Planet Tuš Koper praznoval 6. rojstni dan

V Planetu Tuš Koper je to soboto, 23. aprila, potekal tradicionalni Planet Tuš Fest, največji zabavno-nakupovalni dan na obali. Postregel je z veliko modno revijo, za katero je poskrbela priznana stilistka Ana Žvorc, bogatim zabavnim programom in torto velikanko, saj je nakupovalni center ravno na ta dan praznoval svojo 6. obletnico. Otroške ustvarjalnice, pravljice in pravljične poslikave obraza so popoldan prevesile v večerno dogajanje, ko je obiskovalce razveseljeval modno-glasbeni spektakel z zmagovalko letošnje EME ManuElle in simpatičnim pevcem Žanom Serčičem. Vrhunec zabavno-nakupovalnega doživetja je potekal v večernih urah z modno revijo ter super popusti, ugodnostmi in torto velikanko.

Ne samo ugodno nakupovanje, temveč tudi nora zabava za vso družino, za piko na i pa še modne smernice in obisk zvezdnikov. To je tokratni repertoar Planet Tuš Festa. Že dopoldan so se najmlajši lahko zabavali z uro Pravljic, ustvarjalno delavnico Zrcalce ter pravljičnimi poslikavami obraza, kjer so se lahko preobrazili v trenutno najljubšega pravljičnega junaka. Za dame so poskrbeli vizažisti kozmetike Deborah. Tako so bili najmlajši in vse dame pripravljeni na Veliko modno revijo, za katero je poskrbela priznana stilistka Ana Žvorc. Prikupne plesalke in modeli so predstavili aktualne modne smernice blagovnih znamk, ki se nahajajo v Planetu Tuš Koper, za otroke in odrasle. Za glasbeno poslastico pa sta poskrbela, zmagovalka EME 2016 ManuElla ter simpatični pevec Žan Serčič.

Planet Tuš Fest je tokrat sovpadal z rojstnim dnevom Planeta Tuš Koper, ki je upihnil svojo 6. svečko na torti velikanki. Vsi obiskovalci so se lahko sladkali s slastno torto velikanko, ugodno nakupovali ter se zabavali. Vrhunec zabave je potekal na Disco Planetu Tuš Koper, kjer je vse obiskovalce zabavala Milica Todorović.