Planet Tuš Koper v soboto praznuje 3. rojstni dan

  • 1

Planet Tuš Koper bo to soboto, 6. aprila, s pestrim celodnevnim dogajanjem, torto za vse obiskovalce in mnogimi popusti proslavil svoj 3. rojstni dan. Tudi v preteklem letu je ostal izjemno priljubljeno nakupovalno-zabavno središče, v katerega prihajajo obiskovalci z vse Obale, širšega zaledja in sosednjih držav.

Planet Tuš Koper prav v teh dneh praznuje svoj 3. rojstni dan, vrhunec dogajanja pa bo to soboto, 6. aprila: »Z mnogimi dogodki in presenečenji se želimo zahvaliti našim zvestim obiskovalcem in kupcem za zvestobo. Ponosni smo, da se radi vračajo k nam,« pojasnjujejo v Tušu. Skozi vso soboto bo poskrbljeno za adrenalinske navdušence. Red Bull Crashed Ice Kinect je adrenalinski spust z drsalkami, ki poteka na posebej za to narejeni progi s skakalnicami in ovirami. Sodelujoči bodo z naravnimi gibi premikali lik tekmovalca in se borili za privlačne nagrade. Od 10.00 do 19.00 ure bodo potekale Sladke pokušine različnih osvežilnih napitkov, prav tako ob 10. uri pa se bo začela Žitova akademija, na kateri boste lahko preizkusili dobrote s kuharji iz televizijskega šova Gostilna išče šefa. Veliko praznovanje 3. rojstnega dne bo spremljala tudi posebna ponudba ugodnosti in popustov v izbranih trgovinah.

Na sobotnih rojstnodnevnih otroških delavnicah, ki se bodo začele ob 15. uri, bodo najmlajši lahko izdelovali živali, rožice ali zanimiva pokrivala iz pisanih balonov. Na delavnici Spremeni se v Havajca ali Havajko pa bodo izdelovali havajske zapestnice, velikanske ogrlice in havajska oblačila, po koncu delavnic ob 17. uri se bo začela interaktivna otroška predstava Pika Nogavička in gusar Val – Potovanje na otok zakladov. Ob 18. uri bo tropske zaklade v avli Planeta Tuš Koper predstavila skupina Aloha TAHITI. Zapeljiva eksotična dekleta in postavni fantje bodo s svojimi plesi pričarali sanjsko vzdušje otoka Bora Bora. Popoldansko dogajanje se bo zaključilo ob 18.30 s pihanjem svečk in razrezom torte velikanke.

Sobotno večerno dogajanje ob rojstnem dnevu bo prav tako pestro in mikavno. Bowling Planeta Tuš Koper se bo spremenil v veliko sobo za praznovanje rojstnega dneva. Planet party bo povezal vse, ki si želijo zabave, Tuševci pa bodo s sladko torto poskrbeli za presenečenje večera.

Planet Tuš Koper je v treh letih postal prepoznavno nakupovalno-zabavno središče, ki v 78 različnih trgovinskih in storitvenih lokalov na več kot 70 tisoč kvadratnih metrih ponuja kupcem in obiskovalcem s Primorske in regij sosednjih držav inovativen model nakupov, zabave in druženja za vso družino. V Planetu Tuš Koper za dobro počutje kupcev in obiskovalcev sicer skrbi več kot 500 zaposlenih.

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.