Planet Tuš Koper – najcelovitejša ponudba trgovine in zabave v Sloveniji

Planet Tuš Koper, največji nakupovalno-zabavni center v Sloveniji, odpira svoja vrata danes, v sredo 31. marca. V objektu s 70.000 kvadratnimi metri je kar 590 delovnih mest v celoten projekt izgradnje pa so v Tušu skupaj z najemniki vložili 75 milijonov evrov. Planet Tuš Koper prepriča s svojo raznoliko ponudbo, saj je v njem več kot 70 trgovskih in storitvenih lokalov, med njimi priznane blagovne znamke, med katerimi se številne prvič predstavljajo na Primorskem. Trgovsko ponudbo dopolnjuje pester izbor prostočasnih vsebin – moderen bowling center s prostorom za koncerte, največji multikino na Primorskem, biljard, fitnes, otroški kotiček in raznolika kulinarična ponudba. Z otvoritvijo se začenja tudi 10-dnevno otvoritveno dogajanje, ki ga bo danes ob 16. uri napovedal koncert skupine Kingston.

Planet Tuš Koper, največji nakupovalno-zabavni center v Sloveniji, odpira svoja vrata danes, v sredo 31. marca. V objektu s 70.000 kvadratnimi metri je kar 590 delovnih mest v celoten projekt izgradnje pa so v Tušu skupaj z najemniki vložili 75 milijonov evrov. Planet Tuš Koper prepriča s svojo raznoliko ponudbo, saj je v njem več kot 70 trgovskih in storitvenih lokalov, med njimi priznane blagovne znamke, med katerimi se številne prvič predstavljajo na Primorskem. Trgovsko ponudbo dopolnjuje pester izbor prostočasnih vsebin – moderen bowling center s prostorom za koncerte, največji multikino na Primorskem, biljard, fitnes, otroški kotiček in raznolika kulinarična ponudba. Z otvoritvijo se začenja tudi 10-dnevno otvoritveno dogajanje, ki ga bo danes ob 16. uri napovedal koncert skupine Kingston.

Planet Tuš Koper je v letošnjem letu ena največjih domačih naložb v trgovski branži in ena največjih zasebnih naložb v Sloveniji. Je peti v verigi Tuševih trgovsko-zabaviščnih centrov in sledi Planetom v Celju, Mariboru, Kranju in Novem mestu. Vanj so v Tuš Nepremičninah skupaj z najemniki vložili kar 75 milijonov evrov investicijskega kapitala, njegova izgradnja pa je od nakupa zemljišča trajala kar pet let. Z otvoritvijo Planeta Tuš Koper se je na Primorskem odprlo kar 590 delovnih mest, od tega 200 v dejavnostih Tuš Holdinga. Njegova pestra ponudba je edinstvena tako na Primorskem kot tudi širše, na Jadranu, saj za njegovo raznoliko trgovsko ponudbo že vlada izjemno zanimanje tudi izven meja naše domovine.

Koncept Planetov Tuš izhaja iz zasnove najsodobnejših trgovsko-doživljajski centrov. V njih so na enem mestu združene ponudbe nakupovanja, zabave, rekreacije, kulinarke, druženja in preživljanja prostega časa. Tuš Holding se v Planetu Tuš Koper predstavlja z modernim hipermarketom, zasnovanim po najsodobnejših trgovskih standardih, s ponudbo več kot 30 tisoč izdelkov in s posebnim poudarkom na svežem programu – na oddelku sadja in zelenjave, v ribarnici, mesnici, delikatesi, toploteki in na oddelku kruha in peciva. Tuševo ponudbo dopolnjuje Tuš drogerija in moderen multimedijski center Tušmobila.

Trgovska ponudba Planeta Tuš Koper se z več kot 70 priznanimi blagovnimi znamkami meri z najbolj znanimi evropskimi nakupovalnimi centri. Med njimi so uveljavljene blagovne znamke mode in obutve, kot so Zara, C&A, H&M, MASS, Mexx, New Yorker, Peko, Bershka, Calvin Klein underwear, Intimissimi&Calzedonia, S. Oliver, Stradivarius, Top Shop, Fabiani in Lisca. Kar nekaj blagovnih znamk se bo v Planetu Tuš predstavilo prvič na Primorskem, Jennyfer pa se v Kopru predstavlja premierno v Sloveniji.

Zanimiva ponudbo otroške opreme in oblačil najdete med drugim v Baby centru, Osh Kosh&Carter´su, Okaidiju in Kanzu. Hervis, Tomas sport in Avantura šport so ponudniki športne opreme. Tuš drogerija, Limoni, Accessorize in Luxenter so le nekateri iz nabora ponudnikov nakita in kozmetike. Ob tem ponuja Planet Tuš tudi trgovine s hišnim programom in tehniko, kot so Technomarket, Coin casa in Svilanit. V Planetu Tuš Koper so tudi papirnica Leonardo, trgovina za ustvarjanje Prometej, trgovina za male živali Zootic ter pestra ponudba različnih storitev cvetličarna, loterija, kemična čistilnica, banka, frizerski salon, turistična agencija in gostinska ponudba – restavracija, slaščičarna, pizzerija, kavarna in bari.

Celovita trgovska in storitvena ponudba je dopolnjena z različnimi možnostmi zabave, rekreacije in druženja za vso družino. Planet Tuš Koper ponuja na enem mestu multikino, bowling, biljard, fitnes, otroški kotiček, prostor za koncerte in pestro gostinsko ponudbo.

Z multikinom v Planetu Tuš Koper prevzemajo kinematografi Tuš po velikosti s petimi multikini, 32 kino dvoranami in 7413 sedeži primat med slovenskimi kino prikazovalci. S šestimi kino dvoranami, v katerih je skoraj 1500 sedežev, je Planet Tuš Koper največje kinematografsko središče na Primorskem. Njegove moderne in tehnološko dovršene dvorane so opremljene z izjemnimi zvočnimi in vizualnimi učinki, možnostjo 3D prikazovanja, velikimi filmskimi platni in udobnimi sedeži, ki zagotavljajo obiskovalcem posebno udobje.

V ponudbi zabave so poleg multikina tudi sodoben bowling center, biljard klub in kmalu tudi fitnes. Bowling center Planet Tuš Koper ponuja gostom moderno bowling dvorano s 14 elektronskimi bowling stezami in možnost izposoje bowling obutve. V igro vas vpeljejo strokovni inštruktorji, bowling steze pa imajo tudi posebne ograje za otroke, s katerimi je bowling odlična zabava za celo družino. Rekreacijo in sprostitev ponuja v Planetu Tuš tudi biljard z osmimi biljard mizami.

Planet Tuš Koper bo center dogajanja čez celo leto. Ob bowlingu je prostor, namenjen koncertom, dogodkom in prireditvam. Ob koncih tedna se bo v večernih urah bowling spremenil v bowing disco in sprejel do 1400 zabave željnih gostov. V njem bodo potekali koncerti, tematske zabave, zabave z najboljšimi domačimi in tujimi DJ-i, nastopi stand-up komikov in različne druge prireditve. Številni dogodki, predavanja, predstavitve, otroške delavnice in igralne urice pa bodo v Planetu Tuš Koper vse leto potekali tudi v njegovi avli, kinodvoranah in otroškem kotičku Oslarija.

Otroški kotiček Oslarija je velika igralnica, opremljena z najmodernejšimi igrali in plezali. Otroško domišljijo bo še dodatno spodbudila skoraj prava afriška džungla. V Oslariji bodo redno potekale ustvarjalne delavnice, bralne urice, obiski različnih gostov in rojstnodnevne zabave, pri katerih lahko otroci obiščejo kino, igrajo bowling, v gostinstvu Tuš pa jim lahko pripravijo različne prigrizke in torte.

Ob otvoritvi novega Planeta Tuš se začenja v Kopru kar 10-dnevno otvoritveno dogajanje. Organizatorji napovedujejo številne koncerte – danes ob 16. uri s skupino Kingston, v petek z Janom Plestenjakom. Zanimivo bo tudi dogajanje za otroke – danes jih bo med drugim zabaval čarodej Jole Cole, jutri bodo pihali milne mehurčke s Teatrom Cizamo, v petek rajali z Alenko Kolman, v soboto pa z risanim junakom Frančkom spoznavali zabavne strani šole. V soboto bo pozne večerne ure v Planetu Tuš Koper začinil show najboljših italjanskih slačifantov. Za zadnji dan aprila pa v Tušu že napovedujejo festival izjemnih ugodnostih in zabave Planet Tuš Fest, ki poteka v Planetih Tuš pod sloganom ˝Planet nori do polnoči˝.

< Nazaj

Ostale novice

  • Cenjene stranke obveščamo, o odpoklicu izdelka: SUŠENI DATELJNI S KOŠČICO, 200g uporabno najmanj do: 31.12.2023 LOT:HA310/43 zaradi možne prisotnosti tujka v živilu. Kupci lahko izdelek vrnete, na mesto nakupa in povrnili vam bomo kupnino.

  • 52

    Tudi letos bomo skupaj s partnerji v okviru dobrodelnega projekta Pričarajmo nasmeh 500 otrokom omogočili brezplačno enotedensko letovanje v Zdravilišču RKS Debeli rtič. V 21 letih bomo tako s počitnicami na morju razveselili že nekaj več kot 10.500 otrok. Za njihovo dobro počutje in razvedrilo skrbijo vzgojitelji, ki jih spremljajo … Več

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka PECIVO QUADRONE VARIEGATO (EAN: 8015854142501, uporabno najmanj do 21. 9. 2023, 02. 11. 2023, 23. 11. 2023,) zaradi kemične neskladnosti – prisotnosti nedovoljenega pesticida. Kupci lahko izdelek vrnete na mesto nakupa in povrnili vam bomo kupnino.