Planet Tuš kartica za ljubitelje filma, zabave, nakupov in druženja

Za obiskovalce obeh Planetov Tuš smo pripravili novost. Vsem ljubiteljem filma, zabave, nakupov in druženja je na voljo nova Planet Tuš kartica, ki je hkrati identifikacijska in plačilna kartica, ob tem pa uporabnikom nudi še številne dodatne ugodnosti.

Za obiskovalce obeh Planetov Tuš smo pripravili novost. Vsem ljubiteljem filma, zabave, nakupov in druženja je na voljo nova Planet Tuš kartica, ki je hkrati identifikacijska in plačilna kartica, ob tem pa uporabnikom nudi še številne dodatne ugodnosti.

Imetniki nove kartice lahko odslej kino vstopnice kupujete preko interneta, ob tem pa ste upravičeni tudi dodatnih nagrad zvestobe. Vsak sedmi zabeležen nakup kino vstopnice bomo nagradili z eno brezplačno karto, za vsak deseti obisk imetniku kartice podarimo pizzo po lastni izbiri v Pizzeriji Planet Tuš, vsak 15. obisk pa bomo nagradili z brezplačno uro biljarda.

Z omenjeno kartico lahko obiskovalci multikina kino vstopnice kupujete tudi na kartomatih, ki so prav tako novost v Planetu Tuš. Ob tem ste člani vključeni tudi v veliko nagradno žrebanje. Dodatne popuste lahko s kartico koristite še pri opravljanju vozniškega izpita pri Avtošoli Stermecki.

Planet Tuš kartica bo v celoti nadomestila obstoječo Tuš klub kartico, kar pomeni, da vse ugodnosti, ki so na voljo za člane Tuš kluba, veljajo prav tako za imetnike nove kartice, ob tem pa pridobite še številne nove ugodnosti.

Seveda je možna tudi menjava stare Tuš klub kartice za kartico Planeta Tuš.
Planet Tuš kartice lahko brezplačno dobite na blagajnah kinematografov Planeta Tuš v Celju in Novem mestu. Edini pogoj za pridobitev kartice je izpolnjen in oddan vprašalnik. V kolikor želite kartico uporabljati kot plačilno sredstvo, morate predhodno nanjo naložiti sredstva v višini najmanj dveh kino vstopnic, kar lahko naredite na blagajni kinematografov Planeta Tuš.

Prednost kartice je predvsem v tem, da ljubiteljem kina preko interneta omogoča preprost nakup kino vstopnic brez zamudnega čakanja v vrstah. O prejetih nagradah izdajatelj dobitnika obvešča preko SMS-ja ali na INFO točkah ob naslednjem obisku.

Dodatne informacije:
Leonida PINTER
tel.: 03 424 11 32
leonida.pinter@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • 86

    Danes je vrata odprl popolnoma prenovljen Tuš supermarket Lucija z nakupovalno potjo po meri kupca in ambientom, ki je prilagojen sodobnemu načinu nakupovanja.V prenovljeni poslovalnici je na voljo še več pripravljenih jedi iz toploteke ter širok izbor pripravljene hrane za malico in za na pot, kupce pa presenečamo tudi z … Več

  • 66

    Tuš market Radovljica, ki je doslej deloval kot franšizna trgovina, smo včeraj odprli v osveženi podobi. Celovita prenova vključno z energetskimi izboljšavami je načrtovana v prvi polovici prihodnjega leta, delno prenovljen market v središču Radovljice pa že sedaj prinaša optimizirano nakupovalno pot, ki omogoča hitre in učinkovite nakupe. Kupci lahko- … Več

  • Od 19. 10. 2022 do 17. 1. 2023 z nakupi v Tušu zbirajte točke zvestobe in pridobite do 60 % popusta na izdelke iz linije Dormeo® Charming. Za vsakih 10 € nakupa prejmete eno točko zvestobe kot nalepko za zbiranje na zbirnem kartončku v info letaku in v digitalni obliki, … Več