Planet Tuš Koper ta konec tedna modna prestolnica Slovenije

  • 5

Planet Tuš Koper bo ta konec tedna modna prestolnica Slovenije. Od četrtka do sobote se bodo zvrstile modne revije najnovejših trendov za jesen in zimo, ki jih bo predstavilo več kot 70 modnih trgovin najuglednejših svetovnih in domačih blagovnih znamk iz koprskega Planeta. Prepustite se utripu Milana, Pariza in New Yorka na domačih tleh in takoj po revijah izbrane kose pomerite v trgovinah.

Za bleščeč modni spektakel, ki bo trajal kar tri dni, bo poskrbela ena najbolj priznanih slovenskih modnih oblikovalk Maja Štamol Drojlc. Iz pestre ponudbe več kot 70 trgovin najuglednejših svetovnih in domačih blagovnih znamk bo skrbno izbirala kombinacije oblačil, obutve in modnih dodatkov, ki najbolj odražajo aktualne svetovne modne trende. Predstavili jih bodo najuglednejši domači manekenke in manekeni: Miss Universe 2006 Nataša Pinoza, Miss Universe 2009 Mirela Korač in aktualna Miss Slovenije Nives Orešnik ter Mister Slovenije 2011 Žan Cvet, Best Body Mister Universe 2011 Bojan Ilijanič in Mister Slovenije 2012 Marko Šobot. Tokratni modni dogodek bo potekal na različnih točkah Planeta Tuš, skozi najbolj vroče kombinacije in kose garderobe, ki to jesen in zimo ne smejo manjkati v vaših omarah, se boste sprehodili z modno ikono Lorello Flego, spektakularne izhode manekenk in manekenov pa bo obeležil priznani fotograf Dejan Nikolič.

Tridnevni modni dogodek je namenjen vsem generacijam. V četrtek, 13. septembra, bodo ob 17. uri najprej predstavili otroške modne smernice, v petek, 14. Septembra, ob 17. uri se prepustite moškemu šarmu in eleganci jesensko – zimskih moških trendov, v soboto, 15. septembra, prav tako ob 17. uri pa vas čakajo čari ženske kolekcije. Za zaključek modnega vikenda bo v soboto zvečer poskrbel pevec skupine Rok `n` Band Rok Ferengja, ki bo nastopil ob nežnih zvokih akustičnih kitar.

V soboto, 15. septembra, pripravljajo v Planetu Tuš Koper ob 11. uri še poseben dogodek za najmlajše Mačja moda. Otroci se bodo lahko pridružili mačkicam v mačjem mestu in se preobrazili v pravo mačjo damo ali gospodiča. Mačke v mačjem mestu namreč vedno skrbijo za svoj videz in moda je še kako pomembna. Spoznali boste čisto posebno mačjo modo, se sprehodili po mačji pisti in se ob tem naučili zabavno pesmico.

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.