Planet Tuš kartica za ljubitelje filma, zabave, nakupov in druženja

Za obiskovalce obeh Planetov Tuš smo pripravili novost. Vsem ljubiteljem filma, zabave, nakupov in druženja je na voljo nova Planet Tuš kartica, ki je hkrati identifikacijska in plačilna kartica, ob tem pa uporabnikom nudi še številne dodatne ugodnosti.

Za obiskovalce obeh Planetov Tuš smo pripravili novost. Vsem ljubiteljem filma, zabave, nakupov in druženja je na voljo nova Planet Tuš kartica, ki je hkrati identifikacijska in plačilna kartica, ob tem pa uporabnikom nudi še številne dodatne ugodnosti.

Imetniki nove kartice lahko odslej kino vstopnice kupujete preko interneta, ob tem pa ste upravičeni tudi dodatnih nagrad zvestobe. Vsak sedmi zabeležen nakup kino vstopnice bomo nagradili z eno brezplačno karto, za vsak deseti obisk imetniku kartice podarimo pizzo po lastni izbiri v Pizzeriji Planet Tuš, vsak 15. obisk pa bomo nagradili z brezplačno uro biljarda.

Z omenjeno kartico lahko obiskovalci multikina kino vstopnice kupujete tudi na kartomatih, ki so prav tako novost v Planetu Tuš. Ob tem ste člani vključeni tudi v veliko nagradno žrebanje. Dodatne popuste lahko s kartico koristite še pri opravljanju vozniškega izpita pri Avtošoli Stermecki.

Planet Tuš kartica bo v celoti nadomestila obstoječo Tuš klub kartico, kar pomeni, da vse ugodnosti, ki so na voljo za člane Tuš kluba, veljajo prav tako za imetnike nove kartice, ob tem pa pridobite še številne nove ugodnosti.

Seveda je možna tudi menjava stare Tuš klub kartice za kartico Planeta Tuš.
Planet Tuš kartice lahko brezplačno dobite na blagajnah kinematografov Planeta Tuš v Celju in Novem mestu. Edini pogoj za pridobitev kartice je izpolnjen in oddan vprašalnik. V kolikor želite kartico uporabljati kot plačilno sredstvo, morate predhodno nanjo naložiti sredstva v višini najmanj dveh kino vstopnic, kar lahko naredite na blagajni kinematografov Planeta Tuš.

Prednost kartice je predvsem v tem, da ljubiteljem kina preko interneta omogoča preprost nakup kino vstopnic brez zamudnega čakanja v vrstah. O prejetih nagradah izdajatelj dobitnika obvešča preko SMS-ja ali na INFO točkah ob naslednjem obisku.

Dodatne informacije:
Leonida PINTER
tel.: 03 424 11 32
leonida.pinter@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.