Planet Tuš Koper praznuje 6. rojstni dan vse do polnoči

  • 1

Planet Tuš Koper bo v soboto, 23. aprila, prostor zabave, nakupovanja in številnih ugodnosti. Obeta se namreč tradicionalni Planet Tuš Fest, največji zabavno-nakupovalni dan na obali, ki bo postregel z bogatim programom in torto velikanko, saj nakupovalno središče ravno na ta dan praznuje svojo 6. obletnico. Otroške ustvarjalnice, pravljice in pravljične poslikave obraza bodo popoldan prevesile v večerno dogajanje, ko bo obiskovalce razveseljeval modno-glasbeni spektakel z zmagovalko letošnje EME ManuElle in simpatičnim pevcem Žanom Serčičem. Že tradicionalno bo vrhunec zabavno-nakupovalnega doživetja potekal v večernih urah s super popusti, ugodnostmi, prav posebnimi nagradami in torto velikanko.

Ne samo ugodno nakupovanje, temveč tudi nora zabava za vso družino, za piko na i pa še modne smernice in obisk zvezdnikov. To je tokratni repertoar Planet Tuš Festa, kjer bo predzadnja aprilska sobota resnično dolga in pestra. Tudi zato, ker Planet Tuš Koper praznuje svoj 6. rojstni dan in vsem obiskovalcem pripravlja prav posebne ugodnosti.

Vendar najprej po vrsti – začelo se bo ob 10. uri z uro Pravljic in ustvarjalno delavnico Zrcalce v prodajalni Mladinska knjiga. Dame bodo med 14. in 20 uro brezplačno polepšane, saj jim Tuš drogerija pripravlja posebna ličenja s kozmetiko Deborah, otroci pa bodo med 15. in 18. uro deležni poslikave obraza po izbiri, lahko se bodo celo preobrazili v trenutno najljubšega pravljičnega junaka. Tako bodo naši najmlajši in vse dame pripravljeni na Veliko modno revijo s pričetkom ob 19. uri. Zmagovalka EME 2016 ManuElla, simpatični pevec Žan Serčič ter prikupne plesalke in modeli bodo poskrbeli za modno-glasbeni spektakel, na katerem bodo predstavili aktualne modne smernice za otroke in odrasle.

Planet Tuš Fest pa tokrat sovpada z rojstnim dnevom Planeta Tuš Koper, ki bo ob 20.30 uri upihnil svojo 6. svečko na torti velikanki. Vsi obiskovalci se bodo sladkali in seveda zapeli »vse najboljše« ob tej pomembni obletnici koprskega nakupovalnega središča. Že tradicionalno bo dogodek ponudil nakupe s številnimi ugodnostmi in prvovrstno zabavo, ki se bo stopnjevala vse do večernih ur, natančneje do 24. ure, ko bo priljubljeni nakupovani center zaprl svoja vrata.

Super popuste in posebne ugodnosti bo Planet Tuš Koper razkril v dneh pred dogodkom. Že sedaj pa napovedujejo, da so letos posamezne poslovalnice pripravile še posebej mikavne ugodnosti in številna presenečenja.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več