustvarjalka bloga Streetchatella.

Zvezdniški obiski pa s tem ne bodo končani, prav nasprotno. Ob 18. uri bo igralka in televizijska voditeljica Ula Furlan pričela z večernim delom zabave in animacij, ter vas skupaj z reperjem Zlatkom popeljala na projekcijo najbolj aktualnega najstniškega filma ta hip, Utrip ljubezni.

In potem, ko boste že nekoliko utrujeni od celodnevnega nakupovanja po akcijskih cenah in sodelovanja pri nagradnih igrah, lahko dan zaključite z dobro, večno glasbo legendarne Abbe in si od 19. ure dalje ogledate Abba show ter zaplešete na elektronske ritme. Po 22. uri pa bo za zabavo na Disco Planetu skrbel Secret Disco.

Dobrodošli na Planet Tuš Festu, ki ga bodo 17. oktobra zaznamovali nakupi, moda in zvezde.

 

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več