Planet Tuš Koper praznuje 6. rojstni dan vse do polnoči

  • 1

Planet Tuš Koper bo v soboto, 23. aprila, prostor zabave, nakupovanja in številnih ugodnosti. Obeta se namreč tradicionalni Planet Tuš Fest, največji zabavno-nakupovalni dan na obali, ki bo postregel z bogatim programom in torto velikanko, saj nakupovalno središče ravno na ta dan praznuje svojo 6. obletnico. Otroške ustvarjalnice, pravljice in pravljične poslikave obraza bodo popoldan prevesile v večerno dogajanje, ko bo obiskovalce razveseljeval modno-glasbeni spektakel z zmagovalko letošnje EME ManuElle in simpatičnim pevcem Žanom Serčičem. Že tradicionalno bo vrhunec zabavno-nakupovalnega doživetja potekal v večernih urah s super popusti, ugodnostmi, prav posebnimi nagradami in torto velikanko.

Ne samo ugodno nakupovanje, temveč tudi nora zabava za vso družino, za piko na i pa še modne smernice in obisk zvezdnikov. To je tokratni repertoar Planet Tuš Festa, kjer bo predzadnja aprilska sobota resnično dolga in pestra. Tudi zato, ker Planet Tuš Koper praznuje svoj 6. rojstni dan in vsem obiskovalcem pripravlja prav posebne ugodnosti.

Vendar najprej po vrsti – začelo se bo ob 10. uri z uro Pravljic in ustvarjalno delavnico Zrcalce v prodajalni Mladinska knjiga. Dame bodo med 14. in 20 uro brezplačno polepšane, saj jim Tuš drogerija pripravlja posebna ličenja s kozmetiko Deborah, otroci pa bodo med 15. in 18. uro deležni poslikave obraza po izbiri, lahko se bodo celo preobrazili v trenutno najljubšega pravljičnega junaka. Tako bodo naši najmlajši in vse dame pripravljeni na Veliko modno revijo s pričetkom ob 19. uri. Zmagovalka EME 2016 ManuElla, simpatični pevec Žan Serčič ter prikupne plesalke in modeli bodo poskrbeli za modno-glasbeni spektakel, na katerem bodo predstavili aktualne modne smernice za otroke in odrasle.

Planet Tuš Fest pa tokrat sovpada z rojstnim dnevom Planeta Tuš Koper, ki bo ob 20.30 uri upihnil svojo 6. svečko na torti velikanki. Vsi obiskovalci se bodo sladkali in seveda zapeli »vse najboljše« ob tej pomembni obletnici koprskega nakupovalnega središča. Že tradicionalno bo dogodek ponudil nakupe s številnimi ugodnostmi in prvovrstno zabavo, ki se bo stopnjevala vse do večernih ur, natančneje do 24. ure, ko bo priljubljeni nakupovani center zaprl svoja vrata.

Super popuste in posebne ugodnosti bo Planet Tuš Koper razkril v dneh pred dogodkom. Že sedaj pa napovedujejo, da so letos posamezne poslovalnice pripravile še posebej mikavne ugodnosti in številna presenečenja.

< Nazaj

Ostale novice

  • 17

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več