Planet Tuš Koper ta konec tedna modna prestolnica Slovenije

  • 5

Planet Tuš Koper bo ta konec tedna modna prestolnica Slovenije. Od četrtka do sobote se bodo zvrstile modne revije najnovejših trendov za jesen in zimo, ki jih bo predstavilo več kot 70 modnih trgovin najuglednejših svetovnih in domačih blagovnih znamk iz koprskega Planeta. Prepustite se utripu Milana, Pariza in New Yorka na domačih tleh in takoj po revijah izbrane kose pomerite v trgovinah.

Za bleščeč modni spektakel, ki bo trajal kar tri dni, bo poskrbela ena najbolj priznanih slovenskih modnih oblikovalk Maja Štamol Drojlc. Iz pestre ponudbe več kot 70 trgovin najuglednejših svetovnih in domačih blagovnih znamk bo skrbno izbirala kombinacije oblačil, obutve in modnih dodatkov, ki najbolj odražajo aktualne svetovne modne trende. Predstavili jih bodo najuglednejši domači manekenke in manekeni: Miss Universe 2006 Nataša Pinoza, Miss Universe 2009 Mirela Korač in aktualna Miss Slovenije Nives Orešnik ter Mister Slovenije 2011 Žan Cvet, Best Body Mister Universe 2011 Bojan Ilijanič in Mister Slovenije 2012 Marko Šobot. Tokratni modni dogodek bo potekal na različnih točkah Planeta Tuš, skozi najbolj vroče kombinacije in kose garderobe, ki to jesen in zimo ne smejo manjkati v vaših omarah, se boste sprehodili z modno ikono Lorello Flego, spektakularne izhode manekenk in manekenov pa bo obeležil priznani fotograf Dejan Nikolič.

Tridnevni modni dogodek je namenjen vsem generacijam. V četrtek, 13. septembra, bodo ob 17. uri najprej predstavili otroške modne smernice, v petek, 14. Septembra, ob 17. uri se prepustite moškemu šarmu in eleganci jesensko – zimskih moških trendov, v soboto, 15. septembra, prav tako ob 17. uri pa vas čakajo čari ženske kolekcije. Za zaključek modnega vikenda bo v soboto zvečer poskrbel pevec skupine Rok `n` Band Rok Ferengja, ki bo nastopil ob nežnih zvokih akustičnih kitar.

V soboto, 15. septembra, pripravljajo v Planetu Tuš Koper ob 11. uri še poseben dogodek za najmlajše Mačja moda. Otroci se bodo lahko pridružili mačkicam v mačjem mestu in se preobrazili v pravo mačjo damo ali gospodiča. Mačke v mačjem mestu namreč vedno skrbijo za svoj videz in moda je še kako pomembna. Spoznali boste čisto posebno mačjo modo, se sprehodili po mačji pisti in se ob tem naučili zabavno pesmico.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • 18

    S prvim predtekmovajnem v pripravi regionalno obarvanih jedi se je v Izoli začelo šesto leto kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica.